.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

какво мислите за удължената коса????

аз имам такава вече 4месеца и съм страшно доволна от цената и от самата нея...никога не сум изглеждала по добре отколкото сега)

Не ме кефи. Винаги забелязвам, когато една коса е удължена. На мен лично ми е смешно.

Град
    Sofiq
    На мен не ми харесва.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    София
    Мацка ти направи фурор тука ...

По темата : харесва ми много ... и си имам
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Мега фен Аватара на Blab
    пюк

Естественото си е по-хубаво
    и много пари бе О.о

Мисля, че имаш същото име като моето и това не е в твоя полза!

za leidi BI ili mleidi BI e....v koi svqt jivee6 be momi4e??v registraciqta si kakvo pisa v tazi grafa "pod 13god." ili nad...nai-veroqtno pod 13 godini....taka 4e da te nqma v toq forum...az sym na 25godini i imam 2 friziorski salona zad garba si?ti s kakvo si se zanimavala do momenta ?s klateneto na krakata si i vazhvalqvaneto na estestvenata si krasota li...e priqtno klatu6kabne

не ми харесва

Предпочитам естественото ^^

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ne vi znam problemite ama gledam 6e ima spam v taq tema. hit 2 fit se zaqjda s avtorkata tq p1k s lady_b_ ........................ po temata :zavisi kak stoi.seki ima pravo na li4en izbor
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bianka111
    za leidi BI ili mleidi BI e....v koi svqt jivee6 be momi4e??v registraciqta si kakvo pisa v tazi grafa "pod 13god." ili nad...nai-veroqtno pod 13 godini....taka 4e da te nqma v toq forum...az sym na 25godini i imam 2 friziorski salona zad garba si?ti s kakvo si se zanimavala do momenta ?s klateneto na krakata si i vazhvalqvaneto na estestvenata si krasota li...e priqtno klatu6kabne
    Миличка просто изразих мнение, че все още не си се научила кое копченце е за тема и кое за отговор на тема ... ама няма нищо, има време ще се научиш ... А и за грозните ти нападки май не ти отговарят на 25-те години, ама нищо вече за същаление е често срещано ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

"същаление" ти се научи първо да пишеш и после си давай мнението...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    че е супер гадно

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

"същаление" не е моя дума

Град
    София

Re: какво мислите за удължената коса????

Цитирай Първоначално написано от bianka111
    аз имам такава вече 4месеца и съм страшно доволна от цената и от самата нея...никога не сум изглеждала по добре отколкото сега)
    И сУм не е моя дума, затова вече можеш да престанеш ...

Град
    blg
    изкуствената коса е прекалено изкуствена за да е красива... някак си стана банално вече всяка втора е с такава

Чувала съм че трябва някакъв специален гребен за подръжка на косата. Вярно ли е? И као е така къде мога да намеря такъв и колко струва.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Не ме кефи. Винаги забелязвам, когато една коса е удължена. На мен лично ми е смешно.
    +1

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Devo4ka
    Чувала съм че трябва някакъв специален гребен за подръжка на косата. Вярно ли е? И као е така къде мога да намеря такъв и колко струва.
    Да, от естествен косъм. Около 70лв са.

Лично аз съм ПРОТИВ такава коса,освен,ако не е наложително. Ежедневните грижи,цялата поддръжка.. трябва наистина всеки ден да се грижиш за нея,иначе заприличва на слама и си личи не на 100,ами на 1000%.

А, бианка111 - регистрирала си се тук,за да правиш реклама на удължената коса ли? Да беше написала и 2та ти салона поне,за да има ефект хахах .. Аман от идиоти[/i]
    Smile!?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ммм на мен не ми харесва...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    На мен не ми харесва.Прекалено много си личи, че е изкуствена, а и + това не е хубаво.Няма нищо по-красиво от естественото (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен
    И мен не ме кефи, пък и е много скъпо
    nicolepcd

Не съм фен на изкуствената коса
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Да оставим настрана въпроса фен или не, днеска пет момичета видях с такава коса и просто както им е заплетена, щях да повърна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си