- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво мислите за удължената коса????
аз имам такава вече 4месеца и съм страшно доволна от цената и от самата нея...никога не сум изглеждала по добре отколкото сега)
Не ме кефи. Винаги забелязвам, когато една коса е удължена. На мен лично ми е смешно.![]()
На мен не ми харесва.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Мацка ти направи фурор тука ...
По темата : харесва ми много ... и си имам![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
пюк
Естественото си е по-хубаво
и много пари бе О.о
za leidi BI ili mleidi BI e....v koi svqt jivee6 be momi4e??v registraciqta si kakvo pisa v tazi grafa "pod 13god." ili nad...nai-veroqtno pod 13 godini....taka 4e da te nqma v toq forum...az sym na 25godini i imam 2 friziorski salona zad garba si?ti s kakvo si se zanimavala do momenta ?s klateneto na krakata si i vazhvalqvaneto na estestvenata si krasota li...e priqtno klatu6kabne
Предпочитам естественото ^^
ne vi znam problemite ama gledam 6e ima spam v taq tema. hit 2 fit se zaqjda s avtorkata tq p1k s lady_b_ ........................ po temata :zavisi kak stoi.seki ima pravo na li4en izbor
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Миличка просто изразих мнение, че все още не си се научила кое копченце е за тема и кое за отговор на тема ... ама няма нищо, има време ще се научиш ...Първоначално написано от bianka111
А и за грозните ти нападки май не ти отговарят на 25-те години, ама нищо вече за същаление е често срещано ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
"същаление" ти се научи първо да пишеш и после си давай мнението...
че е супер гадно
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
"същаление" не е моя дума
И сУм не е моя дума, затова вече можеш да престанеш ...Първоначално написано от bianka111
изкуствената коса е прекалено изкуствена за да е красива... някак си стана банално вече всяка втора е с такава![]()
Чувала съм че трябва някакъв специален гребен за подръжка на косата. Вярно ли е? И као е така къде мога да намеря такъв и колко струва.
Да, от естествен косъм. Около 70лв са.Първоначално написано от Devo4ka
Лично аз съм ПРОТИВ такава коса,освен,ако не е наложително. Ежедневните грижи,цялата поддръжка.. трябва наистина всеки ден да се грижиш за нея,иначе заприличва на слама и си личи не на 100,ами на 1000%.
А, бианка111 - регистрирала си се тук,за да правиш реклама на удължената коса ли? Да беше написала и 2та ти салона поне,за да има ефект хахах ..Аман от идиоти[/i]
Smile!?
Ммм на мен не ми харесва...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
На мен не ми харесва.Прекалено много си личи, че е изкуствена, а и + това не е хубаво.Няма нищо по-красиво от естественото (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И мен не ме кефи, пък и е много скъпо![]()
nicolepcd
Не съм фен на изкуствената коса![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Да оставим настрана въпроса фен или не, днеска пет момичета видях с такава коса и просто както им е заплетена, щях да повърна.![]()