Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Ми аз пък мисля че тази цена е неоправдана.
Да не забравяме че на всеки може да се случи а дори и на 20 да си пак може да нямаш възможност да извадиш 30лв и да ги дадеш с лека ръка.
В такъв случаи какво става? Момичето не пие хапче, оказва се бременно и прави аборт или ражда детето, родителите го гонят от къщи и...
Абе аз си мисля че цената трябва да е по-ниска. Никакъв стимул не е ако питате мене да се пазят повече както може би сте забелязали от милионите теми които се пускат тук както и от разговорите на ваши познати.
Хах мисля,че не си права
Всеки тийн в днешно време може лесно да намери 30 лв. за хапче (най-вече след като има 72 часа за това) Ще излъже техните,че й/му трябват пари за нещо,ще поиска на заем,ще си заложи телефона или някво злато/сребро ... Но ако все пак няма възможност да намери 30 лв. (което е малко вероятно) просто момичето говори с родителите си,казва им какво се е случило и й дават парите докато не е станало късно!!!Не мисля,че е редно да се крие от родителите нещо подобно,защото:
1.Къде са 30 лв. за хапче и къде са 200-300лв. (не знам колко точно) за аборт!!!
2.Ще е много по-добре ако родителите разберат на време,а не когато дъщеря им отиде при тях и им каже "бременна съм!"
3.Освен това и самото момиче няма да бъде подложено на стреса от аборта!!!

Наистина 30 лв. не са малко за едно хапче,но в крайна сметка това не са бонбони,които могат да се вземат след всеки полов акт!!!Освен това вместо да се оплаквате от цената просто може да се пазите по-добре,а не както автора на една друга тема в раздела,който се е изпразнил в приятелката си!!!Е вярно бил е с презерватив,но колко тъп трябва да си,че да го направиш!? Всеки знае,че презервативите могат да се скъсат по всяко време и че НИКОГА не бива да се правят такива експерименти!!!Ми нека дава и той сега 30 лв. за хапче като е прост !!! ... По добре се научете да се пазите по-добре вместо да се оплаквате колко са скъпи и как всеки месец ви се налага да ги давате тия пари

Не могат да се пазят,а тръгнали секс да правят!!!

П.П. Сори за грубия тон ама това си е истината!!!Аз как мога да правя 3 години секс без презерватив и никога да не ми се е наложило да пия хапчета,а другите да пият всеки месец!!!