Първоначално написано от
FaTaLnO_sLaDkA
Така спя с едно момче към което не изпитвам нищо както и той към мен.Ние сме просто ей така за секса понякога.. с когото и да ходя не ми е така смисъл не съм дествена от 2-3 години (на 17съм) с това момче съм ходила преди 1 година за около месец и не му пуснах и след няколко месеца го направихме,но не ходехме.След това почна да е по често той е един от най-хубавите момчета тука в квартала,някакъв такъв женкар супер вървежен ние се познаваме от много години и сме в една компания нали и всички влюбени в него ама аз друго освен външност не виждам.А пък и ние не сме говорили много много освен за секс,за приялите ни,да обсъждаме някой и само това.Въпреки че се познаваме от 7-8 години.Незнам с коя ходи и какво прави както и той за мен не знае.Преди около месец една приятелка имаше рожден ден той трябваше да дойде,но не дойде и аз му звъннах и викам къде си и той вика в нас и аз му викам айде идвай насам и той разправя е защо трябвам ли ти? и аз му викам айдее идвай .. но той не дойде .. било много късно към 3:00 сутринта беше .. след 1 седмица пак имаше купон и той беше там и чул от някъде че ще тръгвам там с едно момче дето е адския сладур и идва при мен и ми вика а бе ти с Тони ли ходиш и аз му викам ми зарибяваме се от няколко седмици .. и той ми разправя аа тогава защо ме викаше миналата седмица а у.. и ми вика и какво ходите ли и аз му викам ми още не но скоро ще тръгнем. И тогава той ме дръпна почна да ме целува и да се натискаме и отидохме в другата стая и правихме много много хубав секс.. На другия ден се видяхме на улицата и само си казахме "Здравей" .. после ми писа той по скайп и ми вика и са какво само на здравей ли сме и аз му викам на какво трябва да сме и той ми вика аа добре аз да питам .. след това преди 1 седмица в събота по-точно бях с една приятелка на дискотека и ето го и нашия и той там (София е много голяма и има супер много дискотеки как така в една и съща бяхме ... ) :Д той дойде почна да ме гушка да ме целува и ми вика има ли някой във вас и аз му викам нЕ и той айде към вас и си хванахме едно такси и .. дойдохме в нас ии пак същата работа само секс .. не сме се виждали и чували от тогава .. но сигурно скоро пак ще се видим .. та Нормално ли е това да не искам друго момче смисъл не ми трябва гадже а ми е добре с това момче като се виждаме така в месеца по 2-3-4 пъти .. лОшО ли е ??