- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Доволни ли сте?
ми такаа тема има,но пък съм леко разочарована,щото ме уцелиха много брутално по главата а ние като целихме вълците учителките ни се караха.Иначе класа ми е нормален май така чееее...само дето имам 20 часа испански седмично
Рано е да се каже , но за сега е .. средно положение .![]()
Trance/House Only in my heart..
Еми учителите са супер.Само дето си казаха,че в тяхните часово само учене без мрънкане и т.н...Класа има и свестни има и такива дето не ми допадат ама още не сме се опознали,даже с някои запознали![]()
След 1-2 седмица ще мога да ви кажа как е
![]()
+1Първоначално написано от housy
Аз още с никой не съм се запозналаАма те си се познават почти всички и кво ги бърка че аз никой не познавам
![]()
ти се радвай, че някой не се е върнал да ти бие 2 шамара и да се насерешПървоначално написано от Dundy
The Spark
оф споко няма да се насера от 2 шамара и аре не се прави на фешънче дето виси във фитнеса 15 часа дневно(нищо че си е така)Първоначално написано от 5StaR
За сега е голям смях пак по нататак ще видим. Dundy в кой град си?
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
neeeee klasa mi e ujasen ;[;[;[;[;[;[;[;[![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si4ki sa nqkfi smotani takivaaa ne iskam toq klassss :[[[[[[[[[[[[[ celi 4 godini nenenenen ;[[[[[[
![]()
te si4ki kandidatstvaha sled 7 mi klas pak az sled 8 mi to togava smao nqkfi ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми за ся още не сме се опознали и не мога да кажа нищо точно ама за ся ще се средоточа в/у ученето щот в началото ще е най-важно да схвана за ко стаа въпрос!! иначе ще притичвам две стаи по надолу при най добрата ми приятелка и така ще е я караме![]()
in defense of our dreams...
Ами всички са супер..естествено има няколко по-така![]()
![]()
Love Is All Around
в София,защо м/у другото ни скъсват от учене вечеПървоначално написано от HePpitO
амииии...кво да ви кажа, класът ми бива , учителите също , ама момчетата са пълна скръб направо ми се реве....![]()
![]()
![]()
мии Руската с френски...по 26 часа на седмица..бтв класната ми била рекордьор по писане на двойки...класа ми...ноу комент...бтв аз уча френски от първи клас и ся само спа в часовете,,,бтв ако завърша руската с френски ще се окажа че уча френски 12 години....и просто....убийте ме веднага!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
В Испанската ли си? Ако да, какъв ти е бала и с какъв профил си?Първоначално написано от Dundy
Извинявай, че съм толкова любопитна, но догодина искам да кандидатствам там и ми е интересно!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Новият ми клас е супер,още е рано да кажа как ще е по нататък,но се надявам да няма много спорове![]()
Суетата.Моят любим грях.
oh sled dneska mai po4vam da si haresvam klasaПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
в моя клас всички са много сладки е има един-двама дето не ме кефят,но иначе другите са супер!
Като гледам май няма да я бъде с новия клас.. а се оплаквах от стария! мани мани..![]()