В класа ми се разбирам с всички горе долу добре.Но има едно момиче,което още началото на 8 клас се правеше на най-великата.И аз я сравних със земята..така да се каже не,че нещо сме се били и тн омг нее..просто и казах 2-3 истини и от тогава не смее да си отвори устата,седи с една сладурана и само с нея е в каквито и да е отношения.Не знам защо но и целия ни клас я мрази тая..говореше против всеки,силеше се на бой и без да ме познава реши че може да говори зад гърба ми била съм мн отворена и щяла да ми затвори устата?!Та аз не и знаех името до втория срок..та хванах я аз веднъж на саме и й казах няко неща.Сега като влезе в клас само мълчи,сяда и навежда глава.Нека и е!Не ме съдете..та днес взеха че ме сложиха до нея по биология на нея със сигурност не й е приятно а за мен да не говорим какво да правя,как да премине тая ми злоба към нея само като я видя и се сетя как ме е обиждала и ми се иска пак да я направа на 5 стотинки ясно е че няма да ме преместят,но поне да не изпитвам тоя неприязън,защото наистина ми е адски неприятнаа!!..