.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    http://zoneofbeauty.blogspot.com/2008/07/0809.html
    za kfo mi e toq sait to nema ni6to tam za emo

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ебава се, не е възможно да е толкова невменяема.

аман от дечурлига
    Войни на Тангра

Аз само мога да кажа , да вземе да миниш през някоя болница и да те прегледат , защото си за ПРЕГЛЕД !!!
    Мали мали ....

Голям фен Аватара на akinom
    Emo?! Leleee... tova e NAI - TUPIQ STIL NA SVETA .. S kakvo tolkova te privli4a ?? promqna iskala .. stani metal , hipi ~ > =D , i vsichko koeto si pojelaesh no ne i EMO !! apff ama ako si trugnala po putq na gluposta davai.. budi emo ;]]
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    sq kva e modata....... emotata i xaysa izt1rkaxa li se ve4e.dano ve4e b1dat zabraveni za ve4ni vremena ot teq poziori razni.nqma lo6o seki da xaresva ne6to ama da sa izsipe celiq narod......................... se edno kat bqxa na moda zelinoto i j1ltoto................

имаше един период,в който се оглеждах наляво надясно(даже без да се огледам се набиваше на очи) и виждах само някви малоумни пачи дето се смятат за оригинални и още по-тъпото за МОДЕРНИ,щото бяха със еФтини жълти цвички,ефтино коланче (жълто,зелено..се тая) и със подобна кожена чанта..един стил има ли си име,вече не е модерен,защото щом има име,значи много хора му подражават..т.е няма да си оригинален.

до авторката:моля се да се ебаваш..промяна е да си боядисаш косата,да почнеш да се гримираш..но не и да промениш стила си,в нещо което..тва дори не е стил за бога!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    http://zoneofbeauty.blogspot.com/2008/07/0809.html
    za kfo mi e toq sait to nema ni6to tam za emo
    Звездичко,вземи изгрей аХАХАХ МН ЯСНО,че няма за тъпите емо-та ли са,бемота ли са. За тенденциите есен-зима е и определено нЯМА емо ахахах . То си пише,ама като си тъпа.
    Smile!?

Бъди себе си..

awe q se stegni i b1di ssebe si...tcctc kolko si zle samo kkaak mojE da iska6 da si emo ....ttctc
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    Казанлък
    Офффф, МНОГО СТЕ ЗЛЕ ВСИЧКИ ии направо ДРАЗНИТЕ !!!

Ами ок, момичето иска промяна-вас кво ви бърка?! Иска да стане ЕМО-ок, тя се е изразила неправилно, но просто иска да се облича и да има като техните прически, никой не е казал, че ще се реже вените и ще слуша малоумниците от токио хотел!!! Да, и мен ме кефят дрехите и кво...тряя ли да си избода очите?! Ами да, готини са наистина, на вас като не ви харесват и като не можете да помогнете по тука поставения проблем-просто не пишете..лесно е..отваряш, виждаш темата, не ти харесва и излизаш..кво толкоз, сякаш ви карат да смятате интеграли...! Бива да сте глупави, ама вие сте идиотски тъпи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кои сте вие, че да й казвате 'Бъди себе си'...ами да, тя е себе си, просто иска малко промяна, иска малко да излезне от тва "СЕБЕ СИ"...като сме 'себе си' и кво трябва ли да ходим само с естествения си цвят на косата и без никви други прически...трябва ли да ходим с дълги избуясали коси като металите или трябва да си показваме циците като чалгаджийките?!?!?!?!?!!?!?!?! Живеем в свободна страна и ако това момиче иска да е като ЕМО-тата-ок, значи има достатъчно пари, за да си поднови гардероба и е решила да рискува!!! Даже ако искаме днес ще сме ЕМО и ще слушаме Токио Хотел, утре ще сме чалгарки и ще слушаме Ивана, а на третия ден ще сме метълки и ще слушаме Линкин Парк.....можем да правим квото си искаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Моля администраторите да заключат темата, понеже тукашните съфорумци явно няма да помогнат на това момиче, а няма смисъл само да й се подиграват!!!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Цитирай Първоначално написано от karibskata_gotina
    Офффф, МНОГО СТЕ ЗЛЕ ВСИЧКИ ии направо ДРАЗНИТЕ !!!

Ами ок, момичето иска промяна-вас кво ви бърка?! Иска да стане ЕМО-ок, тя се е изразила неправилно, но просто иска да се облича и да има като техните прически, никой не е казал, че ще се реже вените и ще слуша малоумниците от токио хотел!!! Да, и мен ме кефят дрехите и кво...тряя ли да си избода очите?! Ами да, готини са наистина, на вас като не ви харесват и като не можете да помогнете по тука поставения проблем-просто не пишете..лесно е..отваряш, виждаш темата, не ти харесва и излизаш..кво толкоз, сякаш ви карат да смятате интеграли...! Бива да сте глупави, ама вие сте идиотски тъпи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кои сте вие, че да й казвате 'Бъди себе си'...ами да, тя е себе си, просто иска малко промяна, иска малко да излезне от тва "СЕБЕ СИ"...като сме 'себе си' и кво трябва ли да ходим само с естествения си цвят на косата и без никви други прически...трябва ли да ходим с дълги избуясали коси като металите или трябва да си показваме циците като чалгаджийките?!?!?!?!?!!?!?!?! Живеем в свободна страна и ако това момиче иска да е като ЕМО-тата-ок, значи има достатъчно пари, за да си поднови гардероба и е решила да рискува!!! Даже ако искаме днес ще сме ЕМО и ще слушаме Токио Хотел, утре ще сме чалгарки и ще слушаме Ивана, а на третия ден ще сме метълки и ще слушаме Линкин Парк.....можем да правим квото си искаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Моля администраторите да заключат темата, понеже тукашните съфорумци явно няма да помогнат на това момиче, а няма смисъл само да й се подиграват!!!
    Бъди себе си'...ами да, тя е себе си, просто иска малко промяна, иска малко да излезне от тва "СЕБЕ СИ"...като сме 'себе си' и кво трябва ли да ходим само с естествения си цвят на косата и без никви други прически...трябва ли да ходим с дълги избуясали коси като металите или трябва да си показваме циците като чалгаджийките?!?!?!?!?!!?!?!?!

... ти под "себе си " тфа ли имаш на предвид ?! а кажи ми .. трябва ли да изглеждаме идиотски КАТО ЕМО-тата ?! Щом като авторката иска ПРОМЯНА ... що трябва да се прави на кенеф ? вместо промяна към по-добро тя иска към по-лошо ли кво ? абе я се вземете в ръце ... смешки !
    Make Some Noise ... ;]]]

Град
    при мама
    авторката на темата и karibskata_gotina : Вие сте нереално тъпи !
    Мда,признавам си спамя
    ;]

Град
    Казанлък
    Хахахаха ВИЕ сте смешниците...не приемате нищо друго освен общоприетото...чували ли сте за различни хора, различни стилове, различни предпочитания?!?!?!!?!? Всъщност май сте доста задръстени, за да не можете да приемете, че съществуват различни хора с различни предпочитания и различни стилове...Не е истина колко сте ОГРАНИЧЕНИ!!!! B@D_GiRl щом като смяташ, че ЕМО-тата приличат на кенеф, значи много добре ги знаеш, ама да не би ти да приличаш на кенеф и от там да знаеш точно как изглеждат, а?!?!? А ти SiNiStEr по-добре си гледай мизерното и нищожно животче и не се меси в проблеми, по които не си достатъчно компетентна!

Град
    при мама
    Мне миличка ти си смешната,да казваш,че всички метъли слушат Линки Парк,това беше голяма обида за вс метъли Техния стил дори не е метъл
    И не,ние не сме ограничени и задръстени,просто не сме толквоа прости колкото Вас,че да се правим на някого,просто е тъпо и смешно...поне за хората който мислят трезво
    Преди бяхте смешни,а сега сте жалки
    ;]

Град
    Казанлък
    Да, Линкин Парк не са метъли..техния стил е неометъл...все тая..Ти ли си тая, която ще казва кой е тъп и кой не??????? Ммм ти май се обожествяваш...слупаво е, следователно и ти си глупава И кой казва, че е тъпо и смешно??!????????Това си е твоето мнение-ок, всеки има право на мнение, но никой не може да отнеме правото на другия да си има негово мнение, тва ясно ли ти е или да ти го обесня пак???????? И btw ти си жалката, защото си ограничена в твоето малко святче и си живееш там вероятно с още 1-2 привърженици и тва е, а щом ЕМО-стила е толкова известен и популярен в целия свят, значи май ти си жалката, която го отрича...!

P.S. Не съм ЕМО, но ми е много неприятно да гледам как постоянно обиждате едно момиче!!!

Супер фен Аватара на Di
    апфф земи се самоубий такиа тъпи кофи не тряя се раждат поече
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    при мама
    Хаха не ми пук какво мислиш за мен,ти си просто едно заблудено момиченце от нета.
    И това не е мое мнеие,разрови се малко из др страници и погледни мненията
    Мда всеки може да прави каквото иска,но на свой гръб
    ;]

Хахахаха ВИЕ сте смешниците...не приемате нищо друго освен общоприетото...чували ли сте за различни хора, различни стилове, различни предпочитания?!?!?!!?!? Всъщност май сте доста задръстени, за да не можете да приемете, че съществуват различни хора с различни предпочитания и различни стилове...Не е истина колко сте ОГРАНИЧЕНИ!!!! B@D_GiRl щом като смяташ, че ЕМО-тата приличат на кенеф, значи много добре ги знаеш, ама да не би ти да приличаш на кенеф и от там да знаеш точно как изглеждат, а?!?!? А ти SiNiStEr по-добре си гледай мизерното и нищожно животче и не се меси в проблеми, по които не си достатъчно компетентна!
    ама ти си много проста ма !!!
    кво ги знам добре нали ги виждам кви са лайна ! ! ! аз първо , че не приличам на кенеф и второ въобще не ме сравнявай с тях , щото тук място за сравнение НЯМА ! ! ! ...... и Боже мой ама какви различни стилове бе момиче ?! като искате различни стилове ко ми викате "ИСКАМ ДА СЪМ ЕМО" ?! кое му е различното като поне 70% от тийн-овете са "ЕМО-та" , останалите 30% СМЕ нормалните с акъл в главата !!!
    Make Some Noise ... ;]]]

Град
    в мазето ;dd
    толкова си проста че направоооо

Град
    Казанлък
    Оооо НЕ НЕ, вие сте БЕЗНАДЕЖДНИ случаи Обиждайте ме колко си искате...дреме ми на оная работа, но се замислете малко как по този начин като обиждате това момиче може да стане нещо по-лошо...Нима не сте чували за случаи, в които момичета на по 14-15 год се самоубиват, заради такива като вас, които директно им казват, че са тъпи, прости, не стават за нищо и т.н.??? А психиката на едно такова момиче/момче е мн крехка и им трябва съвсем малко, за да направят нещо толкова глупаво! Замислете се поне малко!!!

P.S. Айде живейте си животите, но не обиждайте другите, понеже не знаете какъв човек стои отсреща /може да е твърде емоционален и да приема всичко навътре/

Оооо НЕ НЕ, вие сте БЕЗНАДЕЖДНИ случаи Обиждайте ме колко си искате...дреме ми на оная работа, но се замислете малко как по този начин като обиждате това момиче може да стане нещо по-лошо...Нима не сте чували за случаи, в които момичета на по 14-15 год се самоубиват, заради такива като вас, които директно им казват, че са тъпи, прости, не стават за нищо и т.н.??? А психиката на едно такова момиче/момче е мн крехка и им трябва съвсем малко, за да направят нещо толкова глупаво! Замислете се поне малко!!!

P.S. Айде живейте си животите, но не обиждайте другите, понеже не знаете какъв човек стои отсреща /може да е твърде емоционален и да приема всичко навътре/
    офф аз тебе обиждам най-вече ... ама ся да не земеш да се самоубиеш о да ... ти пък тогава ще станеш ЕМО .... якооооооо
    Make Some Noise ... ;]]]

Голям фен Аватара на girl4eety
    karibskata_gotina evala ti pravq 4e me podrepqsh nqma kfo da se zanimavash s tiq tyka -v toq forum mislq 4e trqbva da se pomaga a ne da se vika kolko si tapa bezmoza4na da umirash i t.n... az poiskax savet a vie me ubijdate abe q izvinqvaite mn q si ebete mai**** vsi4ki
    B@D_GiRl a ti za kfa se mislish za nekfa mn qka li kat ne si emo\kat nz trai si tam i ne mi se barkai u jivota qsno li ti e ma kiflooo pff aman ot takia kat teb kat si tolko smela ela mi kaji ne6to na jivo be

Цитирай Първоначално написано от zvezda_
    karibskata_gotina evala ti pravq 4e me podrepqsh nqma kfo da se zanimavash s tiq tyka -v toq forum mislq 4e trqbva da se pomaga a ne da se vika kolko si tapa bezmoza4na da umirash i t.n... az poiskax savet a vie me ubijdate abe q izvinqvaite mn q si ebete mai**** vsi4ki
    B@D_GiRl a ti za kfa se mislish za nekfa mn qka li kat ne si emo\kat nz trai si tam i ne mi se barkai u jivota qsno li ti e ma kiflooo pff aman ot takia kat teb kat si tolko smela ela mi kaji ne6to na jivo be
    ама ей качур отивай си режи вените и не пиши тъпи теми ! ! !
    Make Some Noise ... ;]]]

Град
    Шумень
    Носи се кат затворник.. само рае и нищо друго. Ползвай менструлната си кръв за да си оцапаш ръкавите, уж че си се рязала и бъди вечно в депресия. Ако си от заможно семейство оплаквай тва, че матералното измества духовното, а ако сте по бедни дудни, че нямате пари за хляб и не си струва да живееш. Като та питат как си отгваряй със " А ти как мислиш"
    За сега май само тва се сещам
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си