.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Не не не... Леле, тва за Линкин Дорк ме закопа, сериозно... Чувствам се обидена КАК МОЖЕ уе?!?!?! Всичко започва от тея сбутаняци, но те съвсем НЕ СА МЕТЪЛ!!! НЕО метъла НЕ Е МЕТЪЛ!!!!!!!

Град
    Казанлък
    Нео метъл..метъл...ВСЕ ТАЯ! Има само 1 инструмент разлика! My`OwN пише се 'Линкин Парк', а на англ е Linkin Park B@D_GiRl ти си адски зле бе момичеее, ама знаеш ли колко ми пука за теб колкото и на козата й пука за лайното й..явно и ти си нещо подобно, ама рядко, дето на лопата не се задържа...пука ми на мен, че ме обиждаш...обиждай КОООООООООЛКОТО си искаш, аз съм МНОГО повече от теб и е очевадно, че съм и по-умна и по-тактична Ама нищо радвай се там, обиждай, пиши глупости, но ти ще си останеш едно ниско момиченце с още по-нисък интелект Ай умната
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Цитирай Първоначално написано от karibskata_gotina
    Нео метъл..метъл...ВСЕ ТАЯ! Има само 1 инструмент разлика! My`OwN пише се 'Линкин Парк', а на англ е Linkin Park B@D_GiRl ти си адски зле бе момичеее, ама знаеш ли колко ми пука за теб колкото и на козата й пука за лайното й..явно и ти си нещо подобно, ама рядко, дето на лопата не се задържа...пука ми на мен, че ме обиждаш...обиждай КОООООООООЛКОТО си искаш, аз съм МНОГО повече от теб и е очевадно, че съм и по-умна и по-тактична Ама нищо радвай се там, обиждай, пиши глупости, но ти ще си останеш едно ниско момиченце с още по-нисък интелект Ай умната
    ей от такива деца като тебе направо ми се повръща ... много си самовлюбена нещо а ? Да ама само в нета иначе си пълната комплексарка ама само едно щи кажа ... аз тука не съм ти бюро за избиване на комплекси .... а колкото до тфа дали си по-умна или не .... ти ако беше поне малко умна щеше да си проличи , а ти ми пишеш някакви глупости дето направо ме фърляш в тъча ... недей се излага
    Make Some Noise ... ;]]]

Град
    Казанлък
    Ей мишке ти сама се излагаш...И кой ти е казал, че съм комплексарка..май ти си такава, ако аз съм комплексарка ела ми се обади Много добре знам каква съм и каква е стойността ми като човек и очевдино, че съм на по-високо ниво! Ти като имаш претенции- толкова ли ти е труднод а примеш, че съществуват и други стилове освен твоя /само, че не те знам метълка ли си, чалгарка ли си, шматка ли си/! А на колко години си? По писането ти изглежда, че си няква консервативна личност /ако знаеш кво е/ и си няква ограничена...всичко друго за теб е 'тъпо' и т.н. ! Абе момиче я се осъзнай, ти не си пример номер 1 в света!!!

ОФФФФФФФФФФФФ,
    баси досадните сте ве!
    Толкова неща (снимки, текстове) има в нета за тоя "стил"... То бива-бива да си тъп, ама чак пък толковааа......... Първо се зарибяваш по няк'ви детски измишльотини като емо, после не се сещаш, че вече знаеш как да станеш емо (или поне знаеш от къде можеш да намериш.. Гугъл ти е най-близо) и накрая даже ще ставаш емо когато вече не е модерно. Преди поне като беше излязло скоро имаше повече привърженици и щеше да си намериш причтелчета, с които да разменяш житейски емо опит.

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    ОФФФФФФФФФФФФ,
    баси досадните сте ве!
    Толкова неща (снимки, текстове) има в нета за тоя "стил"... То бива-бива да си тъп, ама чак пък толковааа......... Първо се зарибяваш по няк'ви детски измишльотини като емо, после не се сещаш, че вече знаеш как да станеш емо (или поне знаеш от къде можеш да намериш.. Гугъл ти е най-близо) и накрая даже ще ставаш емо когато вече не е модерно. Преди поне като беше излязло скоро имаше повече привърженици и щеше да си намериш причтелчета, с които да разменяш житейски емо опит.
    +1
    децата изпростяват с времето
    Make Some Noise ... ;]]]

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Искам да питам ако си нарисувам пунктир на ръката или си направя изкуствен белег все едно съм си рязъл вените ще бъда ли истинско ЕМО
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Казанлък
    "да, съвсем истинско" смешник, само като ти видя ника и умнирам от смях

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Айде стига глупости вече.
    Авторке, пишеш в гуглето images след това Емо и гледаш, няма какво да ти се обяснява, достатъчно ти е снимковия материал.
    Айде, прави се на квото щеш, ама без депресии!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си