- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От кой час системно бягате
АЗ лично почти никога не влизам в етика и право и историядаскалите там са заблодени и не пиват оцъствия
![]()
![]()
НикойПопринцип даскалите ме гонят, ако аз не искам
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Музика и физическо![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Химия
последните 2 години(в които имах химия) просто не ходех.
vse o6te proy4vam daskalitezasega ot fizi4eskoto bqgam.
Ами най-често от физическо,Свят и личност (защото даскала обикновено не идва за първи час) и някой път пропускам някои музикални предмети ,които смятам че не са ми нужни са кандидатстването![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Немски. Затфа и нищо нз![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Физическо,етика и право понякога и физика или математика,тя е една и съща госпожа .. Ама тая година не съм бягала от нито един час![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
История, не защото не ме влече, ама даскалката ме дразни...
we give it all.
попринцип не бягам но когато се случи може би по някои от тези предмети- музика ... физическо ... технологии ... и малъм процент но възможно - история
просто даскалите са толкова зли чее ако избягаш ти е бедна фантазията после к'во става![]()
Химия , щот са скарах с даскалката и и казах че ша и пусна 1 димка у тях , най-вече се скарахме щот аз настоявах да ми каже отде да си зема солна киселина.... ся горчиво ще съжелава с нейните камъни по нейната глава
Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !
x
аь ус ефь пьтнсше
От физическо само като си помисля,че играем баскет и краката ми сами отиват на кафето![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз пък като влизам все едно знамПървоначално написано от AnIcHkAtA
иначе музика..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
час на класа![]()
![]()
не по принцип не бягам...ама понякога може да ми кипне и да си изляза просто от стаята..не ми дреме ако ще ме наказват! айде де..пфф ... тъпо даскалООО!!![]()
![]()
in defense of our dreams...
Физическо или някой специален предмет (счетоводство примерно) ...
Миналата година постоянно от немски. Ама постоянно. Просто не издържах. Ако отивах, ми ставаше толкова скучно, и заспивах, а понеже не исках даскалката да ме гледа как дремя, просто не отивах.![]()
Тази година имам само 7 предмета, даскалите ми не са лоши, и едва ли ще ми се налага да се чупя. Е, от математика не ми липсва желание, но даскалът ще ми ебе майката, ако се изчупя... дори и един път.
predi bqgah ot izobrazitelnoto 6tot daskalkata mi pre6tipa prastite s edno jelqzo i i kazah 4e poi4e v 4asat i nqma da stapa e taka i stana sega kato ne u4a takiva ne6ta himiq i biologiq ot tva bqgam
бате ти да не си от киров че там са същитеПървоначално написано от Sladur_
![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Не бягам системно и не се правя на нещо, което не съм.![]()
Don't worry, be happy!