.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    Град
    Самуеър...
    пич не че нещо ама това с окосмените катерички е вече стара работа... едно време като са нямали време за това... ако искаш окосмени... иди в Африка там хвани някоя от някоя племе... като гледам отговаря на изискванията ти... пече се на слънце цял ден и е с много рунтава катерица...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

hottie
    Guest
    Абе оставете го човека бе. Всеки си има предпочитания ! Аз пък харесвам мъже с косми и обръснатите ме отвращават ! Виж жената е друго. Но какво толкова е шокиращо? Сега е на мода обезкосмяването, но нека ви напомня(или по-скоро вие не знаете.Били сте бебета), че до преди няколко години космите се считаха за много еротични и сексапилни.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Тва на снимката ти ли си??Щото ми приличаш на един...от София ли си?
    не не съм от София
    Sinan Sakic rulzzz

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Абе оставете го човека бе. Всеки си има предпочитания ! Аз пък харесвам мъже с косми и обръснатите ме отвращават ! Виж жената е друго. Но какво толкова е шокиращо? Сега е на мода обезкосмяването, но нека ви напомня(или по-скоро вие не знаете.Били сте бебета), че до преди няколко години космите се считаха за много еротични и сексапилни.
    аз имам косми по ръцете и краката..може да се вземем
    Sinan Sakic rulzzz

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от chrison
    ае чесно казано, аз си се харесвам повече без косми
    обаче кфо лошо има че пиа харесва с косми от долу? що треа да му се подигравате и да се заяждаде помежду си? толкова ли са прости децата?
    И повече!

Според мен едно женско тяло всякак изглежда секси, с косми или без (говоря за интимните части!).
    Авторът харесва окосмени триъгълници, не е споменал за крака, ръце, мишници и т.н.
    Това не е извратено, по времето на майка ми не са се обезкосмявали там. Майка съвсем наскоро я светнах за кола маската и тя почна да си прави.
    И стига с тези глупости за хигиената и обезкосмяването, с окосмяване може да си също толкова чист,колкото без - зависи само и изцяло от теб.

Иначе, автора, лесно е - като си намериш приятелка можеш да й споменеш че повече ти харесва да има косъмчета и да си ги пуска.
    Според мен въобще не изглежда зле. И аз харесвам повече гладки вагини (боже, казвам го все едно съм лесбийка), някак си е по-красивичко, но и окосмените според мен са женствени. Аз съм си пускала косъмчета (то и без това трябва да пускам за да хване кола маската!) и мога да ви кажа че хич не е гнусно
    Вие сте разглезени и ограничени деца, които всичко го причисляват към гнусното и извратеното, само могат да се подиграват, защото от нищо не разбират.
    Според мен авторът не говори за шубраци, а за нормално окосмение, но и шубраци да са, кво? Негов вкус!

пп. В изповед.ком бях чела изповед на мъж, който изобщо не харесва бръснати И коментарите под изповедта му бяха на други мъже, които казваха че "тия бръснатите" им приличали на п*тки на дечурлига, на някакви 6 годишни.
    Така че има всякакви вкусове, не се смейте толкова!
    еййййй едно свестно мение.....мъх измъкна ми думите от устата
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    според мен ти си неосъзнат зоофил...
    + това няма такива момичета !!!
    (преди 20 години да....)

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от Revenge
    Ela v moq grad kef ti s mystaci kef i ti kosmi po gurba sqkvi vulci ima ma ako mnogo darji6 na silno okosmenie vzemi si kotka

много си странен но се пак всеки си има свои стил дано да си намериш по-окосмена да е за тебе :P :P :P
    I belive in love!!! {P}

Айдеее тука се заформи нещо.Честито.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    аз имам косми никога не съм ги махала..колкото и да е странно те предпазват от замърсяване. пиши ми
    Ти да не се къпеш веднъж на 2 седмици, че да те предпазват от замърсяване???

Град
    Germaniq
    Не виждам абсолютно нищо лошо в тва да имаш косми долу...е...естествено не е особено приятно да ти се виждат като си с бански , но пък за тва аз се епилирам само по бикини зоната и така като съм с бански нищо не се вижда! И наистина космите те предпазват от инфекции и възпаления (но естествено редовно да се подмиваш)!!!

Така от всичкото ми писане, аз ти казвам, че ти по никакъв начин не си извратен, а хигиената ми по никакъв начин не пада от тва, че съм си оставила малко косми отдолу!!!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

според мен пък ти си извратен
    miss X

Град
    Непостоянно
    Оо..идиот престани с тоа проф че си жалък
    .!.

Град
    Видин

Re: Има ли такива момичета...

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    как да кажа.. харесвам по окосмените момичта. лятото на плажа видях едно момиче беше седнала и като си преместваше краката имаше мн косми и се възбудих веднага почнах да си представям как я пипам и съм с нея..беше на около 15 ако има такива да пишаттт мислите ли че е нормално да ми харесва
    Пич язък,че харесваш сръбската музика
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Град
    LuNaTa
    хахахаххахаа ти ме разби ем случва се сякви хора има аххааххааха
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Можеш само да се радваш, че толкова рано си открил фетиша си Фетиши има всякакви.. За каквото и да се сетиш - някъде по света има човек, който се възбужда от това... Балон, дълга коса, униформи, гипс, ходила.. Всичко Радвай се на фетиша си. Аз като открила от ранна възраст фетиша си съм много щастлива в сексуалния си живот.

ах леле мале,мога да ти кажа че трябва да се оглеждаш точно във днешните фешънки или момичета които държат да са в крак с модата,щоту в момента на актуслно е секви прически там долу аз не съм такъв тип дори да се водя за По-момиче,затова не мога да ти помогне (хах и Приятел си имам де),но пък вече почти всичките ми приятелки са "по модата" искам да ти кажа че сред повечето момчета биха избрали теб,защото май почти никой друг не обича косъмчета

ах леле мале,мога да ти кажа че трябва да се оглеждаш точно във днешните фешънки или момичета които държат да са в крак с модата,щоту в момента на актуслно е секви прически там долу аз не съм такъв тип дори да се водя за По-момиче,затова не мога да ти помогне (хах и Приятел си имам де),но пък вече почти всичките ми приятелки са "по модата" искам да ти кажа че сред повечето момчета биха избрали теб,защото май почти никой друг не обича косъмчета

сажелявам за правописните грешки,ама вече малко ми се спинка

Град
    Плевеен
    аз имам косми там..пиши ми

Eбаси разбрахме!!!!!!!!!!!!!
    Написа го 5 пъти!!

ебахти извратеняците браАТ!!!

BULGARIAN ---- ANIMALS

Ами ако имаш приятелка, казваш и да не се обезкосмява и проблема ти е решен

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    За всеки влак си има пътници!И моля ви само не се правете на толкова "печени",защото всеки си има няква гадна фантазия.Нали!Той поне си го казва направо.И няма нищо лошо в това...и вместо да му давате тъпите си и бих казал (без извинение) доста плиткоуми отговори...по-добре го посъветвайте нещо!Като например:
    Пич,ако осъзнаваш,че така личната им хигиена спада доста и въпреки това ги искаш...евала,защото поне си отстояваш на желанията!Ама внимавай! :P
    +1

Ужассссссссссссс

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Ужассссссссссссс
    теб като не ти харесва мълчи мааа
    Абе 'та е*а в обитака смотан ти ква си да държиш сметка ?!?!?!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си