- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли такива момичета...
пич не че нещо ама това с окосмените катерички е вече стара работа... едно време като са нямали време за това... ако искаш окосмени... иди в Африка там хвани някоя от някоя племе... като гледам отговаря на изискванията ти... пече се на слънце цял ден и е с много рунтава катерица...
Червно, дълго, клати се и се празни...
Абе оставете го човека бе. Всеки си има предпочитания ! Аз пък харесвам мъже с косми и обръснатите ме отвращават ! Виж жената е друго. Но какво толкова е шокиращо? Сега е на мода обезкосмяването, но нека ви напомня(или по-скоро вие не знаете.Били сте бебета), че до преди няколко години космите се считаха за много еротични и сексапилни.
не не съм от СофияПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Sinan Sakic rulzzz
аз имам косми по ръцете и краката..може да се вземемПървоначално написано от the_hottie
![]()
Sinan Sakic rulzzz
еййййй едно свестно мение.....мъх измъкна ми думите от устатаПървоначално написано от jghgh
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
+ това няма такива момичета !!!Първоначално написано от jotitu
(преди 20 години да....)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от Revenge
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много си странен но се пак всеки си има свои стил дано да си намериш по-окосмена да е за тебе :P :P :P
I belive in love!!! {P}
Айдеее тука се заформи нещо.Честито.![]()
Ти да не се къпеш веднъж на 2 седмици, че да те предпазват от замърсяване???Първоначално написано от sladky2008
Не виждам абсолютно нищо лошо в тва да имаш косми долу...е...естествено не е особено приятно да ти се виждат като си с бански , но пък за тва аз се епилирам само по бикини зоната и така като съм с бански нищо не се вижда! И наистина космите те предпазват от инфекции и възпаления (но естествено редовно да се подмиваш)!!!
Така от всичкото ми писане, аз ти казвам, че ти по никакъв начин не си извратен, а хигиената ми по никакъв начин не пада от тва, че съм си оставила малко косми отдолу!!!![]()
![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
според мен пък ти си извратен![]()
miss X
Пич язък,че харесваш сръбската музикаПървоначално написано от srpsko_1988
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
хахахаххахаа ти ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем случва се сякви хора има
аххааххааха
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Можеш само да се радваш, че толкова рано си открил фетиша сиФетиши има всякакви.. За каквото и да се сетиш - някъде по света има човек, който се възбужда от това... Балон, дълга коса, униформи, гипс, ходила.. Всичко
Радвай се на фетиша си. Аз като открила от ранна възраст фетиша си съм много щастлива в сексуалния си живот.
ах леле мале,мога да ти кажа че трябва да се оглеждаш точно във днешните фешънки или момичета които държат да са в крак с модата,щоту в момента на актуслно е секви прически там долу![]()
аз не съм такъв тип дори да се водя за По-момиче,затова не мога да ти помогне (хах и Приятел си имам де),но пък вече почти всичките ми приятелки са "по модата" искам да ти кажа че сред повечето момчета биха избрали теб,защото май почти никой друг не обича косъмчета
![]()
ах леле мале,мога да ти кажа че трябва да се оглеждаш точно във днешните фешънки или момичета които държат да са в крак с модата,щоту в момента на актуслно е секви прически там долу![]()
аз не съм такъв тип дори да се водя за По-момиче,затова не мога да ти помогне (хах и Приятел си имам де),но пък вече почти всичките ми приятелки са "по модата" искам да ти кажа че сред повечето момчета биха избрали теб,защото май почти никой друг не обича косъмчета
![]()
сажелявам за правописните грешки,ама вече малко ми се спинка![]()
Първоначално написано от sladky2008
Eбаси разбрахме!!!!!!!!!!!!!
Написа го 5 пъти!!![]()
ебахти извратеняците браАТ!!!![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Ами ако имаш приятелка, казваш и да не се обезкосмява и проблема ти е решен
Ужассссссссссссс
Абе 'та е*а в обитака смотан ти ква си да държиш сметка ?!?!?!Първоначално написано от sladky2008
Life's too short.. too short to live it as a bad person!