- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Новата ми карта за цс: bkz_wildbhop
Не знам... явно вече пускат всеки в bkz![]()
1. Картата ми изглежда като bkz_goldbhop и са взети идеи от там.
2. Картата е с изключително грозни текстури.
3. Пуснах си я и я минах от първия път за 1:32... отделно, че ти си правил тази карта и трябва да си я скачал не малко пъти. Ако аз я скачам с близо 2 минути по-бързо от теб... не знам джъмпер ли си или скачаш със Space.
4. Картата е изключително лесна. Не съм играл никога по-лесна bhop карта или ниво с bhop от тази като взема в предвид, че в папката ми maps има над 450 kz карти. Много безинтересно ниво. Първо се научи да скачаш по-добре, за да може да правиш и по-трудни, и по-забавни карти.
5. Поне е добре компилирана и не лагва, но предполагам това може и да е от трите текстура, които си сложил...
6. След като нямаш време да седнеш и да.... "мапира" не го и прави, защото по лично мое мнение и специално в този случай не си заслужава!
7.- никакъф кеф нямаше в тази карта... ти може да си тренираш на нея, ако искаш... след като си нямал времето да я направиш както трябва следователно и не е станала нищо особено."важното е да се разцъква за кеф"
ПП:
Ако й направиш hard версия, ще е по-интересно, но ти препоръчвам да дадеш на някой по-добър от bkz или изобщо, ако познаваш някой, който скача по-добре от теб, да ти я скача, защото в противен случай ще направиш отново лесна и безинтересна карта.
GL