- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
Много са хубави и трайни (:
Имаше един, копие на Bulgari..много ми хареса![]()
134 Versace femme obojavam go!!!![]()
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
да : )
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
Не съм използвала ама съм си харесала няколко.
Например
Dior-Addict
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
тези са по-хубави от рефан
--> http://www.zagzodiak.com/perfumery.html
Аз имам един въпрос. Имах преди време един страхотен парфюм, майка ми ми го беше взела, но сега я изнудвам да ми каже как се казваше и тя не помни. Беше лилав на цвят, само това си спомням и миришеше страхотно, направо се побърквах. Сигурно ако го видя името някъде, ще се сетя, но ми е излязло от главата и не мога да си спомня.. Някой сеща ли се за такъв лилав парфюм?? И шишенцето беше лилаво.![]()
Тоест, ебати въпроса зададох и аз, ама наистина ми трябва. И вече ако някой се сети, и ми каже тези Рефан имат ли и на него имитация, ще сте златни. Въпреки че и да нямат, ще се вдигна докъдето трябва да си го купя.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
^
Paco Rabanne-Ultraviolet ?
http://parfumuri4u.com/parfumuri/pac...0ml-dama-1.jpg
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мм не, не е този, шишенцето е високо, мисля, че прозрачно с лилава капачка и цветът е по-различен, не е така синьо-лилаво, ами по-друго някакво е.. Леле, ако някой ме разбере, евала.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
А защо не отидеш в магазин за парфюми ,там може да го намериш.
Или да обясниш как изглежда ,какъв е аромата му ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Така ще взема да направя, благодаря.Просто в главата ми, този въпрос не звучеше толкова безумен.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Абе стига с тия боклуци!!! По добре си купете парфюм от 60-70 лв.И да знаете че имате парфюм![]()
^и после мега много ми се свиди да го ползвам ,хах
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аааа да знаете от къде да си купя от тези новите ароматни масла, които рекламират, защото искам да ги видя на снимкаи тогава да си взема понеже си харесах на една приятелка, но не съм сиг. че беше на Рефан
[/i]
153 Calvin Klein-Euphoria, взех си го преди месец и наистина се доближава доста до оригинала по трайност и аромат
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз съм си мн доволна от моя! Това е списък с номерата на парфюмите и имената на тези, които имитират: http://prikachi.com/files/1184996W.jpg
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
баща ми позлва само Рефан и наистина мъжките поне са много трайнииска ми се да си взема да пробвам,ама имам непоносимост към миризките и не мога да седя в магазина
последния път като бях да пълна на татко,продавачките ме видяха колко ми е лошо и ми казаха да чакам вънка
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз сега съм със 170- Armani Codeсупер е
Да ви попитам , има ли Boss на Hugo Boss? Той е просто страхотен![]()
абе тука до вкъщи има "Рефан".. да взема да си взема някое парфюмче ли..
Пробвай, няма да сбъркаш, и е евтино, дори и да не ти хареса , няма да те е яд![]()
Аз освен това дето питах по-горе за Хюгото, искам да попитам дали има Thierry Mugler - Alien?
пробвайте,нама да сгрешите![]()
аз сега съм с 136-имитация на розовото Версаче и е много траен и хубавпък и евтин.вече трето шишенце ползвам от него
Преди 2-3 години много ползвах тези парфюмчета, тъй като обичах да ги смемям често. Сега не помня какво точно съм ползвала, то може и да ги няма същите номера вече, не знам. Сега си ползвам червеното или жълтото B.U. и не смятам много да го сменям.
103 е хубав и естествено 187.103 е по-лек за лятото.Аз иначе съм много доволна от Рефан.Имам и други неша от там
вземи си..аз останах мн доволна!Първоначално написано от anonimchetou
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
aз ползвах Хипнотик пойзън на диор, както и Шанел Н5, бях доволнаТрайни и мн добри имитацийки
![]()
Let the psycho plays with you...
Аз съм с Be delicious и съм супер доволна.Има много хубави аромати, всеки път се чудя какъв да си взема.Доволна съм.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!