- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
Кажете си мнението за парфюмчетата...номер или име...а ако имате някъв каталог също може да го пуснете![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
ми кфо да кажа ... хи4 не съм им фенка ..
за мен са болклуци![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз преди няколко дена си взех Номер 187, много е хубав, имитация е на J`аdore на Christian Dior, ароматът е същият като оригинала.
използвала съм ги, но не съм доволна![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
+1Първоначално написано от Chr!sSie
Ползвам 125номер![]()
na men mi har... i s1m dovolna ..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
никога не съм ползвала ,но имам желание..много прриятелки си вземат...
може ли някой да ми каже и на какв цени са ?
pyfpaff аз си бях взела за 2.10 лв.- 10 мл,но си взех и шишенце, понеже нямаха иначе без него ще е около 1.40-1.50 лв.
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
тия парфюмчета не са лоши....повечето са с аромат като някои оригинални,но са ж обикновенни шишенца за тва цената пада... на мен ми харесват
I am the dream
You are the dreamer !!
az sushto sum za 187
No matter where you go, there they are...
аз никога не съм попадала на хубав ..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
не съм използвала,но съм навита да ги опитам,освен в ЦУМ има ли другаде?![]()
На "Рефан" парфюмчетата им са хубави и трайни.Ползвала съм около 4-5 ,в момента имам 187.
Не съм особено доволна.Пробвала съм няколко аромата,добри са,но са прекалено краткотрайни.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Здравейте. Аз говорих вчера с една приятелка и тя каза, че е доволна от парфюмите на Рефан. Никога не съм ползвала, но тези дни ще мина и може да си взема. А искам да ви питам само имат ли имитация на Амор Амор и какви са цените като цяло на парфюмчетата?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз имам парфюмче на Рефан. Номер 187, много е хубав, имитация е на J`аdore на Christian Dior, ароматът е същият като оригинала и е издръжлив. Взех си го направо в шишенце готово, 50мл, но не помня колко стуваше - 6-7лв.Първоначално написано от marilyn
Не знам дали има имитация на Амор Амор. Провери. В магазина трябва да има каталог.
^^ Мерси много за информацията, а знаеш ли къде точно има магазини на Рефан? Бях чувала май за ЦУМ и за някъде на Раковска...
Ъъъ, дали е възможно да намеря в тези парфюмерии Самсара на Живанши?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
predi vreme sam izpolzvala i ne bqh mn vpe4atlena. sega ve4e moje da sa podobrili ka4estvoto, nz
От Стара Загора съм и не мога да ти кажаПървоначално написано от marilyn
Виж тук , това са магазините на Рефан в страната.
Може да продават наливна парфюмерия на Рефан и в други магазини, не само в тези изброените. Поне тук има на доста места.
Аз ползвам наливните парфюмчета на РЕФАН.Много са яки.
184
Ледена вода
106
Мазуми блу
Жадор
Амаричи
Гучи
Амор
Булгари
Ситро синьо и ситро виолет
Долче и габана
Наоми Кембъл
Лакоста
187
Първоначално написано от girl91
Дам, мерси за инфото. Тези дни като имам време ще мина може би в ЦУМ и ще пиша за покупките. Поздрави.![]()
абе в Добрич има ли такъв магазин?знам че има само в София и Пловдив..
Cruel Intentions