- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
Не ме кефи Рефан
имам няколко на Рефан - не са лоши
най -много ми харесват : 121 ; 145 ; 158![]()
Голяма фенка сум имнай-любимия Рефан парфиум ми е номер 194 Срахотен е,обожавам гоо
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Моят е 162 :P И съм мн доволна от парфюмерията![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Рефан-129 ,супер е.И наистина са дълготраини
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Има ли на Roberto Cavalli ако има кои номер е
,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''
.......
Ква реклама ?![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
По телевизията много я въртяха. Ето тази --> http://marketinglokal.com/2009/04/08...a-na-strastta/ имаше и още една.Първоначално написано от CaribbeanGirl
Забележете само какво пише отдолу![]()
230 - Абсолютно невероятен!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
xhax da da tova e sigorno nai qkiq nqma da s1jelqva6 ako si go zemi6Първоначално написано от p0ps
Дааа, аз тоя го ОБОЖАВАМ !!!![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Можеш да си поръчаш от онлайн магазина refan.bg - доставката е само 3 лв. Аз съм много доволнаПървоначално написано от mysterious93
![]()
Моите се измирисват и то доста бързичко. Имам 4-5.Първоначално написано от tItEufFf
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Не знаеш ли, че има вече онлайн магазин www.refan.bg с продуктите на Рефан ?!?Първоначално написано от Dollystar
Поръчката ти пристига на следващия ден още !!! и е само 3 лв. доставката, а ако пък поръчаш стоки за над 50 лв. е БЕЗПЛАТНА доставката
![]()
може и аз да си взема някое![]()
Просто аз
Имала съм,не са трайни.Последният беше на Дона Карен Ню Йорк,страхотен аромат,но препдочитам да си го купя в шишенце.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Взимала съм си имитацията на Булгари от там ... ниикаква прилика няма ... ама никаква ...![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Съгласна.Първоначално написано от lady_forever
Ползвала съм много пъти, доволна съм, наскоро не съм ходила, но сега за зимата мисля да ида да си взема 3-4 парфюмчета да си имам.
преди ги ползвах,но от 1-2 години не съм си взимала,иначе са хуабви трайни са
Първоначално написано от FiRe_LaDy
www.refan.bg
![]()
186-Наоми Кембъл е Cat Delux,предполагам ?имам много мерак за тоя парфюм,ама не съм фен на идеята да се дават 100 лева за 100мл ароматизирана вода
![]()
Та,на въпроса-някой ползва ли ги?хубав ли е?по-тежък ли е?(не харесвам плодови парфюми)
мерсиии![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мацко бъркаш се CAT DELUXE / N.CAMPBELL е РЕФАН 159 (цветист е не е плодовПървоначално написано от tonie__
)
а този който ти си видяла 186 е NAOMI CAMPBELL / N.CAMPBELL
Можеш да си поръчаш тук: http://refan.bg/index.php?page=shop....emart&Itemid=1
www.refan.bg
![]()