- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
може да си свикнал с миризмата и затова да не я усещаш.Първоначално написано от eXxXciTeD
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Имам 186 - Наоми Кембъл - мирише малко като ванилия.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
За мен пък са супер трайни, дори се е случвало след пране, дрехите ми още да миришат на парфюма. Тези дни мисля да си взема пак някакъв нов да пробвам.
Има в магазин "Лебед" (като вървиш от Театъра към Съда се намира), за обувки е попринцип, но има и продукти на Рефан, предполагам се сещаш. Също така има и в друг магазин почти до ГУМ, с 2 стъпала е, преди беше също магазин за обувки. Надявам се да съм ти помогнала, не ми бива в обясненията...Първоначално написано от Shiz0
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
На Габровски в голямата парфюмерия, до 4те сезона точно.Първоначално написано от Shiz0
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Я, така лиПървоначално написано от SladkotoPoly
Къде точно
![]()
Pure white
От Кенвелото вървиш напред към центъра(там са наредени магазин до магазин,точно в началото на центъра) и там има един магазин за плетени дрехи и там се продават и парфюми на Рефан отвън пише наливни парфюми или нещо такова,до него има магазин за обувки мисля .(дано си ме разбралаПървоначално написано от dan4ety
)
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
????? И АЗ ИСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ ИМА ???Първоначално написано от elenagal
Рефан имат само "Angel" на Thierry Mugler - мъжкия и дамския- съответно номера 236 и 139Първоначално написано от ppoolliitto
За онлайн магазина на Рефан www.refan.bg ли става въпрос ?Първоначално написано от meriLinka
Аз имам едно парфюмче на Рефан , май беше нещо на Шанел , не помня и ме мързи да погледна..Мирише много леко , приятно , харесва ми. Мисля да си взема още някололко такива наливни .. Препоръчайте нещо подходящо за лятото. (:
Няма какво да се лъжем, не миришат като оригиналите въобще, но пък сигурно имат добри попадения.Ще проверя тия дни, че съм нещо без парфюми... не че не ползвам от колекцията на майка ми, ама все пак
![]()
утре отивам да си взема номер 181 miss dior cherie
много харесвам парфюма, майка ми има оригиналния
някакви отзиви точно за този аромат ? за имитацията говоря
Ползвам номер 126 и мирис на пъпеш.
Wild Cherry и Маракуя
и искам да си взема парфюм-българска роза и черната роза
и крем I love you
Извинете,но 117 "Priscilla Presley" спрян ли е от производство?Първоначално написано от Ivkata86
Звездите ти го шепнат...
... шепти им и ти ! Никаква връзка със Земята. Чехъл в кухнята ти !
Имах няколко вида и ухаеха страхотно. Много са леки ( зависи какъв си избереш де) и бяха в много комфортни опаковки
![]()
Преди годинии като съм си купувала сякаш бяха по-трайни.Хубави са ароматите наистина,но миналата година като ходих към Варна си купих 100мл за около 15-ина лв но не е траен...
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Има много мъжки и за цената си са страхотни.Трайни са.Първоначално написано от KumchoValcho
мъжкия вариант на one million na paco rabanne е 1 към 1 с оригинала
даПървоначално написано от paola_Rey
![]()
иначе и аз съм много доволна
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Приятелки ползват, но аз не бих си взела. Съвсем не намирам да ухаят добре, камо ли за прилика с оригинала.
Има го и фактора, че би ми влияло зле на самочувствието да се пръскам с такъв парфюм. Какво, като ме попита някой с какво съм, да кажа Bvlgari ама тва ще е лъжа, понеже ще е Рефан, но ще се води, че мирише на Bvlgari. Не не....
Аз си взех на Refan 117 имитация на Boss и като аромат е точно, но хич не е траен и силен.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o