- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
Първоначално написано от Minerva
![]()
![]()
![]()
Никога,ама никога не бих дала 200 лв за парфюм,ако ще и от сълзите на слепи монахини да е правен
^ Колкото хора, толкова мнения по въпроса![]()
Никой, никого не е накарал да прави нещо, което не иска.
Някой знае ли дали има Nina Ricci red apple?
Най-любимия ми парфюм <33
Удоволствието да носиш скъп парфюм е неповторимо.Първоначално написано от nymphadora
Добре де, може би се сравнява с това след най-най-нааай-готиният секс в живота ти.
С хубав парфюм се чувствам секси, имам чувството, че всеки го вижда. Някакси е по-различно от ... BU или Малиция. Или Рефан.
^Ааааха! За това става дума. Айде не е чак като секса, ама те дига яко
Изобщо купуването на скъп парфюм и бельо са по-особен начин да си начешаш самочувствието!
О, аз съм се заканила... Един ден, ако съм добре финансово, живот и здраве, ще харча много за бельо, парфюми и алкохол.![]()
Права си ,но според мен имитациите на Рефан са доста сполучливи ,рядко има някои който може да усети разликата . Преди време имах Paco Rabanne Lady Million подарак естествено, уникален парфюм, но всичко хубаво свършва и реших да пробвам на Рефан имитацията и единствената разлика е в трайността .Така че е доста добро решение когато не можеш да си позволиш оригинала.Първоначално написано от PinkPan7her
Преди около 3 -4 години бях ползвала 2 от техните и ми харесаха.
+1, жеското е просто... Обожавам как като има ветрец и минеш покрай някого, той те поглежда веднага...Първоначално написано от PinkPan7her
Мхм моя приятелка си го взима от тамПървоначално написано от oasis
много парфюми съм си взимала от там и много си ги харесвам![]()
Като гледам има доста позитивни мнения за техните реплики - може би ще отскоча,като се върна в София,до ЦУМ![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някой знае ли дали имат имитация на Bvlgari Omnia Cristallyne и кой номер е?
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Голяма фенка съм им.. много са издържливи и си миришат като оригиналите..
И аз много ги харесвам, имам имитациите на DKNY Be Delicious Green & Chanel Chance и са много добри. Е, вярно е, че не са толкова дълготрайни като оригиналните парфюми, но пак са си доста дълготрайни. Чудесна опция са, когато човек не може да си позволи оригиналите.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Има и мъжки аромати, взех си имитация на булгари аква и веднага ме обсипаха с комплименти колко як парфюм имам
Пък преди ползвах Black XS и пак ми казваха колко е силен и хубав.
Ако имах 200лв. за съвсем други неща бих ги похарчил отколкото за парфюм, въпрос на приоритети просто![]()
Mайка веднъж ми беше взела за подарък един парфюм оттам и бях останала повече от доволна.
Сега моя ми свършва и определено ще намина,за да си взема някакъв.
Перфектни са според мен качеството надминава цената , за тези пари не можеш да се намериш толкова качествени парфюми. Имат доста добри попадения някои аромати са почти едно към едно с оригинала.![]()
Някой знае ли дали има dior midnight poison и кой номер е? От малък град съм и няма кой знае какъв избор на парфюми, а не ми се занимава да поръчвам от интернет и ако не ми хареса да съм си дала парите напразно.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не съм си взимала, но приятелки имат и не ми харесват. Миришат силно и остро, някои прекалено много на спирт - нищо общо с оригинала.
Предпочитам да си купувам оригинални парфюми![]()
аз ползвам 132 :P
На Dior мисля ,че нямат midnight poison, а само poison ,който е 118.Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
Не съм ги ползвала, но може да започна, като гледам не са никак скъпи и много хора са доволни ..А дали някой знае дали имат http://markovi-parfumi.biz/images/Gi...FUMITE.BIZ.jpg и този .. http://lexiconbg.com/shop/wp-content...0%BD%D0%B8.jpg МЕрси предварително
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
http://prikachi.com/files/1184996W.jpg
това е списък с парфюмите