- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
Аз съм доволна от тях. Ползвам 134 и 189![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
И аз съм много доволна, най-вече номер 126 и 147 ми допадат МНОГО!))
Доволна съм не само от наливната им парфюмерия,а и от спрейовете им за тяло. Някои от козметичните им продукти също са много добри.
Едни приятели държат магазин и често си купуваме от тях, и вкъщи имам един тестер, който направоооо..![]()
![]()
Мегааа яккк!!
Само дето не знам кой номер е (изхвърлила съм опаковката му) и .. така..
![]()
Като се има предвид, че с тях обикновено се пръскам като ходя до магазина или се шляя по квартала (т.е. не пръскам всеки ден), много ме дразни фактът, че са пуснали само големи разфасовки, които докато стигнеш до половината на шишето, вече ще са изветрели. Честно казано предпочитам по 20/30 мл, а сега няма такава опция.
Освен това вече не можеш да отидеш да си ги миришеш на спокойствие, а са откъм продавачката, която ти подава всеки един от тях, та то ти става неудобно да й искаш повече от 5-6 . Като цяло иновациите, които са предприели, според мен са в посока "неудобство на клиента."
тука в Търново може да си вземаш и по 10 мл. ако искаш![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Имат ли на дона каран ню йорк ? без значение цвят : )
юхуууу, а кое кой цвят е?Първоначално написано от refannet
Имат го 170 номер.Първоначално написано от millmii
![]()
Refan просто има ли смисъл да ги говорим... евтини боклуци.... просто е унижение една дама да си купи от тях...
Страхотен, траен аромат! Една приятелка беше убедена, че съм с Versace Bright crystal, и като и казах, че е Рефан веднага си промени мнението, че не може да се сравни с оригиналаЯвно е унизително за някои мацки да си взимат такива парфюмчета като Рефан, ама като са предубедени...
Имам и номер 199 и като съм с него винаги ми казват колко хубав аромат се носи около мен
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ароматите са прекрасни, не виждам какво му е унизителното ,когато можеш да си купиш аромата който ти харесва на достъпна цена.![]()
ползвала съм 2-3 номерчета,но вече не ги помня.. бях доволна![]()
Пробвала съм ги само две думи Пълен Боклук!
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да ли са пуснали нови аромати ?
Аз имам номер 189 имитация е на Долче и Габана - light blue.Много е хубав ,исках им да е по-концентриран ,50 мл за 11 и нещо ми излезе ,доволна съм има трайност и е силен
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Купих си преди седмица-две,реших да пробвам защото доста ги хвалят.Не останах никак доволна,не е никак дълготаен.
миналата седмица си взех цяло шише 250 мл за 14 лв имитация на paco rabanne lady million мн съм доволна))
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Защо да е унизително да си купуваме парфюмите.Някои хора не могат да си позволят оригиналите ,а и като е по-концентриран е и по-траен,не виждам нищо лошо![]()
момиче
Искам и аз на тази цена от къде си го купила !Първоначално написано от POLLINA
Ако си от София, "Рефан" имат магазин на Дондуков, на ъгъла на Дондуков и Будапеща, то е магазин, но вътре има и дънки и обувки, ще го познаеш. (до магазина има дюнер)![]()
Poco Rabanne One milion мъжки или женски е аромата мацкиЗа долче и габана light bluе какво мислите
![]()
момиче
One million е мъжкият , а женски е Lady million, който е доста добър.
Едно към едно е с оригинала, не е толкова траен разбира се , но за тези пари си е идеален.![]()
To infinity and beyond.
Мда, и аз се интересувамПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно