- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наливна парфюмерия "Рефан"
GrippingBosh тоя на D&G от дълги години си го харесвам...силен и сладникав като аромат..
А Lady million кой номер е ?
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аз го обожавамLady Milione сладникав ли е ,как бихте му определили аромата
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Да ми предложите нещо от "Рефан" с аромат на ванилия или шоколад?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Имат тоалетна вода с аромат на ванилия мисля ,че със същия аромат има и спрей за тяло провери в сайта и трябва да го има.Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Веднъж ползвах само пробно и около месец (дори и след пране) аромата си останаНе съм фенка ан толквоа силни парфюми
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Благодаря многоПървоначално написано от koshtramba
трябва да видя , да си взема и него ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
^Аз си го взех и много ми харесваи другите ме питат с какъв парфюм съм,бил много хубав..
![]()
![]()
номер 106 много ме кефи ..също така и 26 и д.р....попринцип на "Рефан "съм доволна...издръжливи са и това ми харесва![]()
![]()
![]()
Майка ми взе миналият месец един мъжки и един дамски (за номера не знам), но останахме доволни. Много са издържливи, а и имат прекрасни аромати. И са на достъпни цени.
Аз не съм ползвала, но може да ги видя тъй като близо до моя блок има магазинче ^^
преди няколко месеца в мола раздаваха тестери, мисля че номера беше 116, някой знае ли на кой парфюм отговаря този номер, че не мога да намеря никъде, а даже и от тестера бях адски доволна , иначе съм влюбена в 158 от вече 2 години и не мога да се разделя с него, независимо дали е оригинален или от Рефан, които между другото правят невероятната му имитацияДоволна съм и то много !
А случайно да знаете дали има имитация на D&G L'Imperatrice, защото мнг ми харесва, но нещо покрай морета и простотии май скоро няма да имам 130-140лв. за оригинала![]()
Някои ползвал ли е имитацията им на versace versense и bright crystal? Траен ли е аромата?
^аз ползвам една имитация на Версаче,но не знам точно иметономера е 102 и е траен и много хубав.