.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    http://z.about.com/d/beauty/1/0/9/i/curly15.JPG
    или
    http://z.about.com/d/beauty/1/0/M/i/curly28.JPG
    Тази разлика имах предвид, т.е. не смятам, че задължително ще бухне[/b]

Мега фен Аватара на Infinity
    а някой има ли си представа какво трябва да направя за да ми бъде косата като на мацката на аватара ми
    To infinity and beyond.

Мисля, че би могла да ти стане така косата, ако вместо с пяна я начупиш с бира. Знам, че сигурно звучи странно, но поне при мен резултата е мн по-добър и нито мирише, нито лепне. Не съм сигурна дали ще се получи и при теб, все пак всяка коса си е различна. Както и да е препоръчвам ти да опиташ нищо не губиш. \/

Град
    На ЛуНаТа
    Страшно добре те разбирам-и моята коса е къдрава , чуплива и попринцип е обемна.Аз преди също много и се ядосвах знам колко е гадно като станеш сутрин да се чудиш какво да и правиш доколкото правите коси е достатъчно само да ги нарешиш!само че наште коси не са от тоя тип-ако просто ги нарешиш... аз всеки ден си правя различни прически и си харесвам косата. опитай това:когато се изкъпеш си слагай крем за оформяне на къдриците и я вържи само че не на опашка а я омотай преди това-не много разбирасе.на другия ден не я разресвай.или пък си слагай пияна като се изкъпеш или пък всеки ден-зависи...можеш да си я правиш и с дифузер...изобщо има варианти-къдравата коса не е толкова лоша всеки тип коса е хубава стига да намериш начин по който да стои добре
    When you love someone, and they break your heart
    Don’t give up on love, have faith, restart!

Не прочетох цялата тема и не знам дали някои не го е предложил преди мен, но не е ли добър вариант изправянето?

Град
    На ЛуНаТа
    не е най-добрият-представи си колко ще се изтощи косата като почне всеки ден да я изправя

Че аз моята всеки ден я изправям и е добре, но тя е къса (момче съм) и използвам един балсам и всичко е нормално а и на втория ден може да не е идеално права но поне няма да е много къдрава така че може през ден.

Град
    На ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от Predator777
    Че аз моята всеки ден я изправям и е добре, но тя е къса (момче съм) и използвам един балсам и всичко е нормално а и на втория ден може да не е идеално права но поне няма да е много къдрава така че може през ден.
    Еми то за всеки е различно...обаче в повечето случаи косата се гори или почва да цъфти по-бързо ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    a ако я направя на етажи дали ще стане на масури?в смисъл...моята коса е на ситни къдрици(е не съсвем ситни нещо средно)но мн искам поне малко да стане на масури ;(

Cruel Intentions

колкото е по-къса къдравата коса, толкова по-лесно и хубаво се къдри. без да я оформиш с някакъв продукт обаче не вярвам да стане чак на масури

Град
    На ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от lifestyler
    колкото е по-къса къдравата коса, толкова по-лесно и хубаво се къдри. без да я оформиш с някакъв продукт обаче не вярвам да стане чак на масури
    напълно съм съгласна.няма как да ти стане на масури от самосебеси пробвай с пяна , ако все още не си де

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ми аз ако се подстрижа късо(нали се оформяло по добре) ще е някакъв ужас..бухни от кеф пробвала съм с пяна ама..не става баш това дето искам нз дали сте се заглеждали но например във филма "елиза" там сички имат някви яки къдрави коси оь ще видим скоро сиг ще ходя на фризьор и ще видя кво да я направя

Cruel Intentions

Re: къдрава коса

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    вижте сега аз съм на 13 косата ми е доста къдрава доста обемна...
    Е,да ама то всеки каквото си няма такова иска.Като стана и видя каква ми е обемна косата е много трудно измислям какво да и правя днес..утре...и въобще.аз си искам да ми е къдрава ама малка да се намали обема ако дадете някакви съвети ще ви бъде много благодарна!и също така ако дадете някакви идеи със какво да я мажа пробвала съм доста неща.

хаха аз съм по абсолютно същия начин... и единствените ми идеи, които ми идват в главата сутрин са...
    1- разделчш на път по средата ако не е и хващаш два по-големи кичура отзад с шнола, но така че отпред да имаш няколко кичура, НО да не пречат на очите...
    2- хващаш само кичура разделяш косата на път и го хващаш с шнолка отзад и после може да си вържеш косата или само леко с шнолки ма много мънички да я хванеш назад..
    3- опашка.. традиционна, но лично при моята коса като я стегна здраво и после къдриците, които са си в свободния край на опашката изглеждат много хубаво...
    4- опашка отстрани на главата...или пусната или прибрана като кокче..
    5- прическа тип принцеса... изправяш но не е задължително двата ти предни кичура...после ги прехвърляш през цялата коса и ги хващаш отзад с шнолка...но хубвао е да имаш път...

и май това са идеите...дано съм дала поне една добра

http://hairstyles.hairboutique.com/details.php?ID=11148 ето това е нещо подобно на номер 1..само че с по-дълга и по права коса

http://hairstyles.hairboutique.com/details.php?ID=11391 ето това е по-добър номер 1
    (sun)

много ви благодаря на всички. в момента косата ми е някъде до гърдите но май обмислям варианта да я подстрижа
    To infinity and beyond.

това според вас сладко ли е http://www.public-republic.com/wp-co...drava_kysa.jpg
    To infinity and beyond.

БОЖЕЕЕЕ .. не я режи .. като го прочетох направо сърцето ме заболя лелелелелееееееееее ;[[[[[ SAD ... ! Най-добрата ми приятелка е с къдрава кестенява коса до кръста .. намачкай я с пяна или крем със силна фиксация ( БЕЗ ДА Я РАЗРЕСВАШ ) за да ти се оформят къдриците и ще стане страхотно !
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Ми...моята коса е къдрава. Прекрасно къдрава Но не беше така де хаха
    Първото което направих беше да я етажирам. Фризьорката ми е ужасно добра и веднага разбра какво имам предвид под `най-късите етажи, които може да си позволи тази коса. обема й се губи от тежестта и искам живот, но не пипай дължината като цяло-пуска се много трудно!!!`.... и сега косата е супер.
    Лично според мен бъркате относно стилизантите за коса... Аз предпочитам да оформям косата си с балсам без отмиване или такъв крем. С времето човек се научава според собствената си коса какво количество точно да сложи. Но къдриците стават много красиви-точно масурчета, бляскави, меки и косата е подхранена.

да, обаче не за всяка коса балсамът без отмване е достатъчен за хубаво оформяне. Даже по мои наблюдения повечето коси имат нужда от по-силна фиксация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си