- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Традиция?! .. или нещо повече ..
Душици златни .. знаете колко рядко пускам тема......
Наскоро ми казаха нещо, което доста ме учуди .. Всички знаем за традицията 'девствени до сватбата' .. Оказва се, обаче, че имало и друга причина, за въпросната традиция и запазването на честта на момичето.. Учени били доказали, че първото дете винаги прилича по нещо на първия сексуален партньор.... Независимо дали първият сексуален акт е бил преди 20 години или пък сте имали 50 различни партньора ....
Разбира се, не изцяло .... Но детето взима доста от чертите от въпросия човек..
Не го бях чувала до сега и ми стана доста чудно и интересно.. Но колкото и невъзможно да звучи е факт .. научно доказан.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Боже опази!Не бих преживяла детето ми да прилича на първия ми сексуален партньор- мразя го, дразни ме, побърква ме...Искрено се надявам учените да са сгрешили.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Това е интересно. И все пак някакси не виждам логика... Какво пък точно взима от първия?
Sasho1988
Варна..
И аз адски много се учудих ..... За пръв път чувам такова нещо.. Но е така. Даже ми го обясниха .. Но понеже мислех за съвсем различно нещо - не обърнах внимание ..![]()
Лелеееее ! Не казвай ! Ужас значи ... дано да има някакво огромно НЕДОРАЗУМЕНИЕ в това двърдение ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
![]()
![]()
ОМФГ!!! Моето ще е лудичко синеоко дете-идиотче, което храни гугудките и играе GuildWars
![]()
![]()
ОМГ...
Спокойно .. моето ще е олигорренче и ще играе WOW и DOTA 24 часа в денонощието ..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Ооо даноооо .. беше толкова сладичко русо синеоко съществооо![]()
Ама дано само на външен вид , че иначе ще удуша собственото си дете
![]()
![]()
е хората от преди 200-300 години да кажем примерно едва ли са знаели за това![]()
Cruel Intentions
ммм от някой сайт да го намериш по научно обяснено..нзм така като го казваш.. не ми се вярва
Абе Вие сте ИДИОТИ !!!!! Как ще прилича на 1-вия ви партньор бе ? Нали за да се направи бебето трябва ДНК от мъжа и ДНК от жената о.О !!! Кво оня като си мушне пишката и 1 сперматозоид остава там да живее и да дебне да се мушне ? Омфг мислете бе хора ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНОООООООООООООООО ОООО ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО Е !!!!!! Баси глупостите пишете понякога ....
De-Phazz - Anchorless
Защо не слушах като ми го обясниха подробно защо било така..![]()
Първоначално написано от Vichko0o
Физически е невъзможно.. и логически дори, но някои неща са нелогични.
Ти да не би да си учен, че така упорито изказваш мнение?!![]()
Sasho1988
Варна..
И аз съм го чела тва в списание "Паралели" преди година.Ама не помня на какво основания го твърдят зьа съжаление
По принцип, ясно е, че и аз не съм учен и е мога да го твърдя .. Но нямаше да пусна тема и да разпространявам такива неща, без основание .. Човека, който ми го каза много се интересува .. от всичко.. Не знам от къде точно знае, но предполагам, че жената е гледала научен филм по въпроса .. или пък го е прочела в някоя книга.. Във всеки случай не е пордния слух пръкнал се от някъде си .. : )
Аз не съм учен, ами просто мисля логично .... и съм чел достатъчно за това нещо ! Тя го е прочела в някое нискобюджетно списание или в някой американски филм дето нямат идея какво са правили ..... Това е все 1 да отвориш буркан с дренки и да сипеш от него ягоди или череши о.О как ще стане това ? Това което е прочела тази въпросната девойка е лъжа и е било в нещо като жълт вестник ..... Как може дори някой да си го помисли камоли да го напише .... Не се връзвайте на всяко нещо ей !!! Шаранчета такива ...
De-Phazz - Anchorless
Въпросната девойка е жена .. а не момиче .. И не се занимава с никакви жълти вестници или нискобюджетни списания ......... За да го напиша, значи има защо. Аз самата вярвам на много малко хора и се впечатлявам много трудно от каквото и да е ..
Още повече, че не говорим за цялостна прилика или нещо подобно.. Говорим за наследени черти от характира, например .. В никакъв случай детето няма да е 'копие' на въпросния човек..
Окей щом и вярваш нека тогава те накарам да гледаш нещо ! Намери си в замунда го има The Human Body се казва филма ! 5-6 части са дръпни ги и го изгледай ! Филма е правен от BBC и е с подкрепата на едни от най-големите медицински заведения в Европа ! Изгледай филмите и ела после пак да си поговорим да видим какво ще ми кажеш![]()
De-Phazz - Anchorless
Ох от твоята уста в бовиите уши!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ще съм безумно щастлива ако детето ми по нещо напомня на първия ми партньор, защото той макар и голям нещастник е мн красив голям нещастник!А ако има неговите зелени очи който и до ден днешен виждам в съня си как ме гледат в тъмното ще обичам това дете както нищо друго на света!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Да бе мило стига се заяжда бееПървоначално написано от Vichko0o
Остави ги хорицата да са си заблудени кво ти пука нали ние не сме
![]()
Всъщност аз не знам дали е вярно това, ама ... се надявам да не е .. Пък и щом мечо казва начи не е![]()
искам доказателста иначе не вярвам!!!
Няма логика...или аз не я виждам
![]()
Я, авторката, ако може да обесни, че ми стана интересно