.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    не е нужно да си с 5 висши, за да разбереш , че това е меко казано нелогично
    Ок и аз не виждам как може да стане ... но се обяснява с факта психическа основа на жената .... един вид първия е бил неиния идеал за мъж и в един момент тя го създава .... друга връзка не виждам ...

ubuntu само по полека с Убидите моля ти се Sad Никак не обичам да ме Убиждат ....
    Браво браво големия грамотник .... веднъж и аз да допусна правописна грешка ... няма безгрешни, а не знам кой започна пръв с обидите
    А като темата ти е куха има още 400+ страници с напротив кухи теми ходи ги чети тях!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    не е нужно да си с 5 висши, за да разбереш , че това е меко казано нелогично
    Ок и аз не виждам как може да стане ... но се обяснява с факта психическа основа на жената .... един вид първия е бил неиния идеал за мъж и в един момент тя го създава .... друга връзка не виждам ...

ubuntu само по полека с Убидите моля ти се Sad Никак не обичам да ме Убиждат ....
    Браво браво големия грамотник .... веднъж и аз да допусна правописна грешка ... няма безгрешни, а не знам кой започна пръв с обидите
    А като темата ти е куха има още 400+ страници с напротив кухи теми ходи ги чети тях!
    Еми даа ок съгласна съм с това за психическата основа и тн , но това че тая жена е била такава, не означава че всички ще са такива

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Само дето има 1 подробност убунту ..... При създаването на дете не участва психиката !!!! Първото дете в жената е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО за тялото .... и то няма нищо общо с психиката и ! Това е като 2+2 = 4! Свързват се ДНК-ато на мъжа и ДНК-ато на жената и в следствие на свързането се получават "белезите" с които ще живее детето, А НЕ ТОВА ЖЕНАТА КАКВО СИ МИСЛИ БЕ !!!!! "И правят секс и тя си мисли - ох ся той ще е с руса коса сини очи изключително красив и куп други глупости" и хоп бебето се ражда такова о.О То ако беше така нали се сещаш, че ти нямаше да си грозен и ограничен ? Айде бягай си играй с куклите и не се мешай където не разбираш ....
    De-Phazz - Anchorless

Ами ако е използван презерватив

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Re: Традиция?! .. или нещо повече ..

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Душици златни .. знаете колко рядко пускам тема ......

Наскоро ми казаха нещо, което доста ме учуди .. Всички знаем за традицията 'девствени до сватбата' .. Оказва се, обаче, че имало и друга причина, за въпросната традиция и запазването на честта на момичето.. Учени били доказали, че първото дете винаги прилича по нещо на първия сексуален партньор.. .. Независимо дали първият сексуален акт е бил преди 20 години или пък сте имали 50 различни партньора ....
    Разбира се, не изцяло .. .. Но детето взима доста от чертите от въпросия човек..

Не го бях чувала до сега и ми стана доста чудно и интересно.. Но колкото и невъзможно да звучи е факт .. научно доказан.

те учените доста неща са доказали...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    какво сте направили темата?!
    ако не се лъжа всичко започва от моя пост нататък...
    не съм искала да звуча съркастично...
    но честно ми стана интересно

Ужас
    Не бих искала детето ми да взима черти от 1 ми сексуален партньор пфф... абеее глупости

Якоо! Значи, ако една приятелка не ме е излъгала, то първото й дете ще е луканка! Хахах, чудя се сега, дали да й го кажа - ще се притесни ли много

aбе авторката чува лис е кви ги пише.
    хора анричасе генетика - нема как да стане ако жента не е бременна от първия си партньор.
    Войни на Тангра

Град
    София
    Ама момичето не седяло цял ден да се почесва там къде не я сърби и да си мисли какво да ни излъже тая вечер ... Миличка надявам се, че ще изкопаяеш някоя статия на мен би ми било интересно

А за караница по-горе имам какво да кажа ... ама нъцки изпуснах !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Обещавам да се поразровя. .. На мен също ми е много интересно, така или иначе дадох доста малко инфо по въпроса ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

hottie
    Guest
    хаха пълни глупости!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    хаха пълни глупости!
    +1
    Schranz music is my world !

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ama sega az da si pitam neshto ... deteto mi shte vzeme neshto ot moq pyrvi partnior ili ot pyrvia partnior na myja mi... ili i ot dvamata... Predstavete si moq pyrvia da e sys sini ochi i deteto mi sys sini... pyrvata na myja mi rusa i deteto ruso... a nie dvamata cherniii...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ее вие го изкарахте като че ли детето е от него .. Говорим за съвсем малки прилики.. Чак за коса, очи .. не ми се вярва ...
    Ох, обещах да се поразровя днес по-късно ... Дано намеря нещо повече по въпроса.. Задължително ще го пост-на.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mnogo interesno izglejda, i stranno. Moq pyrvi sexualen partnior beshe gotin chovek.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Не ти се хваля бе ! Подигравам ти се на "заплахите" които направо ме уплашиха до такава степен, че чак съм легнал на пода и рева ли рева .... Е питай аничкаааа че рева тука не може да ме спре момичето да рева Моля ти се не ме плаши така друг път аз съм голям страхливец ! Бате жалък си махни ми се от главата нямам време за тебе ! А да и още нещо ..... ако имаше малко ум щеше да си поне малоумен ..... Айде със здраве
    А да и да си сложиш снимка на някво пикливо РЕНО с преправен номер на фотошоп на подписа си е доста ГЪЗАРИЯ БЕ !!!!
    Така е ако беше рено щеше да е пикливо прав си , но ще те разочаровам не е рено...
    А като ти се реве - реви въобще няма да питам нито аничка нито баничка нито кифлата кво правиш - въобще не ме интересува.... такива недоразвити чернобилски плъхове като теб има навсякъде . . . а ти дришльо по добре ходи скочи от някое по високо местенце... много хора ще се зарадват !!!

Ха-ха Ама ти си бил забавен ве Знайш ли кво просто ЗАМЪЛЧИ ! Защото в момента не правиш нищо друго освен много жестоко да се излагаш ! С тези изтърканите лафчета никой не можеш да впечатлиш , а ако мислиш, че си интересен НЕ СИ ! Така че , най добре е за всички ако просто си затвориш най сетне устата и престанеш да доказваш колко ограничено и изключително тъпо същество си
    !
    anichkaaaa и Vichko0o млъкнете смешни сте! anichkaaaa мисля ,че и ти не правиш нищо друго освен да се излагаш ,ама много яко ,че чак ме разбиваш!То и ти не си интересна ,ама ти се хилим на тъпотиите колкото да не те обидим /все пак трябва да си имаме уважението/.От къде разбра ,че е ограничен и тъп ubuntu да не си питала майка му?
    Ограничена си ти кукло!Не те обиждам ,но такива като теб и Vichko0o ги има навсякъде ,че чак станахте банални!
    П.П. С много здраве миличка и без лоши чуства!

По темата : На мен също ми се струва добро за психологическата основа ,но все още се съмнявам.Както казва един човек: ,,ДОКАЖИ ГО!''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Боже опази!Не бих преживяла детето ми да прилича на първия ми сексуален партньор- мразя го, дразни ме, побърква ме...Искрено се надявам учените да са сгрешили.
    +327825354278
    (#) ...thats a cookie...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ха .. ше се радвам да прилича на него
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

аз опредеелено бих се радвала това да е така

ооо дано да приличааа и дано да е ОТ него....

Град
    Hidden Village of Konoha
    Боже опази!Не бих преживяла детето ми да прилича на първия ми сексуален партньор- мразя го, дразни ме, побърква ме...Искрено се надявам учените да са сгрешили.
    И аз! Та тоя идиот не стига че не е първа хубост, ами е и глупав! Какво съм правила с него един Господ знае, ама на - акъл...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Малеее ако това е истина горко ми
    Дано детето ми не "наследи" характера на първият ми сексуален партньор,че... ,а иначе няма лошо ако на външен вид МАЛКО!!! прилича на него Все пак той си беше доста сладък

Град
    Шумень
    Малко не виждам логиката в тва... но ако е така ще внимавам кой ще ми е първия. (може да зема Волен Сидеров, че поне да е расистче )
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Повече от фен Аватара на LDto
    Боже опази!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си