- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Традиция?! .. или нещо повече ..
Няма как да стане това нещо. Просто е невъзможно. Нещо така, биология, гени, ДНК...? Примерно Х е имала 5 партньора, обаче само с У е направила семейство и имат деца. Но пък първия й е А. И как А ще й е предал гените си, а от там тя на своите деца? ЕВЕНТУАЛНО ако не са се пазили или са разчитали само на противозачатъчните, евентуално сперма може да е попаднала в нея и така нататък, знаете си... но примерно ако Х и А не са го правили без презерватив, е невъзможно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ми тези които са го оспорили наистина има логика но някои неща са нелогични нали?та аз пък мн ще се кефя ако външно му прилича![]()
![]()
![]()
и малко от характера само да не е чак такъв мързел
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ето ви научно доказване!
Баща ми е бил първи на майка ми и не приличам нито по характер , нито физически на него.![]()
Престанете със споровете и караниците.
Предупреждавам Vichko0o, ubuntu, anichkaaaa и ANTIHUMAN
И аз така искам...А иначе първият на майка ми е баща ми и.......доста приличам на него и по външност и по характерПървоначално написано от ПуКанКа
![]()
Ние се оправихме ,вече няма проблем! [-o<Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Sega se zamislih... Naistina, ako s pyrvia ti sexualen partnior ste bili s prezervativ nqma nikakav shans da zaprilicha deteto ti na nego, toi nqma kak da e predal neshto na teb samia, pyk kamoli chak na deteto ti.Първоначално написано от Wrathchild
Не го вярвам![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Значи е имало някой по-пръв от баща тиПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Струва ми се невъзможно![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()