- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Критика относно дейността на екипа Ви...
С грешно впечатление си останалаПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
~LaDy_Dy~, благодарна съм ти за оценката. Цитирах твоят пост по повод на графика, който искаш да въвдем, а това не е възможно на практика.
Недей, защото ставаш смешен. Ако ще си ги мерите по това кой колко писал, значи си много зле. Форума е голям, на ден се пускат стотици теми и какво, толкова ли е нередно някой просто да е по-активен? Заяждаш се доста тъпо и това говори зле само за теб.Първоначално написано от tuzaro
Съгласен !Първоначално написано от AceXe
Такааа...обърнахме го на спам и обиди.За да не разваляме същността на темата,хайде да се обиждаме тук - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...762557#3762557
Очаквам всички там !
Първоначално написано от krem4et0
Просто тази идея ми се роди първа в главата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласен с всичко написано от AceXe до тук, и браво на него за темата.
И аз съм забелязал, че по някой път няма никой от екипа онлайн. Не казвам, че не си вършите работата, и вие си имате личен живот и не може да сте по цял ден тук. Но може би трябва да избирате и хора които имат повече свободно време. Това, че е 3, 4, 6 часа сутринта не значи, че не трябва да има онлайн модератор. Форума е достатъчно голям и с достатъчно много потребители за да има кой да пише денонощно в него. Така би трябвало да е и с модераторите, винаги трябва да има поне по 1 във форума... 21 човека не са малко за да не могат да се справят с форума, явно причината не е само в това. Но не съм аз човека който трябва да ви се меси в работата, само изказвам мнението си. Надявам се да не съм обидил някой от екипа, които се стараят на нас да ни е угодно, а някой хора дори и не ги уважават за това...
Според мен трябва да сте малко по-строги... Примерно за Спам, защо не наказвате даден потребител който спами, дори и едно мнение да е, ако се редактира от модератор/администратор и потребителя се накаже за следващия път може да е по разумен... Знам, че се наказват, но само тези които спамят твърде много. Имам предвид в сериозните раздели, примерно някой има проблем и си пуска тема, някой му отговаря друг пък не е съгласен и стават едни спорове които нямат нищо общо по темата и дадения проблем. Така едно 20-30% от мненията в някой теми са чист спам, не помагат с нищо. Коментари с една емотиконка са спам, но някой от тях не се трият даже. Ако бях написал само една емотка в този си коментар, най-много щяхте да го изтриете, но аз си оставам безнаказан, и утре пак ще пиша. Но ако ми дадете предупреждение, може да се уплаша малко и да се опитам да не спамя повече така (дадох пример със себе си, но може и да е всеки друг) Защо да не е като във форумите големите тракери, защо да не се наказва дори и за едно мнение спам. Защо няма система за предупреждения, която да не позволява да се пише за известен период от време. Примерно за спам, да се дава 1, 2, 5 дни "читателски статус", в зависимост от нарушението, независимо кое правило е напушено. А те като видят, че не ги наказвате и си продължават... Да, тъпите спамери няма да ги спре, но поне по редовните ще се ограничат да спамят поне малко. Просто смятам, че така ще се намали спама до някъде, дори и малко да е пак е нещо. Както и да е, това също си е ваша работа какво правите, аз само изказвам мнение!
Защо също не се трият неактивните потребители, сега има ~68 000 но колко от тях не се влизали от години и нямат нито едно мнение. Има някой регистрирани дори от 2002 година без нито едно мнение, та те дори са забравили за форума сигурно, що оставало да си спомнят, че имат акаунт и съм сигурен, че няма и да ги ползват! Защо да няма система която изтрива неактивните потребители, тези които нямат никакви мнение, които не са влизали отдавна. Те не помагат с нищо на сайта, просто една бройка...
Всичко свързано с компютри!
Ловеч, съгласна съм с това, което си написал.
И аз се питам, няма ли да е по-добре да се изтрият неактивните потребители, най-вече тези с по 1-2 мнения, влизали, за да пуснат тема, отговрено им е и край.
1. Те добре си четат, под неактивни се има предвид такива който не влизат в акаунтите си. Тези който си влизат и четат но не пишат не се считат за неактивни.Първоначално написано от tqnkо
2. Защо пък да стоят? От каква полза са, или просто така да се трупат за едната бройка, и в крайна сметка да си ползват акаунтите една 10-20% от тази бройка!
3. И ние какво печелим като не се трият? Гордеем се с бройката ли?
Всичко свързано с компютри!
За толкова неща може да се критикува,а вие намерихте това което е най-малко основателно...
Нито вие можете да задължите екипа на форума да ви осигури деномощен пазач
Нито форума ще го направи (особено с тия графици)
Модерирането е една доброволна работа
няма начин да те задължат ти да си тук всеки ден от 5 до 8![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
в секс верно е ебати флууда
спортс гърл ли ква беше и оная плинцескъ напрао...
стига сте се натягали, малки доброжелатели, стига
вече ги няма спама и флъда отпреди години.
темата е псолютно излишна !![]()
Каквото решат, това да правят...