- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно възрастовата разлика
Ne mojem da kajem dali e pedofil, makar si e veroqtnost, no bratovchedka mi , kogato beshe po-malka, sig gore dolu na tazi vyzrast q haresvashe edno momche na 23, abe daje mai si beshe vluben. Kakvi li ne neshta e pravil za neq i po kakvi li ne nachini i pokazvashe, che iska da byde s neq, no neshtata ne se poluchiha edinstveno zaradi godinite. No az mu vqrvah, toi beshe iskren!
Ами даПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
1vo-ti si nai-tupata ovca tuk!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
2ro-na 21 ne e muj,a mom4e(pone spored moite nabludeniq)
3to-ako vse pak se okaje 4e naistina durji na neq,togava nqma da i dava zor za sex
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Без думи.
Мога да кажа, че и двте сте много прости..
Аман от курволякк
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от ПуКанКа
оф....на тебе как ти звучи-приятелите на тоя 21 годешен го питат на колко е мацката и той да каже на 13![]()
![]()
![]()
или пък в у-ще-На колко години е той!На 21!Ебаси тъпите сте!Освен тва на 13 никой не е зрял да се ебе на ляво и на дясно!То звучи напраоооо....![]()
![]()
![]()
![]()
10q aLL![]()
Но тя е на 13-рано й е за секс.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Nqma mqsto za dve mneniq! Tazi vrazka ne e normalna!Първоначално написано от ivana0895
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Най-добре е да не се забърква ... прекалена е разликата в годините, интересите също ...
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Като гледам потребителското име на авторката, че завършва на 95 имам чувството, че под тази "своя приятелка" визира самата себе си.Тъп начин да се скриеш
С две думи немам думи.Та ся по темата малка е за полов живот наистина,но и такива момичета има нищо ново няма да е ако на 13 се прое...е,ама едва ли е най-подходящо с 21-годишен мъж дето ще спи с нея и на другата сутрин ще стане в 8 както никога за да се похвали на приятелите си колко велика е била ноща му.Така,че моя съвет към момичето е да опознае мн мн добре тоя....мъж преди да тръгне с него а да не говорим за интимна близост :P
ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!