.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

как да го разбера?

Ам здравеите на всички.. не сум свикнала да пиша на български и за това мойе да има грешки.. но ето и моят въпрос кум жас всъщност те са 2... ами въпрос номер 1 е 4е не мога да го разбера.. в на4алото на септември му казах 4е го харесфам тои тогажа ни6то не кза ноо запона да ми вика Baby ili Sexy да ми изпра6та прегръдки и целувки докато си пи6ем в скъпе после кум 15 септември каза 4е и тои ме харесва и ме пита дали искам да ходим а аз нз за6то но му акзах 4е не искам.. оттогажа аз же4е няколко пъти сум го питала дали ме харесфа кои си харесфа иска ли да се фанем.. преди казва6е 4е ме харесфа ана вупроса дали иска да ходим отговаря6е 4е НЗ .. ве4ена тези въпроси отгожаря само с НЗ, но когато сме на даскало постоянно ме хфа6та за задника добри приятели сме об6тужае доста и той ми помага когато имам нужда.. но не мога да му разбера смесените сигнали... вие какво мислите? и 2рият ми въпрос е как мога да го спе4еля?

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Аз имам предложение което ще ти се стори мноого логично и ще ти помогне

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ !!!!

Ако искаш някой да ти разбере темата и да разбере за кво става въпрос в нея, за да може да ти помогне

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ !!!!

Ако искаш някой да ти разбере темата и да разбере за кво става въпрос в нея, за да може да ти помогне
    Напълно съм съгласен с теб мило ! НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ БЕ НЕГРАМОТНО ЧАДО НА ЧЕРНОБИЛ !!!
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: как да го разбера?

Цитирай Първоначално написано от nikol4eto0o0o
    Ам здравеите на всички.. не сум свикнала да пиша на български и за това мойе да има грешки.. но ето и моят въпрос кум жас всъщност те са 2... ами въпрос номер 1 е 4е не мога да го разбера.. в на4алото на септември му казах 4е го харесфам тои тогажа ни6то не кза ноо запона да ми вика Baby ili Sexy да ми изпра6та прегръдки и целувки докато си пи6ем в скъпе после кум 15 септември каза 4е и тои ме харесва и ме пита дали искам да ходим а аз нз за6то но му акзах 4е не искам.. оттогажа аз же4е няколко пъти сум го питала дали ме харесфа кои си харесфа иска ли да се фанем.. преди казва6е 4е ме харесфа ана вупроса дали иска да ходим отговаря6е 4е НЗ .. ве4ена тези въпроси отгожаря само с НЗ, но когато сме на даскало постоянно ме хфа6та за задника добри приятели сме об6тужае доста и той ми помага когато имам нужда.. но не мога да му разбера смесените сигнали... вие какво мислите? и 2рият ми въпрос е как мога да го спе4еля?
    научи се да пишеш на БГ ве ей, нИ тЪ ли е срам?
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ !!!!

Напълно съм съгласен с теб мило ! НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ БЕ НЕГРАМОТНО ЧАДО НА ЧЕРНОБИЛ !!!

Авторке, кат го видиш сам в кенефа му се нахвърли и му напрай свирка
    А ти май си 6-7 клас

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

абе хора то тобре е да може да пишеш ама всеки нов winodws e с различен phonetic. Пък и не всеки е свикнал да пише на компа

SK0RP10N
    Guest
    А ма, патко смотана, аз се изкьоравих до де ти прочетох шитнята

Re: как да го разбера?

Цитирай Първоначално написано от nikol4eto0o0o
    опитваш се да се правиш на интересна ли? ж е доста далеч на клавиатурата от в ...дори на латиницата са различни
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Ама и вие не прощавате.Момичето пише на фонетичната явно, а при нея ж е на мястото на v. Както и да е редно е да се научиш да пишеш така,че после да не се налага на хората да си разтриват очите 10 мин.
    Относно въпроса ти, кой клас си наистина? Щото на мен мн детска работа ми изглежда + тва не разчитай много на това, че те хваща за задника( в него обикновено се влага друг смисъл, а не "искам да ходя с теб") и последно - неуверени мъже, незнаещи какво искат, са най-противния представител на този пол [-o<

таз тема не е за раздел "секс", маце
    иии ... кат' се прай на важен, шута и пътя

Град
    SoFiAaAaAa
    иии още 1 тъпа тема,че и неграмотно написана

da temata ne e za tozi razdel ne sum lmaloumna no prosto v toq razdel se pi6e nai mnogo i 4ete za tfa q napisah tuk za da q vidite po burzo..vijte 4e si pi6a mn gramotno na latinica.. a v tursa4kata namerih samo prostotii za tfa ne mi se nahvurlqite vednaga s tolkova mnogo zloba mii 8 klas sum kolkoto i da ne li4i i su6to taka sujalqvam 4e moqta tema vi e typa no az nqmam problemi kato zabremenqh li 6toto toi se izprazni v men ili da vi razkazvam za sex fantaziite mi.... kolko e stra6no da hodi6 na ginekolog za tfa.. 4e o6te obi4am biv6iq.... i nqkoi o6te po typi a da ne govorim pa za onaq deto masturbirala s dezodoranta i kapa4kata i ostanala vytre...

земи говори, най открито с него, кажи му че сиакш да сте заедно и така, ако ти откаже, айде чао, може си отанете са приятели.
    и си намираш друг.
    и земи се научи да пишеш
    Войни на Тангра

Град
    София
    Така накарахте й се, сега би трябвало вече да сте ок ...

Та миличка вземи и поговори с него ... Ама без "не знам" , "може би", "някой път" . Кажи му какво чувстваш и го питай дали той споделя това и ако "не" жив и здрав, ако "да" ЧЕСТИТО !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Prestanete da se nahvyrlqte pri polojenie, che se e izvinila, che ne moje da pishe na kirilica - da, i na men mi e trudno i za tova pisha na latinica, oshte po-malko, che dori se e opitala da ugodi s tova, che e pisala na "kirilica". Na avtorkata shte kaja - GOVORI S NEGO, syvsem otkrito, bez da se pritesnqvash, kaji mu kakvo mislish, kakvo chuvstvash i go pomoli da kaje sashtoto.

ами като го харесваш що си го отрязала кво очакваш да ти тич по гъзо цел жовт ли?
    П.С. Научи се да пишеш !
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Честно казано, нищо не разбрах....Явно причината е в мен
    Направи добро- яж л***о !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си