.

Виж резултатите на анкетата: Мъже,само за е*ане ли си хващате гадже?

Гласували
141. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да,разбира се

25 17,73%
  • за е*ането ,ама не САМО

26 18,44%
  • не

25 17,73%
  • не ми трябва гадже,за да е*а

11 7,80%
  • хващам си,за да имам приятел до себе си и човек с когото да се чувствам добре и да се забавляваме

54 38,30%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Голям фен

Наистина на всички мъже ли им е само до едното е*ане?

Отговорете си честно,какво искате от едно момиче,като станете гадже с него? Само секс ли? Търсите ли нещо повече? Или да не се заблуждаваме , всички ви е само до едното е*ане? И после като ви писне-захвърляте?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ех мацка .. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател .. Това е като да кажеш "Всички жени са курви!!" ..... (което се чува доста често напоследък)

Да, те са от една порода.. Но това не означава, че всички са еднакви!? Ако на всички им е 'за едното ебане' как ще обясниш момчетата, които чакат девствените си приятелки да станат готови с месеци?! .. А някои и година, та и повече .... Разбира се, че всеки търси нещо различно .. Плюс това зависи и от годините и от това в какъв период се намира...... Хората са много различни, повярвай ми .. А някои постоянно се променят..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ми има хора и хора.
    аз примерно търся и някой който да ме цени, да е до мен в трудни моменти и така.
    Войни на Тангра

То си е до възрастта понякога.
    Подозирам, че до едно време, виждаш в момичетата около себе си само ходещи *****.
    После.. влизаш в университета и там срещаш жени, които са по-умни от теб дори.. с една дума, порастваш.

еми аз не искам само секс искам нещо повече

Повече от фен Аватара на LDto
    mujete verno iskat sex no ne vs go iskat za edna ve4er

ми аз не сам заради ебането.. искам да ме обича и аз нея тва е на 1во място

SK0RP10N
    Guest
    хващам си,за да имам приятел до себе си и човек с когото да се чувствам добре и да се забавляваме
    естествено и секс де.че ние мъжете не траем без ебане

ест че не ми е само до секса ..

анкетата изглежда доста оптимистично , дано наистина да е така както е в резултатите
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Zavisi ot vyzrastta. Kogato tepyrva e zapochnal da vodi polov jivot, iska da opita poveche, ako ne go e napravil za pyrvi pyt sys veche seriozna priatelka. Kogato porasne i osaznae, che ima nujda ot chovek do sebe si, koito da mu pomaga, koito da go razbira i da go obicha, togava tyrsi imenno tova i sexa e v dopylnenie.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Ех мацка .. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател .. Това е като да кажеш "Всички жени са курви!!" ..... (което се чува доста често напоследък)

Да, те са от една порода.. Но това не означава, че всички са еднакви!? Ако на всички им е 'за едното ебане' как ще обясниш момчетата, които чакат девствените си приятелки да станат готови с месеци?! .. А някои и година, та и повече .... Разбира се, че всеки търси нещо различно .. Плюс това зависи и от годините и от това в какъв период се намира...... Хората са много различни, повярвай ми .. А някои постоянно се променят..
    Дааа, мъжете са толкова различни...хаха...е,добре де,ясне е,че е така,ама си има и едно типично мъжко мислене...а иначе за какво си мислиш,че пуснах анкетата,освен за да видя тези 'различни' мнения? Именно заради това. Забелязвам,че се изказват повечко жени. Темата е отправена към мъжкия пол и препоръчвам да ми отговарят същества от мъжки пол. Ако някое момиче се чувства момче,нека и тя да отговаря,ама не мисля,че толкова много разбирате и вие....мерси иначе,очаквам още отговори.

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl

Дааа, мъжете са толкова различни...хаха...е,добре де,ясне е,че е така,ама си има и едно типично мъжко мислене...а иначе за какво си мислиш,че пуснах анкетата,освен за да видя тези 'различни' мнения? Именно заради това. Забелязвам,че се изказват повечко жени. Темата е отправена към мъжкия пол и препоръчвам да ми отговарят същества от мъжки пол. Ако някое момиче се чувства момче,нека и тя да отговаря,ама не мисля,че толкова много разбирате и вие....мерси иначе,очаквам още отговори.
    Ами честно казано трябва да се радваш, че въобще пише някой, като гледам няма интерес за темата...
    И също така, как смяташ, че ще ти отговори някой 12-13 годишен пикльо ? Та и той самия не знае къде го сърби.
    По-скоро темата ти трябва да е отправена към мъжете,които вече са разбрали какво искат,и от какво имат нужда, а тук тези хора са малко...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Голям фен
    Не,просто явно на малко мъже им стиска да си кажат истината... А не мисля,че някой има да губи от тая работа.

Абе да ви кажа според мене ,че мъжете си искат секс искат си го,но и момичета си го искаме ама не го показваме толкоз явно колкото тях и в някои случаи се правим на недостъпни....

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    до някаде да , до някаде не ...

Не ... искам да има и някакви по-сериозни отношения, да има приятна компания и т.н. ... но секса също да го има.

Супер фен
    Град
    България
    Не не съм само заради ебането.Трябва да ме обича ,но аз самия не искам да имам гадже в този период от живота си!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

За мен пък гаджето е безплатно ебане....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    svur6i se s vremeto kogato mi be6e samo do sexa.sega sum na suvsem razli4no mnenie.sexa e ne6to intimno koeto e samo za dvama i ne e igra.takiva vruz4ici za po 1 no6t ne6to ne mi dopadat

Определено не само заради секса. Има много други неща които са много преди секса. А тези момчета за които момичетата са само за секс, са меко казано комплексари.

Цитирай Първоначално написано от mdk
    За мен пък гаджето е безплатно ебане....

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

razbira se 4e ne mi e za ebaneto...na parvo mqsto si hva6tam priqtelka za6toto iskam da imam 4ovek do sebe si...koito da e v dobri i v lo6i momenti do men...s koito da se 4uvstvam hubavo...s koito da izlizam i da se zabavlqvam...e razbira se ne moje bez seks...vse pak sam maj...no ne e nujno da si s edno momi4e samo za seksa za da se 4uvstva6 dobre

Град
    Plovdiv
    NE->хващам си,за да имам приятел до себе си и човек с когото да се чувствам добре и да се забавляваме

Ае как мое караш хора да ти обясняват кво искат от гаджето. Мн ясно че всички ше се направят на ангелчета и ше кажат че тва за тях хич не е важно ама няма да откажат да им духа гореща мацка и да си я хванат. Прават се.
    Няма значение какво искат хората има значение какво иска този който обичаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си