.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какви презервативи?

Въпроса ми не е за какви марки/модели/, а какви разцветки харесвате?И цвета действа ли ви по някакъв начин на вас или партньора/ката?Специлано аз много си падам по черните презервативи,действат ми някак възбуждащо.

цвета не е важен, важното е да е здрав
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nqmam predpochitania, polzvala sym vsqkakvi, ama osobena razlika ne zabelqzvam.

Re: Какви презервативи?

Цитирай Първоначално написано от Misha_91
    Въпроса ми не е за какви марки/модели/, а какви разцветки харесвате?И цвета действа ли ви по някакъв начин на вас или партньора/ката?Специлано аз много си падам по черните презервативи,действат ми някак възбуждащо.

Ти явно имаш някаква фантазия да те чука негър .Иначе нямам предпочитания,но различните цветове се открояват повече,особено както казваш ти с черен и момичето да е некво супер бяло и мен ме възбужда да гледам как и влиза в дупето.

Град
    L.A. \ Moscow
    аз сега имам такива
    Raise your fist!

Не ги харесвам
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от KLI_ENT

Ти явно имаш някаква фантазия да те чука негър .Иначе нямам предпочитания,но различните цветове се открояват повече,особено както казваш ти с черен и момичето да е некво супер бяло и мен ме възбужда да гледам как и влиза в дупето.
    Аз пък нямам абсолютно никакви претенций, нито пък приятеля ми...Каква е тази мания за цветове...Аз лично на тъмно и да искам, не мога да скивна нищо
    Ееее правете го на светло де. Тук още не е като в Унгария:

В столицата на Унгария Будапеща на партньорите е разрешено да се любят само на тъмно. Глоба ги очаква, дори ако се занимават със секс на светло в собственото си жилище. Интимната близост е забранена и на отблясъците на свещ или камина.

само ВИТАЛИС!!! Последния път като правих секс беше с дюрекс и ми се наложи след това да пия ескапел... и изпбщо всякакви проблеми с тия дюрекс - не се развиват, къси са, някакво гадно усещане... абеее... пффф.. а с виталис никога не съм имала роблеми

Град
    София

Нямам осебени претенции, ама за черните ... много си права
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Sportex са ми най удобни и за сега се представят най-добре...Durex-a нещо стягат, не се развиват, изсъхват..
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от malko_kalpazan4e
    цвета не е важен, важното е да е здрав
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Спортекс, да чукна на дърво, засега са добри, за разлика от Дурекс, които са се късали многооо пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си