- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ли ви яки рапърки/рапъри?
Рапарките да защото изглеждат лесни и са готини а така ли е ?![]()
Бе не знам, ма на концерта на Снууп Дог имаше една дето щяхме да се възбуждаме взаимно, ако не беха станали некои работи![]()
Зависи от човека.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
С тея увиснали дрехи не са вижда нищо от тялото , как да ме възбуди?
Ае луд ли си знаеш ли колко са ми се отваряли щот съм на вълна Cypress Hill и Mushroomhead ама мене ме боли оная работа а и има мн хубави момичета дет са си баш рапърки и моа ти каа че са 100000% по-добре от тъпи селски чалгаджийки дет не са носили токчета през живота си и ходят кат сакати или пък фешънчета които се правят на мн сериозни сякаш са вече на по 50г. Такива моат дгд. А рапърките, <3<3<3![]()
ми не! едно момиче трябва да е красиво с елегантни дрехи и хубави обувки на високи токчета
не като торба с кецовенито ме кефят рейвърки, метълки, емота и други пропадняци
![]()
мойта си е най-готина!
кЪ да не са възбудиш, само при мисълтЪ кфо са криЙ пОд широките гАщиИ даЛи можЕм сА побЕрем дваМатА
бА мнОл сЪм исПЕркалЪ
![]()
To все едно е в чувал.Със същият успех ще се възбудя като гледам чаршафа си.![]()
Мммм....да в тея дрешки, каквито са големи![]()
The way you walk, the rhythm when you’re dancing
Every inch of you spells out desire (desire)
You’re such a rush the rush is never ending, now
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
Ми не ме кефят много, с некви раздърпани гащи, кецове...
Чесно казано чалгарките за най-яки, въпреки отвратителния стил който слушат, все пак се обличат кат хората и макар някои да са тъпи са мн красиивииии![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
gluposti temata mn si q biwa tui raparite sa mi lubimcite naprao kat widq nqkoi(osobenno ako e i 4arowen w lice) mi ide da go izqm super sa mn mujestweni waob6te to4ni hora kato cqlo i po-dobre da se wazbujdam ot rapari ot kolkoto ot tupi feshan4eta-gei4eta det prili4at powe4e na jeni otkolkot na muje
RWH
Чак пък мъжествени![]()
Пълни пикльовци, спортистите в по тая точка са светлинни години напред![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Знаете ли..забавни сте..рапарите били такива и такива..ам вие що не си ебете майките? Били сме като торби...И кво от тва??? Да кефи ме да си нося дънките смъкнати под гъза..и кво??? Кой мое да ме съди..И да по темата кефят ме рапърките и секви други кучки стиа да са яки.. Аре тва е от мене и сори за храната..ама мраза някой да дава мнение за мене без да ме познава!!!
na4i stavam rapur4eПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Естествено,ако пият бира,карат голф и са от Люлин-просто супер![]()
Тоя с ''рап - крап'' беги си ори нивите на село.Аз съм рапе...почват нападките.Пиклио,човал,кар оф (кой каза картоф) както и да е.За кофите...ами извинявайте ама предпочитам да съм чувал (не кофа,задраснете кофа и напишете чувал) отколкото да нося прилепналите розови дрешки на гаджето ми,да имам по-дълга коса от нейната и да слушам певци педали и певици курви.За тоя който каза пиклио...ман що слагаш всички под общ знаменател...при всяко положение рапърите са повече мъже отколкото голяма част от останалите.Щото едно е идола ти е да е педал и съвсем друго такъв който пее за агресия.Все пак човек и от това се влияе.
Та по темата.Всичко е до човека.Като рапе ме кефят рапърките но пък си обичам моята метълка повече от която и да е друга.
П.П. Със тея простотий за стиловете се занимават само хората които си нямат истински проблеми.Та така и аз нямаше какво да правя сега и реших да ви попрочета простотийте.Ае успех и ми кажете накрая кой ще победи
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Mnogo tapi izkazvnia izchetoh i pak dostigam do izvoda, che ima mnogo ogranicheni umove ( kazvam tova, bez da zasiagam koito i da e bilo ). Ot 13 godishna popadnah v tazi taka narechana underground kultura i do den dneshen (veche na 20) az prodaljavam da si nosia kecovite, shantavite pantalonki i taka natatak. Ne moga da se oprilicha na raparka ili metulka ili punkarka , zashtoto slusham rap , no ne komersialen rap, kakto i punk ,ragga mufin i trance . Haresvam stila na oblichane i chestno kazano predpochitam da si nosia kecovite , shirokite pantalonki , shantavite bluzki , otkolkoto da prilicham na ostanalite - edin i susht still... Priateliat mi e raparche i adski mnogo mi haresva stilat mu na oblichane , ako beshe s rozova bluzka edva li niakoga shtiah da mu oburna vnimanie, e shtiah.. kato mu se smeia otstrani . Nishto lichno kam nikoi !
Всъщност какво бях аз до сега ? Разбирах ли значението на живота? Не разбирах, нищо не разбирах. Какво значех аз?....
мии по принцип не .. но зависи де![]()
лелелелее ти ме заби у земята!Първоначално написано от vaseto0o
чалгарките да се обличат като хората?!?!? точно пък те!?!?![]()
![]()
я слез на земята. чалгаркит се обличат като курви точно като курви. тези дето се обличат с толкова прилепнали дрехи, че им стърът и висат сланините? ох, чакай, че ще падна от стола
най-нормалното обличане е просто едни дънчици маратонки/готини обувчици(не на 10 см ток) блузка/тениска/половерче. по нормално от това няма
е аз съм от рапЕрките и моето гадже ме смята за мн секси и сладка в такива дрешки и вие. Кво ми пука дали някое др момче се възбужда от мен. и още по мако дали един мазен розов чалгар ще ме загледа
и онзи който спомена за токчетата..качвал ли си се на токчета? обу на мама си обувките и ми кажи дали е удобно да ходиш така цял ден.
и онще нещо широките гащета са нещо подобно на пола. не се впиват в краката ти, но може да се движиш свободно
ми нз зависи от момичето, ама има некой рапъри, които се вкарват в некви филми и тн, че са негри и живеят у гвтото, когато въобще не знаят какво е там.
Войни на Тангра
tva e istinataПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!