- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ли ви яки рапърки/рапъри?
Няма значение стила.. ако човека ти допада като характер, защо не?!
Sasho1988
Варна..
да де то е така ама малко ис тила определя какъв ще е човека.
ако момичето ми допадне става, но да не е от ония дето си мсилят , че живеят у гетото и такива работи.
Войни на Тангра
ако правилно съм разбрала темата .. не става въпрос само за тва кво слушат момичетата/момчетата , ами и как се обличат .. по рапърчета си падах 6-7 клас.. вече го надраснах .. ;d ..и мисля че е грозно да видиш момиче (грозно или красиво) с увиснали дънки.. и широка тениска до задника й (секси или отвратителен)
За мене смъкнатото си е най-яко, супер удобно е. По-добре да ходиш с кецове и размъкнат, от колкото да си част от еднообразното стадо.![]()
Пък какво им е якото на чалгарите, които са 1 към 1 всички почти... При тях момичeтa = мoмчeтa 'сички са розовички, с впити гащи, супер гнусни са.![]()
rap1ri met1li i tam vsqkvi mom4etaaaa mn ste qki!!!!!!i po temeta da v1zbujdat me
ми за възбуждане,миии не точно но...има някои мн сладки рапърчета :P :P :P (момчетата де,момичетата - тея по различните,някак си не ми допадат)
и аз съм на това мнение, но чак толкова мъжествениПървоначално написано от amitq
![]()
П.П пиши на български ПЛС.
=D>Първоначално написано от shady_cent
Все пак зависи и от човека![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Преди няколко седмици са запознах с една.Яка си беше дори много и като са замисля не ма интересува ква музика слуша.
НЕ !!!
На мъжете им отива рап визията, но на жените изобщо...![]()
Отвращават ме
I believe only in death itself
Попринцип на рапърите много им се кефя това са най веселите хора , а по темата за рапърките да ви кажа не всички рапърки се обличат с широки дрехи например аз слагам широки увиснали дънки обаче нагоре съм с тесен потник по мене така че смятам, че тоя стил не е въобще толкова отвращаващ даже според мен едно момче мн поече ще се изкефи на тфа момиче отколкото на някакво дето като се наведе и и се вижда целия гъз и прашките са и дигнати до подмишниците![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
Даммм определено ги харесвам,но чак пък да ме възбуждат![]()
Е естествено ако е някой сладурче сигурно ще се възбудя ама нали знаете,че не всички рапета са готини![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1Първоначално написано от 3oPuTy
Някои стават, други - не.
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Абе зависи..Мен ме кефят изтрещели тревомани с расти и голяма брада![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Възбуждат ме готини момчета...![]()
![]()
А какъв стил са...се м ие едно ако са яки...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не мисля...![]()
Първоначално написано от HipHopBlond
Ако момчето е готино хич и не гледам дали е рапър или не.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
НЕ
поредната тъпа,безсмислена тема!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ужасПървоначално написано от schoolgirl