- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преди да пробвам отзад
Приятеля ми иска да пробваме отзад,но мен ме е страх да не стане някои фал.Искам да попитам момичетата преди такъв тип секс правял ли нещо по специално абе общо взето дайте съвети какво да направя за да не ми е толкова притеснено и кажете евентуално какви фалове може да се получат и как да ги избегна
ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!
Амии най лошото което може да ти се случи е да се изпуснеш и да стане мазалоЗа това си направи клизма преди това и му кажи да го вади бавно и нежно , за да се избегне риска от това нещо
![]()
еми най-важното е ПРЕЗЕРВАТИВА! трябва поне 2 часа преди акта да си ходила до тоялетна. също така ти препоръчвам и лубрикант,за по лесно проникване. мн е важно проникването да стане мноооогоооо бавноооо,за да избегнете максимално болката. при първите пъти може да има известна болка,но след това спира!
наслаждавай се!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Я дайте малко повече за тая клизма някакво разяснение
аз не мога да ти кажа за клизмата. знам че я има и в домашна обстановка и само толкова. но ще ти кажа,че не е необходима. всеки път ли е нужно да си правиш клизма?! смешно е.. ако си добре потдържана и си се изкъпала добре,ще избегнеш гафове
Еми не знам според мен е нужно , щото представи си вади си к*ра от гъза ти иии по него полепнали някви семки от домати БЛЯХ !![]()
Първоначално написано от cingomiumiun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taka li bilo? hahah![]()
az li4no ti prepora4vam prezervativi!!! lybrikant...i da ste vnimatelni
Ееее много гнусни станахте ... баси ... не приляга на дами да говорят така![]()
Еми не знам според мен е нужно , щото представи си вади си к*ра от гъза ти иии по него полепнали някви семки от домати БЛЯХ !![]()
![]()
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
OДвратително не оДвратително, ще търпи. Все пак това е на първо място дебело черво- част от храносмилателната система и чак на второ място нашумяла, но не особено добре приспособена, дупка за чукане.![]()
Рисковете на професията...
Don't worry, be happy!
бтв аз ям само белени домати държа да кажа!Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
Е тука става дума за семки, не за люспиПървоначално написано от Rise_Against
![]()
^ Те семките не са в люспите.
Но и люспа няма да е по - зле![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Както ми разправя един мой приятел : " Ако тая ми омаже х*я ще го накарам тя да ми го оближе после това са си нейните лайна "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мнение съм че семката е по лицеприятнаПървоначално написано от Sarabi*
![]()
Аничка, мн си брутална бе пилеПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
АЗ ли ?! Той го казва това , не аз тей че...Първоначално написано от hollowman
![]()
След малко някой ше почнат да вадят кори от дини.![]()
това беше бруталноПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
аз шред;агам да спрем с лиготиййте и да пишем по темата,заюото авторката зададе един въпрос,чийто отговор искам да видя-как точно се прави тази клизма в домашно условие и какво се изисква за нея?
ama kuv pravopis mu udarih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ххаххах бая се напънах докато успея да прочета предния постПървоначално написано от Rise_Against
![]()
![]()
![]()
i az s1m za nqkoi hora go ob1rnaha na ebavka,ne 4e ima neshto lo6o v tva malko da se posmeem ama daite p1rvo po temata posle 6te se ligavimПървоначално написано от Rise_Against
![]()
окей,да знам..Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()