.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Отиди до тоалетна по-рано през деня и дори и малко да ти се ходи-не го прави. Можеш леко с пръстче да се поизмиеш на мястото. До сега клизма не съм си правила и нищо не се е омазвало. Много важно-гледай да имаш леко твърд стомах, а не да ходиш прекалено лесно до тоалетна.

Мега фен
    Град
    SF
    Никак не е лошо да си направиш клизма, ама никак. Ина4е, особено както ти е и за пръв път, като нищо да направите мизерия. Не казвам, 4е ще стане, но определено като си спомня колко.... ъъъ... меко казано странно ми беше, като пробвах за пръв път... Така де, вси4ко се слу4ва.

Робинята на Quench

Re: Преди да пробвам отзад

Цитирай Първоначално написано от jobnogadje
    Приятеля ми иска да пробваме отзад,но мен ме е страх да не стане някои фал.Искам да попитам момичетата преди такъв тип секс правял ли нещо по специално абе общо взето дайте съвети какво да направя за да не ми е толкова притеснено и кажете евентуално какви фалове може да се получат и как да ги избегна
    Ами или клизма или мини през WC малко преди самия полов акто защото може да се наакаш,но не е задължително да ти се случи.Аз вече винаги когато излизам и знам ,че ще правя секс/защото в 90% от случайте завършваме с анален/ минавам през тоалетната за да няма конфузни ситуации.Успех,дано съм помогнала!

клизма

Клизмата е хем полезна, хем приятна, ще видиш и даже може да се зайграете във ваната след клизмата и на него да му направиш една
    Йебем ти и кризу и газу и све!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си