- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преди да пробвам отзад
Отиди до тоалетна по-рано през деня и дори и малко да ти се ходи-не го прави. Можеш леко с пръстче да се поизмиеш на мястото. До сега клизма не съм си правила и нищо не се е омазвало. Много важно-гледай да имаш леко твърд стомах, а не да ходиш прекалено лесно до тоалетна.
Никак не е лошо да си направиш клизма, ама никак. Ина4е, особено както ти е и за пръв път, като нищо да направите мизерия. Не казвам, 4е ще стане, но определено като си спомня колко.... ъъъ... меко казано странно ми беше, като пробвах за пръв път... Така де, вси4ко се слу4ва.
![]()
Робинята на Quench
Ами или клизма или мини през WC малко преди самия полов акто защото може да се наакаш,но не е задължително да ти се случи.Аз вече винаги когато излизам и знам ,че ще правя секс/защото в 90% от случайте завършваме с анален/ минавам през тоалетната за да няма конфузни ситуации.Успех,дано съм помогнала!Първоначално написано от jobnogadje
Клизмата е хем полезна, хем приятна, ще видиш и даже може да се зайграете във ваната след клизмата и на него да му направиш една![]()
Йебем ти и кризу и газу и све!
темата е стара