- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с ерекцията
za6to ne mu stava, natiskahme se celuvahme se dori opitah da mu napravqi pak ne stava... a s1m pravila seks s tova mom4e... kak1v moje da e problema
![]()
Може да е притеснен от нещо, може да си има друга... може да прекалява в чикиите ... може да е бил много пиян ... всичко може
може би просто не му е ден...не всеки ден е великден...не се отчайвай!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
-Стрес
-Да си е набил 2-3 чикий преди това![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
просто да не му се е правело секс
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Съмнявам се... това да не е женаПървоначално написано от tarataikЪ
![]()
Такова момче не познавамПървоначално написано от tarataikЪ
![]()
Просто е гей. Виж кво, ела при мен няма да имаш такива проблеми![]()
Хах тоя tqnko мн загорял верно![]()
и аз така си викамПървоначално написано от vaseto0o
![]()
а по темата може наистина да не му е било до това..
Pravila sym seks snego i dva pati podred ne mu stava![]()
Може да е болен, когато съм болен и на мен трудно ми става и не ми са мисли мн за секс
Е как си правила секс с него, а не му става? Мек ли го вкарва?Първоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
ne predi nqkolko meseca sme go pravilli, a sega dwa pati ne se polu4ava
Ако има начин разбери дали го в правил с други жени и дали с тях му става и отговора ще е почти ясен...Първоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
Kak da razbera ne se poznavam s priqtelite mu, a da go pitam, malko kofti...
Приятели? Той да не е гей веПървоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
![]()
Това май ще обясни целия проблемПървоначално написано от vaseto0o
![]()
e4i kompaniqta mu... smomi4eta li da izliza? ne znam da e hodil s nqkoia dr toi rqdko e v grada za tova![]()
Абе ейййПървоначално написано от hollowman
Това не е вярно
Аз имах 1-2 такива случки докато бяхме на море с компаниятаЦял ден сме били на плаж,после изпиваме няколко литра бира в апартамента и накрая до сутринта на купон в хазяите или на диско ... Прибираме се,лягаме...Аз спя 2-3 часа гушната в гаджето и по някое време се събуждам,почвам да го целувам и да му намеквам,че ми се прави нещо,а той "Писеее не сега.Адски много ми се спи."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И после какво?!Той спи,а аз го гушкам и се ядосвам,защото не получавам това,което искам
![]()
Освен това не слагай всички момичета/жени под общ знаменателИма момичета/жени,които много рядко отказват да правят секс с приятеля си
(не всички имат постоянно главоболие :P )
Тва е много похвално,че си винаги готоваПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
az vednaj mu kazala 4e iskam da go pitam neshto vajno ama mi e neudobno [ ne pomnq kakvo beshe] i toi vika
"ne sam gei ako tova shte e vaprosa"![]()
Не винаги,а почти винагиПървоначално написано от hollowman
Ама все пак си зависи и от момчето
На сегашния ми съм му отказвала 1 път щот ме болеше стомаха (въпреки,че повечето пъти аз го водя до леглото,а не той мен...така да се каже
),но на бившия (например) съм му отказвала доооста
Просто човека не можеше да ме предразположи за секс
(а сегашния само с поглед може
)
Извод:Не само ние момичетата сме виновни,когато не ни се прави сексНо нека спрем със спам-а
![]()
He}|{Ha_Dpo|`a tva e moita tema kat iskash si naprai tvoq i pishi kolkot iskash sq az pitam kakav e problema ne mi se 4ete kolko ti se ebe posred nosht
Еми може да отвръщаваш момчето......и аз бих се стреснал ако се окажеш 180 см на 180 см.....
Не целта е цел, а пътят
Първоначално написано от buRN`mE`tOniGHt
То май на теб ти се ебе щом пускаш теми и се оплакваш,че на твоя не му става
И ако не можеш да четеш казах,че е време да спрем със спама
![]()
visoka sam 165 i teja 49 kg spazvam si li4nata higiena i ako go otvrashtavah nqmashe da mei da iska da izliza s men