.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Една страхотна песничка.....

Здравеите.Значиииии търся една песничка..... много приятна.Може би нещо от сорта на хаус или нещо подобно,не ги разбирам особено.Пее момиче .. на англ. език, но много странно и се сливаха думите в песента и почти нищо не се разбираше .. разбрах само нещо от сорта на ... "Everyone .... in your heart..." и общо взето само това разбрах май.Все пак имам надежда, че някой знае за коя песен говоря и ще ми я каже.Благодаря предварително

emiii neznam
    She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..

Град
    Бургас
    В момента се сещам само за това http://vbox7.com/play:1f377dc4 ... дано да съм помогнала :P
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Нещо подобно е.Но това не е песента.Иначе това е също добро.

Град
    Бургас
    sorry не се сещам за друга
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    In your pink dreams.. :]
    За това се сещам:
    http://vbox7.com/play:4fd9befc

Не,не.Не е и това.Няма значение.. аз почти се примирих, че явно няма да я намеря.Благодаря все пак на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си