- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за секс на пияно......
въпрос към момчетата - случвало ли ви се е да сте мн пияни и в следствие на това да неможете да свършите с часове? щтото на мене ми се случи преди 2 дена и беше доста гадно.Смисал едно такова безкраино еб**е което накрая вече стана прекалено уморително ;[
Момичето с което бях неможеше повече а аз още не бях свършил - някфи идеи за по барзо свършване като си мн пияни общо взето нормално ли е (не съм друсал нищо)
доколкото знам на пияно даже някои хора имат проблеми с дигането даже
при мен стана обратното..
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Абе то откаде си, че си ми доста познат. А по вапросати ко ти пука нали си бил пиян
![]()
OoOoOo на мен ми се беше случило един пътИ двамата бая напред и като почнахме ... не знам колко дълго беше,но беше над час и нещо
Накрая ми писна,щот нито ми беше готино вече,нито нищо и му викам на бившия "Аре бе забрави се ... "
... Е накрая успя да свърши ама ...
Извод:Другия път не се напивай толкова
П.П.Тва [SS] в подписа ти да не произлиза от Силистра(а и определено знаеш,каква музика да слушаш
)
ми там е проблемът че мн пати сам бил пиян то бива бива ма тфа беше ужасное в краина сметка свърших след
много много време... това да искам немога да го направя
![]()
ПП: от перник съм може да си ме видял някъде там или в сф
Тва в профила ме е от Силистра :P
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
па бали го, аз като пия не мога да го вдигна, ти за ебане ми говориш![]()
принципно и аз сам имал 1-2 такива случаязатова са ми е странно ше зема да проверя да сам нямал нещо в пиенето и тия от моита компания са мъртви
![]()
Ми то винаги така се случваПървоначално написано от Prayerr
![]()
Когато искаш секса да е продължителен - свършваш бързо
А когато искаш да свършиш бързо - минават часове![]()
Беее набутана работа![]()
П.П.Даммм знам,че е от Силистра![]()
![]()
случвало ми се е... важното е като искаш да свършиш... давай в любимата ти поза и помпи яко... изморяваш се ама... става работата, или я карай да ти лапа
Raise your fist!
Ми не пий..ще свършиш по-бързо![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това че алкохола пречи на ерекцията са глупости. Ако не можеш да го вдигнеш, на другия ден няма да го помниш (толкова трябва да си пиян). Правил съм си експерименти преди години и не съм имамл проблеми с ерекцията и еякулацията.
Защо трябва да правиш секс като си пиян? А защо трябва да свършваш всеки път?
Ти само като си пиян ли го правиш?Много е тъпо тва нищо не чувстваш,после нищо не помниш и само дето усещаш болки в краката...Пробвай когато си трезвен....щото иначе може да стане и някоя беля...
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ехе сигорно си изомил мацката![]()
Просто не прави секс като си много пиян, мамка му .. Не вярвам да се напиваш всяка вечер, за да имаш този проблем или пък да не можеш да си задържиш пишката в гащите няколко часа!Първоначално написано от Prayerr
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ест че не пия всяка вечер и тфа не е проблемно идеята ми е че като се събираме на купони винаги пия
и тогава като излезе нешто за секс го праим на пияно - тоя пат се получи гадно
ПП : ест че е задаалжително да се свърши![]()
Хаххаа, викаш сексмашина стана, а![]()
МИ да, той алкохола притъпява сетивата, нормално е да.
т.е. случва се.
Макар, че аз като пия полсе много ми се мърсува и ми е мн дивашко ;д без да правя бели де![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1 :]
Еми.. на мен веднъж ми се случи 3 часа да се клатим и моят човек така и така не успя да свърши..Някой път караме по 2 часа.. и те така
![]()
Хората са си го казали - алкохолът не прощава..
Ем друг пат не пий толкова много![]()
![]()
![]()
Ем като не пиеш друг пат пак така ли става?
Хахаха емиии... зависи какво имаш предвид под суууупер дълго... щото аз като гледам за някои потребители час и нещо е адски много... ааа аз съм го правила 5 часа веднъж така на пияно... и нз....просто тя трябва да се погрижи персонално за малкия![]()