- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свястно момиче/момче ....
Първоначално написано от Prayerr
Що се издаваш бе,еййй!!!
![]()
Хммм май ти се гледа женски бой,а-а-а-а?!![]()
Ама ще видиш ти като почнат да те делят съфорумничките ни и като не успеят да те разделят![]()
Малко трудно разбрах какво пишеш (заради неграмотния пост...),но все пак ...Първоначално написано от PlayBaby
1.Никъде не съм казала,че не си свястна![]()
2.Ти си за лудницата,не аз
3.Я се върни в 1-2 клас и се научи да пишеш поне МАААААЛКОООО по-грамотно!!!![]()
4.Аре аз спирам със спам-а (освен ако не ме принудиш пак да почна)
НенормалникоТи не чу ли по новините,че някаква луда е избягала снощи и за последно била видяна в някакъв интернет клуб
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Хммм да ти кажа честно той може да е ненормалник,но не е мАлоуменПървоначално написано от PlayBaby
![]()
Ейй що ми описваш приятеляПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Аз да си го доопиша
[-o<
Да е забавен,да ми обръща мн внимание и да се държи добре с мен както до сега![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от ForgotN
Ама по-тихичко се смей,че ако разберат къде е ....
няма да има кой да се излага във форума
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.PlayBaby спокойно \/ Ще те крием до последно
![]()
Аве що темата е в раздел секс дейба![]()
свястно момиче... няма такова животноПървоначално написано от angel-91
![]()
Дае висока максимум 1.55, да е поне едни 80-90 килограма, да има мустак и небръснати крака и подмишници.Да е с лош дъх и да пърди на публични места.Да е супер проста и нагла, и да се мисли за красива
Да се съобразява с това което искам, а не да гледа само себе си!
Да ме обича!
Когато е с мен, да е само с мен => да не изневерява!
Когато ми каже, че ме обича да знам, че мога да му вярвам!
Да е 1.50 м висока "100те кила тежест"(мн ме кефи израза) грозна, набръчкана, гаден дъх, миризливи чорапи, некъпана, и естествено да е мила и да ме обича-тва е най важното
![]()
Да е симпатична в лице,да не е дебела,да е интелигентна,да не пуши и псува![]()
да има чуство за хумор и да е горе долу умна или да прилича на мен![]()
Свестен е сегашния ми приятел (: Не префектен,а свестен (:
Не пие много,не пуши..много.Добър е към мен;казва истината (дори малко прекалява);хубав е;не ми изневерява;разсмива ме до напишкване...За мен тва е свестен човек (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Извинявам се ама не си споменала нищо за външния му вид, качества, а аз предполагам, че трябва да е и умен налиПървоначално написано от nejnaDROGA
.
Тези две изречения ги копирах от по-горен пост мисля , че са доста изчерпателни...
Когато е с мен, да е само с мен !
Когато ми каже, че ме обича да знам, че мога да му вярвам!
Да пие , но колкото и е сладко.. ,защото е много грозна гледка пияна..жена.. да пуши... това не е проблем![]()
Ние сме лошите в страшния филм... тъй пожела си съдбата... [!]
За себе си бих се опредила ,че несъм чак толкова момиче за пример...,а свясно момче за мен е да е възпитан ,да знае какво иска ,да уважава момичетата и като цялото хората,да държи на приятелката си ,и да е достатачно смел ,за да бъде искрен в свяко едно нещо.Първоначално написано от angel91
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от angel91
Така , аз съм на 23 г. - мъж
Moмиче , което да има някакви ценности. Да може да говориш с нея по всякакви теми , да има добро възпитание , да е забавна и приятна , нито лигла нито много пък сериозна. Момиче , което не си ляга с всеки ,а внимателно си подбира момчето до нея, момиче , което може да обича и да те разбере, а не някоя джофра , каквито са повечето момичета днес - в 6/7-ми клас са правили свирки по кенефите и са се ебали с няколко души едновременно , правили са ги парцали , а след време да ми се взимат много на сериозно и видиш ли на много морално извисените мадами .... ; ) Това добър отговор ли е драги ми съфорумци
приятелят ми - той е пълното описание на свястно момче![]()
)
Свястно момиче - хм...труден въпрос. Но пък с доста лесен отговор.
Просто трябва да я обичаш. Тогава всички недостатъци стават предимства. :P
А аз си падам по момичета, които знаят какво искат, постигат си целите, забавни са, интелигентни и способни, държат на реномето си, на хигиената, на това сами да си плащат сметките (да, държа на това), умеят да те предразположат към разговор, обичат да споделят, разкрепостени и развратни са...И най-вече да ме търпят![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
хахах до някъде отговарям на описанието...Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Taка ли Аничке, хммм...кво да те правимПървоначално написано от anichka12345678
Ще се наложи в една табличка да ги групираме съответствията и несъответствията и накрая да теглим чертата
Но пък от мен да го знаеш - всички несъответствия отпадат след хубава свирка и порция мусака
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."