.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Хммм...избягвам запознанства по интернет.
    Запознавам се с хора чрез общи познати,или в училище или нещо такова....но по интернет-не...

Град
    Шумень
    Тва че си дебилест и нормалното битово общуване ти е проблем, не значи, че всички общуваме с копченца ;]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен

Re: XaXaXa

Цитирай Първоначално написано от srebyrna
    ЧеСнО КаЗаНо нЕ При ВсИчКи ХоРа е Така С НеТа ... На Мен ЛичНо мнОгО ЧеСто ми Се СлУчВа Да Ме СпРе НяКоЙ По УлиЦаТа И Да Ми КаЖе " Може ли да се запознаем?" Вярно То ИнТиРНет ЛюБовТа ( ПрителСтВа) Не е Кой Знай КвО Но Пак ПоНякоГа От Там ТрЪгВа всичКо По ХуБаВо си Е да ГлеДаш ЧовЕка В оЧиТе И да ГоВоРиТе От коЛкоТ Да Ти Са ИстЪрКваТ ПръСтиТе По КлАвИаТуРаТа :P :P :P
    а пиши кат 4овек ма, кво са прай6 на много оборотна
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Шумень

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ЧеСнО КаЗаНо нЕ При ВсИчКи ХоРа е Така С НеТа ... На Мен ЛичНо мнОгО ЧеСто ми Се СлУчВа Да Ме СпРе НяКоЙ По УлиЦаТа И Да Ми КаЖе " Може ли да се запознаем?" Вярно То ИнТиРНет ЛюБовТа ( ПрителСтВа) Не е Кой Знай КвО Но Пак ПоНякоГа От Там ТрЪгВа всичКо По ХуБаВо си Е да ГлеДаш ЧовЕка В оЧиТе И да ГоВоРиТе От коЛкоТ Да Ти Са ИстЪрКваТ ПръСтиТе По КлАвИаТуРаТа :P :P :P
    хаха, то и за тебе са отнася позлвай Ч и Ш а не цифрички кат ше прайш забележки
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хаха, то и за тебе са отнася позлвай Ч и Ш а не цифрички кат ше прайш забележки
    A ти като се правиш на много грамотна пиши без грешки.... 'тебе' 'кат' 'ше' 'прайш'.....

С най-добрата ми приятелка се запознахме в интернет Писахме си в продължение на месеци всеки ден по скайп, докато накрая не се видяхме и на живо..това ни беше проблем, защото сме в различните крайща на България
    А по темата:
    Както някой спомена на живо има тръпка. Когато се запознаваш с някой примерно гледаш как изглежда, какво не му е в ред, гледаш и себе си да не би да се изложиш, гледаш дрехите да са перфектни..все пак това е нов човек. Докато в интернет говориш ясно и не се притесняваш от това. И ако се сприятелиш с някой и имате възможност да се видите, притеснението е много по-малко, след като вече се знаете ... от виртуалното ви приятелсво

ha emi naprimer priqtel na tvoi priqtel i taka ;]

дерее,човек,а като не е имало скайп хората изобщо не са се запознавали сигурно!!

Голям фен
    Невъзможно без интернет -дрън дрън.
    Don't worry, be happy!

как ще няма...дискотеки, кафенета, паркове, ресторанти, всякакви такива има...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

В интернет пространството някак си ти падат задръжките повече и се държиш по- освободено. Някои хора са по- срамежливи и в реална ситуация на живо им е трудно запознанството и завързването на разговор. Това в мрежата го няма. Ето защо е по- лесно за някои хора да завързват контакти по Интернет.

К`ва е тая асоциалност??? КОй е казал, че не може? Говоря постоянно с хора, независимо познати или не....поздравявам на улицата и непознати, свободен съм да говоря, с който си поискам и знам как да стане...просто не ми пука...пробвай, напоследък всички са с някакви адски задръжки 2 думи не могат да вържат..

Глупости... как да не може! Друг е въпроса, че ти може би не можеш - притесняваш се, не знаеш как... може би. И аз съм имала (и малко сега) проблеми с общуването, но те се оправят само с практика. Е, няма лошо и в скайп да си намираш приятели, но как можа да си помислиш, че няма друг начин...

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Тва че си дебилест и нормалното битово общуване ти е проблем, не значи, че всички общуваме с копченца ;]
    Ами слуша ТХ момчето,какво друго да се очаква...То сигурно,когато се разхпождапо улиците(ако го прави въобще)хората(по-специално анти чалга,анти-хаус и анти-ТХ и въобще нормалните хора)го заобикалят или го целят с яйца(в най-добрия случай-дискове и чаши на Бил или там какъвто беше ,ха да му дойде акъла в главата). Халевър не се запознавам с хора по нета никога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си