- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкушението на публично място..
мм.. един път много се бяхме разгорещили на пейката пред къщи обаче щеше да ми е за първи път и нещо не ми се хареса иадеята '1ви път на пейка' ... иначе беше хубаво... ех спомени, спомени......
Ммм да, и ние така .. ам и в едно кафе веднъжПървоначално написано от kriska__
..
абе яко си е спор няма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
В Борисовата съм го правила
Ама все попадам на мъже, които ги е срам да правят такива неща на публи4ни места....![]()
![]()
Робинята на Quench
Това си е доста готино изживяване, за съвет пробвай първия път на някое по затънтено място (например на пейка в някоя детска градина вечер (ще си навън и ще бъдеш сигурна, че няма кои да мине отблизо и да ви види) пък като се отпуснеш вече може и пред блока да го направиш![]()
Абе възбуждала съм се доста пъти на публични места, но не съм го правила. Ако стана малко по-опитна сигурно ще имам някое друго преживяване![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Разбира се,че да.Когато има много хора около нас,си мисля само как..........
+1Първоначално написано от kriska__
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Така е . . мен все на публично място ми се иска моя да го нападна ,ама той е консерва и не се дава лесноПървоначално написано от Nadelina
![]()
+5789Първоначално написано от ;
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
I moq, ne se kosi. Ama e gotino da go iznasilish. Spomnqm si vednaj kak bqhme na edna peika i zapochnahme da pravim sex i trygnaha nqkfi hora i tochno na edin metyr ot nas minaha, moq se stapisa, a az pyk oshte poveche da go izloja pishtqh kato ludaПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
Ами най-голямо желание имам точно преди да се кача на влака към София... А иначе на моя съм му правила свирка на едно тепе в Пловдив и после в McDonal's довършихме...![]()
![]()
нз ама мен не ме влече да ни хванат...може би защото съм девствена и няаам мн опит но се пак предпочитам по уютните и романтични места а не да се.. из***ам на някоя пейка в парка.. ддз.
мое мнение..
in defense of our dreams...
em na men mi se e slurvalo nemalko pati![]()
![]()
![]()
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
Какво им е възбуждащото на публичните места? И аз съм го правила на места, на които могат да ме хванат, ама ми действа антисексуално, щото не се наслаждавам на секса, ами мисля, че трябва по-скоро да свършваме. Както винаги съм казвала - най-хубаво е на леглото вкъщи, на топличко и на удобничко, пък и има най-много възможности за смяна на позите, има и баня и всичко. Хич не ми трябва да се чепя по пейките.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
да и аз много се възбуждам на публични места....![]()
Мда,пък ако си имам и гадже с удоволствие бих и пуснал език на някоя тъмна пейка.![]()
i az. a sa ve4e 6te vnimavam i na kvi peiki sqdamПървоначално написано от val_
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ами аэ лично съм го правила на плажа преэ нощта,но пак ни хванаха хахах Сконфуэихме се малко,но като отминаха си продължихме - и пак си беше яко:P
мм секс закачки? да ти кажа щом го направиш някъде на публично място, отначало те е шубе, но после го възприемаш като начина на живот или поне като нещо по-обикновенно и не ти е чак толкова интересно
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
сега защото не си го правила мислиш така и аз така си казвах преди но сега искам да пробвамПървоначално написано от ValzZi
ама прятеля ми не иска
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
po vuprosa ami ddz
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!