.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    в мазето ;dd
    оо наина са прекалено много за такова кратко време
    яя по-добре взимай някакви витамини .. яж плодове и зеленчучи защото те дават много енергия и успех но по-полеко

20 килограма за 1 месец е много. Максимума е 3 килограма за същия период, сам си прави сметката дали е вредно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на 24white24
    Ето за това са вредни форумите, от днес всички дечурлига ще я почнат тая "вълшебна" диета

hottie
    Guest
    това е супер вредно!

Въобще не ми се вярва да си свалил за 1 месец цели 2о килограма!!Едана фр сваля едва по 7 на месец,а ти 20.ДА БЕ ДА!!!То ти ако сваляш по 20 кила на месец тва значи , че сваляш по 5килограма за една седмица, което е напълно НЕВЪЗМОЖНО, защото повечетои хора свалят по 5 кила за цял месец!!!Просто не ми се вярва от която и страна да го погледна!А тази диета я прочетах, че е с кроки и вода.Абе тва е прекалено вредно бе, защото организма се нуждае от още мн хранителни съставки и витамини, които не есе съдържат в крокито!!!Много вредна диета!!!

E, da ama seki organizam e razli4en i na vs deistva razli4no
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Въобще не ми се вярва да си свалил за 1 месец цели 2о килограма!!Едана фр сваля едва по 7 на месец,а ти 20.ДА БЕ ДА!!!То ти ако сваляш по 20 кила на месец тва значи , че сваляш по 5килограма за една седмица, което е напълно НЕВЪЗМОЖНО, защото повечетои хора свалят по 5 кила за цял месец!!!Просто не ми се вярва от която и страна да го погледна!А тази диета я прочетах, че е с кроки и вода.Абе тва е прекалено вредно бе, защото организма се нуждае от още мн хранителни съставки и витамини, които не есе съдържат в крокито!!!Много вредна диета!!!
    Може и още как като се има предвид, че в тия 20 килограма може да са 5 килограма течности, а да не говориме за това, че имам нагледен пример как за 10 дена се свалят 10 килограма А и метаболизма на всеки човек действа различно бързо

като ще взимаш витамини - взимай има едни на Ozone - комбинирани, около трийсе елемента има вътре
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Просто поисках съвет,вие преобърнахте темата на "ква диета си спазвал".Казах я,защото ме попитаха 20+ човека.Казах и колко съм свалил,защото ако не го бях написал щеше да има постове от типа "Е добре де,колко си свалил,че мисли,че е прекалено бързо".Чакам още предложения.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    според мен си играеш със съдбата, човеко... много е важно захранването, и аз претърпях драстично отслабване с по-скромните 13 килца и знам, че най-трудното е да се задържат затова бавно и внимателно в продължение на няколко месеца се встъпва в нормалното хранене.. там е философията, не в свалянето не знам как да ти помогна, не съм запознат с хранителните добавки и подобни буламачи

(сори, че усирам темата, но съм заинтересован от упражненията за кожата... въпреки, че аз вече съм си ги свалил килата, може да има ефект )

Упражненията са най-елементарните.Взимаш 2 гирички от по 4 кила(поне мойте са такива ),и почваш бицепс и трицепс(настрани).После ги хващаш двете в ръцете(с отпуснати ръце) и се въртиш така за талията(a.k.a паласките),правех си коремни преси.За 10-15 минутки на ден.

Да,много е 20 кг за 1 месец
    Бъди себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си