- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехата ли прави човека?
понякога казваш по нещо умно)Първоначално написано от Сладичко_bi
Дрехите са огледалото на същноста на човек, това го казвам и заставам 100 зад тезата си.
Аз на опозиция се надявам, предпочитам я пред подкрепатаПървоначално написано от Сладичко_bi
и особено пиклите не искам да застават до мен моля да си намерят някой друг
![]()
Е, сега - и аз нямам нищо против голотата, но чак пък толкова...Първоначално написано от tqnkо
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Е, щом си предлагаш услугите, кой съм аз, че да отказвам?!Първоначално написано от tqnkо
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Първоначално написано от TheNh3
![]()
хаха мазни се, мазни се :РПървоначално написано от tqnkо
Пробвали ли сте да се облечете тотаално различно от обичайното за вас нарочно и да наблюдавате как реагират познатите ви? Някои тактично се правят, че не забелязват, други честно и откровено си казват... а понякога дори непознатите имат реакция. Наистина външният вид е важен![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
хаха разкажи - кое ти гледат така? Как изглеждаш, че се стряскат?Първоначално написано от exploitedteen
Тъй красиви, тъй наивни,
Простотията на някои хора не е за смях.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Иначе с бални рокли ли ходиш?![]()
п-с-шегувам се
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз имах период, в който ходех с вратовръзки... без да има причина, просто ей така. И наистина на хората им се вижда много смешно. Мисля, че това не е защото не очакват от човека да бъде официален, а може би защото изобщо не са свикнали българите да се обличат спретнато. Свикнали са на раздърпани дънки, тениски etc.Първоначално написано от exploitedteen
Тъй красиви, тъй наивни,
Не естествено, но колкото и банално да звучи "По дрехите посрещат, по ума изпращат"![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Всъшност не беше за теб (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Човекът си е човек и без дрехи.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
СъгласенПървоначално написано от lsd43
Дрехите покриват, това което си всъщност. Едни никакви парцалки, които служат, за да не ходиш гол ...
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Дрехите и външният вид като цяло създават първите впечатления за човека, а те са много важни. Има голямо значение с каква нагласа подходиш към даден човек.![]()
Напълно съм съгласна с това твърдение.Първоначално написано от exploitedteen
Всеки човек си има специфично излъчване и дори еднакви дрехи на различни хора изразяват различни идеи и имат различни цели.
да прави човека - не. Но всички сме съгласни, че по външния вид посрещат, по акъла изпращат.
Отделен въпрос, че начина ни на обличане е отражение на собствената ни същност. Така че с малко повече опит и компететност един човек може да бъде преценен (донякъде) само по облеклото.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
не може да се каже,че дрехата определя човека....тя отразява до някъде същността му..много е важно какво обличаме,защото чрез дрехите хората си изграждат определено мнение за нас..
someone else...
ммм.. мисля си че някога дрехата наистина не е зависила толкова много ,но сега мисля че повече се обръща внимание на хората облечени с нови и скъпи дрехи.все по мако се гледа умствения багаж но хубават дреха прави първоначално добро впечатление ... това е добро начало да започнеш ново запознанство,но как ще продължиш нататък зависи от самия теб![]()
xaxaxaxaaxПървоначално написано от ATAKABG