- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скандалът: Михаела@vbox7
lele lelee kolko e propadnala i da tq naisitna ima psihi4eski otkloneniq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
тази е противно тъпа. Не знам кой въобще я харесва тая.Тая няма нито тяло нито излъчване нито акъл
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Някой сигурно пак копка от ютюб..![]()
Тая нещо не я слуша главата![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Момичето е болно нещо. Или се прави на такова.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Определено са по-прости, даже наскоро бях нареждала една гнусна и посредствена, отделила от времето си да запише клип и да обяснява що за човек е Михаела и кво мислела за нея... дрън дрън...Първоначално написано от AFT
Гледала съм доста клипове на Михаела и не ми харесват особено - но има нещо особено в нея, според мен е нещо като миниАзис и й трябва поле за изява. Има някаква артистичност в нея, но говоря за старите неща. Тия новите където вече и гъза си показва наистина ми идват малко нанагоре.
Да се спасява..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
доста отдавна съм виждала клиповете и из вибоксавсеки път ми става по-смешна
![]()
виждала съм и "видео отговорите"
ае явно децата нямат кво да правят и се занимават с абсолютно безполезни и глупави неща... интересното е обаче че завимават и всички останали с това .. което вече наистина не разбирам
аз лично ги гледах понеже ми стана любопитно за кво става на въпрос..от тогава не съм повторила .. глупаво е да се правят такива "скандали" ..и то в интернет..а пък и тия дето одобряват клиповете евала им праа
![]()
![]()
![]()
.!.