.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    ами няма решение проблема ти освен да поговориш с нея и да й кажеш как стоят нещата за теб. Щом толкова се харесвате и ти е казалал че е девсвена значи и тя си мисли скоро да го правите... туко-виж се навила и мирясаш айде успех
    Глуупости на килограм ..
    Ходят от скоро .. най-много да я изплаши .. Още повече, че щом е ходила с толкова много (по негови думи) и на никой не е пуснала, значи това е нещо важно за нея .. Ако той й го поиска на третата седмица какво ли ще си помисли момичето ..
    "Мило чука ми се .. " (грубо казано.. защото както и да й го каже на нея ще й прозвучи така) дрън-дрън .. Най-много тя да му каже да си търси друга ..
    Но пък не я познаваме..не знаем как ще реагира.Да не караме момчето да си търси друга и да прецака нещата за нищо
    Къде съм написала да си търси друга?! .. .. Прочете ли предния ми пост .....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Да прочетох :P да де разбрах ама на него кво ли му се върти в главата не мога да разбера само автора що е толкос загорял..та те ходят само от 3 седмици

Cruel Intentions

ами няма решение проблема ти освен да поговориш с нея и да й кажеш как стоят нещата за теб. Щом толкова се харесвате и ти е казалал че е девсвена значи и тя си мисли скоро да го правите... туко-виж се навила и мирясаш айде успех
    Глуупости на килограм ..
    Ходят от скоро .. най-много да я изплаши .. Още повече, че щом е ходила с толкова много (по негови думи) и на никой не е пуснала, значи това е нещо важно за нея .. Ако той й го поиска на третата седмица какво ли ще си помисли момичето ..
    "Мило чука ми се .. " (грубо казано.. защото както и да й го каже на нея ще й прозвучи така) дрън-дрън .. Най-много тя да му каже да си търси друга ..
    SpOrTs_GiRl винаги е права Кефи ме как мислиш.

"Мило чука ми се .. " (грубо казано.. защото както и да й го каже на нея ще й прозвучи така) дрън-дрън .. Най-много тя да му каже да си търси друга .
    Eто това изречение е култ, абсолютно точно!

А ония горе да спрат да спамват, защото ме дразнят о.О Темата не е моя че да се дразня, ама ми е направо очудващо как може в тоя форум ттака упорито да се спами и да се пишат простотии? Ебаси форума...

Автора знае мнението ми по въпроса, на предната страница е ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мен ако ме питаш няма кфо да я питаш. Когато у вас останеш сам покани я...Започни с целувки и т.н. и й намекни че искаш да го направите като например се опиташ да й откопчееш блузата, ако има копчета да й откопчееш якето..да й свалиш блузата и разни такива. Ако го иска няма да се дръпне, а ако не е готова е се отдръпне, но поне ще знае че го искаш и ще помисли по въпроса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Глуупости на килограм ..
    SpOrTs_GiRl винаги е права Кефи ме как мислиш.

"Мило чука ми се .. " (грубо казано.. защото както и да й го каже на нея ще й прозвучи така) дрън-дрън .. Най-много тя да му каже да си търси друга .
    Eто това изречение е култ, абсолютно точно!

А ония горе да спрат да спамват, защото ме дразнят о.О Темата не е моя че да се дразня, ама ми е направо очудващо как може в тоя форум ттака упорито да се спами и да се пишат простотии? Ебаси форума...

Автора знае мнението ми по въпроса, на предната страница е ^^
    Трогна меееееее *happy* ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Чети МН ВНИМАТЕЛНО !!! 1во ... трябва да и намекнеш, че ти си готов. Тя ще си покаже дали е или не е. Ако не е ... ко да праш - чакаш. Ако е ... знаеш ко да праиш. това е човек .. късмет

Град
    в куза :)
    ще има ебане, държи се здраво...ти си знаеш за къде

Мерси за съветите и реших да изкачакам незнам на какво се дължи,но днес бяхме ПОЛОВИН ДЕН заедно,аз толкова с едно момиче не съм се задържал никога .Нещо ми е завъртяла главата,па и аз попаднах на девствена пууу и пустия му късмет,незнайно защо предпочитам нея пред другите момичета които мога да имам,странно но факт,благодаря за съветите.
    П.С За майките с деца няма да се ебавате,те са ми слабост като видя някоя хубава майка на 25-26 до 30 с малко дете,просто немога да устоя да не си помисля нещо,искам да правя секс с истинска жена.

Ммм.. нали казваш, че е понякога от 'срамежливите' .. може да чака ти да направиш първата стъпка, да й покажеш, че я желаеш и искаш (.. смисъл в леглото ) .. пък тя ако отвърне .. действаш,ако не .. ще ти каже, че не е готова и толкова .. ще чакаш ..

успеххх
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Тва със Свирките е добра идея
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Цитирай Първоначално написано от natedog
    Чети МН ВНИМАТЕЛНО !!! 1во ... трябва да и намекнеш, че ти си готов. Тя ще си покаже дали е или не е. Ако не е ... ко да праш - чакаш. Ако е ... знаеш ко да праиш. това е човек .. късмет
    Мъжете винаги са готови

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

дай и знак и чакай нейната реакция.
    иначе за сфирките нема лошо
    Войни на Тангра

Мислиш си за майки с деца???Това ли те възбужда

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Цитирай Първоначално написано от pavle-
    постоянно си мисля за някакви майки с деца
    WTF
    да и аз така реагирах на това малко ми е мъгла
    И на мен ми направи впечатление айде майка да, ама деца, тфа вече е прекалено
    хора не мислите ли че така се опитва да НЕ се възбужда непрекъснато
    А да, не се сетих еми то по-добре ще е да си мисли за бабички без зъби с гърбица и мустаци
    Умрели кученца, умрели кученца, умрели кученца...

Виж, отрежи си хуя и си готов.

mi, iz4akai q, s1glasna s1m tam s ...koi be6e.....
    ne b1di kato zvqr kogato se 4ykate 4e hem 6e q razpori6, hem nqma da q vidi6 btw tq na kolko e?

Град
    Hidden Village of Konoha
    Добре де, не мога да си обясня кво му мислиш толкова. Секса не се мисли, а се случва. Действай, пък ако тя се отдръпне, почакай известно време, докато спре да ти се дърпа.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Re: Приятелката ми е девствена,а мене ме бие мъжкия хормон ?

Цитирай Първоначално написано от Tony Thomas
    Значи следната ситуация ходя с едно момиче от 3 седмици,ммм много я харесвам,всичко е ОК не мисля за др. момичета когато съм с нея,вобще нещата са супер,обаче преди 2 дни ми изтърси че е детствена,защото вобще вобще не очаквах предвид,че я познавам отдавна и я знам с колко хора е ходила....поне повечето.Аз малко се стреснах първо,но после си казах какво по-хубаво от това ти да си й първия,лошото е че как да го кажа,постоянно се натискаме и тя не проявява никакви признаци,че е девствена....малко по-притеснително момиче е смисъл,ако не познава някого е срамежлива,опознае ли го става много лесно доверчива.Стреснат съм че е девствена и знам,че иска да ме опознае още,защото ми го казва,не искам да я притискам и да я пришпорвам,защото знам колко е важно за едно момиче първия път,поне за повечето де,но и не искам да я отблъсна,защото много я харесвам,но пък от др страна,адски много ми се прави секс,ще откача,сутрин вечер се събуждам с ерекция,постоянно си мисля за някакви майки с деца,обръщам се,не е добр работата,с 2 думи (колкото и нецензурни да са) ебе ми се 2 не виждам,ще експлодирам,но и много я харесвам и не искам да я карам да прави нещо за което не е готова,все още поне,искам съвет от някого как би постъпил на мое място.
    Изчакай я, а дотогава на ръчна.

Цитирай Първоначално написано от sweet_choci
    mi, iz4akai q, s1glasna s1m tam s ...koi be6e.....
    ne b1di kato zvqr kogato se 4ykate 4e hem 6e q razpori6, hem nqma da q vidi6 btw tq na kolko e?
    на 18,защо ми обесняваш такива неща,ясно е че ще съм много внимателен и ще се старая да не й причинявам болка,не за първи път ще отварям момиче.

Град
    ФъФф КлубЪъ
    бате, тъпо е, да поставяш секса пред любовта, ама карай....секс ше праиш цел живот доо 50 години, може и нататък.Любовта се среща веднъж ;0

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    Цитирай Първоначално написано от Baby_bouce
    Ако бях момче щях да си ударя една чикйя !
    +1
    +1
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Град
    ФъФф КлубЪъ
    освен тва, мислиш ли, че тя иска, първият й път да е само, защото те "бие" хормона??

Abe da ti kaq az bqh v sashtata sityaciq priqtelq mi mn iskashe ot parvata sedmica... taini4ko i az iskah, no sam mn sramejliva i bavno bavno se stigna i do tfa...Az malko zlooputrebih s tyrpenieto mu i 4ak na 8q mesec, no puk nakra se otpusnah i........

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Цитирай Първоначално написано от pavle-
    постоянно си мисля за някакви майки с деца
    WTF
    да и аз така реагирах на това малко ми е мъгла
    И на мен ми направи впечатление айде майка да, ама деца, тфа вече е прекалено
    хора не мислите ли че така се опитва да НЕ се възбужда непрекъснато
    А да, не се сетих еми то по-добре ще е да си мисли за бабички без зъби с гърбица и мустаци
    Умрели кученца, умрели кученца, умрели кученца...
    олииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си