- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е девствена,а мене ме бие мъжкия хормон ?!
Къде съм написала да си търси друга?! ..Първоначално написано от mystery`girl
.. Прочете ли предния ми пост .....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да прочетох :P да де разбрах ама на него кво ли му се върти в главатане мога да разбера само автора що е толкос загорял..та те ходят само от 3 седмици
![]()
Cruel Intentions
SpOrTs_GiRl винаги е праваПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Кефи ме как мислиш.
Eто това изречение е култ, абсолютно точно!"Мило чука ми се .. " (грубо казано.. защото както и да й го каже на нея ще й прозвучи така) дрън-дрън .. Най-много тя да му каже да си търси друга .
А ония горе да спрат да спамват, защото ме дразнят о.О Темата не е моя че да се дразня, ама ми е направо очудващо как може в тоя форум ттака упорито да се спами и да се пишат простотии? Ебаси форума...
Автора знае мнението ми по въпроса, на предната страница е ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мен ако ме питаш няма кфо да я питаш. Когато у вас останеш сам покани я...Започни с целувки и т.н. и й намекни че искаш да го направите като например се опиташ да й откопчееш блузата, ако има копчета да й откопчееш якето..да й свалиш блузата и разни такива. Ако го иска няма да се дръпне, а ако не е готова е се отдръпне, но поне ще знае че го искаш и ще помисли по въпроса![]()
Трогна меееееее *happy* ..Първоначално написано от jghgh
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Чети МН ВНИМАТЕЛНО !!! 1во ... трябва да и намекнеш, че ти си готов. Тя ще си покаже дали е или не е. Ако не е ... ко да праш - чакаш. Ако е ... знаеш ко да праиш. това е човек .. късмет![]()
ще има ебане, държи се здраво...ти си знаеш за къде
Мерси за съветите и реших да изкачакам незнам на какво се дължи,но днес бяхме ПОЛОВИН ДЕН заедно,аз толкова с едно момиче не съм се задържал никога.Нещо ми е завъртяла главата,па и аз попаднах на девствена пууу и пустия му късмет,незнайно защо предпочитам нея пред другите момичета които мога да имам,странно но факт,благодаря за съветите.
П.С За майките с деца няма да се ебавате,те са ми слабост като видя някоя хубава майка на 25-26 до 30 с малко дете,просто немога да устоя да не си помисля нещо,искам да правя секс с истинска жена.![]()
Ммм.. нали казваш, че е понякога от 'срамежливите' .. може да чака ти да направиш първата стъпка, да й покажеш, че я желаеш и искаш (.. смисъл в леглото ) .. пък тя ако отвърне .. действаш,ако не .. ще ти каже, че не е готова и толкова .. ще чакаш ..![]()
успеххх![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Тва със Свирките е добра идея![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Мъжете винаги са готовиПървоначално написано от natedog
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
дай и знак и чакай нейната реакция.
иначе за сфирките нема лошо![]()
Войни на Тангра
Milf Hunter![]()
![]()
Умрели кученца, умрели кученца, умрели кученца...Първоначално написано от baby_bitch
![]()
Виж, отрежи си хуя и си готов.
mi, iz4akai q, s1glasna s1m tam s ...koi be6e.....![]()
ne b1di kato zvqr kogato se 4ykate 4e hem 6e q razpori6, hem nqma da q vidi6btw tq na kolko e?
Добре де, не мога да си обясня кво му мислиш толкова. Секса не се мисли, а се случва. Действай, пък ако тя се отдръпне, почакай известно време, докато спре да ти се дърпа.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
на 18,защо ми обесняваш такива неща,ясно е че ще съм много внимателен и ще се старая да не й причинявам болка,не за първи път ще отварям момиче.Първоначално написано от sweet_choci
![]()
бате, тъпо е, да поставяш секса пред любовта, ама карай....секс ше праиш цел живот доо 50 години, може и нататък.Любовта се среща веднъж ;0
+1Първоначално написано от tarataikЪ
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Abe da ti kaq az bqh v sashtata sityaciq priqtelq mi mn iskashe ot parvata sedmica... taini4ko i az iskah, no sam mn sramejliva i bavno bavno se stigna i do tfa...Az malko zlooputrebih s tyrpenieto mu i 4ak na 8q mesec, no puk nakra se otpusnah i........