- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е девствена,а мене ме бие мъжкия хормон ?!
тебе те бие простотията![]()
недей прецакВАЙ ВСИчко,когато тя реши ще си го пойска,а до тогава си бии чикии
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
аха......ами ако тя иска секс , а ти само се правиш на срамежлива п*тка и не даваш признаци на това , че ти се ебе? Тя е на 18 , аок сега не е готова за дивия животински секс , кога мислиш че ще е ? Просто и кажи , че ти се прави секс и че ако е наложително ще я чакаш колкото е необходимо....
Не целта е цел, а пътят
Натисни я да ти направи тя чикия само, турска, свирка... Предполагам, ще те задоволи пък постепенно ще стигнете и до секс истински.
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Аз срамежлив за секс.....аааа да бе чак аз не си повярвах,признак ли е че постоянно я опипвам и й говоря мръсотии и си слагам ръчичките къде ли не....но май май наистина сериозно трябва да говоря с нея за това,директно както казваш ти.Първоначално написано от cMon
![]()
Намекни й пък и хората испращата "сигнали" так да се каже и ще разбереш дали и тя го иска ,но гледай да не прецакаш нещата само заради един секс...![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Аз повече от 2 седмици без секс не съм оставал,тук вече стана почти месец,треперя вече обръщам се постоянно зад жените,а и не съм се самозадоволявал от 10 дни,мисля и да се държа,имаше едно време един филм 40 дни 40 нощи,май май на там отиват нещатаПървоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
![]()
![]()
Ако я обичаш ше чакаш...или като ти е толкова зор отиди на курва,брат!
Това толкова си го мислих и ме посаветваха приятели,с които съм и ходил на курва,но не искам да й изневерявам по какъвто и да е начин.Първоначално написано от * Le Park0ur *
![]()
Тогава ше чакаш!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Това пък да идеш да наебеш някоя курва би било изключително тъпо според мен
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....