- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕЩО ХИТРО :)
Хем ви е ред, хем ви се пада.Айде тези които желаят, а и тези които не желаят, да споделят на какви хитринки подлагат приятелят или приятелката си в леглото за да се почувстват добре или как карате половинката си да ОХка и АХка от ... вие кажете от какво. А въобще налага ли се да прибягвате до това или просто когато ви видят по гащи изпадат в екстаз...
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Интересна тема любопитна съм да видя отговорите по нея пък и аз може да драсна нещо ако се сетя по нататък за сега нищо не ми идва на ум
ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!
Хаха .. не питам като новачка .. просто създадох темата за да обменим опит и мненияА за "качествения секс" - ми ОК ама какво го прави толкова качествен, сигурно си имате някакъв стил, нещо което го прави толкова страхотен, както го описваш He}|{Ha_Dpo|`a според мен не си разбрала темата.
![]()
![]()
Аз трудно изпадам в екстаз и никакви тайнички не ми действат..![]()
![]()
Ми да ти призная честно,наистина малко не я разбрах в началото (явно защото преди малко станах от сънПървоначално написано от Monina
)
Миии аз много обичам да го изнервям преди сексаСабарям го на леглото,сядам отгоре му и почвам
Леки целувки по шията,хапя му възглавничките на ушите (леко естествено),целувам го много леко по тялото (по скоро само го докосвам с устни),когато посегне да ме целува успява само устните ми да докосне леко (защото се дърпам),не му давам да пипа тук-там
.... (има и други неща сигурно,но сега за това се сетих) ... 2 минути са ми нужни да го раздразня и после като почнем ... и Ох и Ах и всичко
Даже на няколко пъти комшийката му (която между другото е много пекана мацка) идва да ни казва да намалим малко "буферите",защото събуждаме бебето й
![]()
Сигурно и други неща правим,но те по скоро се случват несъзнателно![]()
Ох, и ти ли такаПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Мен ми прави впечатление, че все жените идват да се оплакват от шум
А мъжа й само ми смигва като се видим из асансьора
![]()
Еми той си ми е лесен мояОставя ли го да ме съблече след тва е готов на всичко за още
Иначе... хитринки... еми оставям го дълго на сухо ( е под дълго разбирайте 1-2 часа макс), нямаме право да се докосваме... През цялото време се доближавам до него, доближавам устни до неговите така, че да почувства топлината ми (но без допир). След известно време само зяпа часовника и като свърши времето, чупим леглото
![]()
![]()
![]()
И аз така правя с мояПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
)
Иначе не знам ,ама това миналият път го направих без да се замисля ,но . . баси ефекта - та по време на секс, тъкмо като ми беше страшно хубаво и му извиках името 2 пъти ,ама с един такъв глас . . . ддз къв Вие знаетеи той такъв стон на удволствие нададе и след малко свърши . . ама въпроса е с чувство да го кажеш . .
С една дума да му крещиш името от удоволствие . . естествено ще се чувства като Бог![]()
Ами ... хитринки много ... дърпам се като се опита да ме целуне (това действа, защото се опитва пак и пак ... ) , леки закачки - примерно леко го докосвош по оная работа, но това е ефективно само ако му е надървен иначе може и да е болезнено ... Ммм друго .. незнам но той днес ми приложи някаква "полицейска техника", от която много се възбудих .. бях легнала, а той ми държеше ръцете и ме целуваше по цялото тяло, и ме гъделичкаше от време на време ... това можеш да го опиташ и върху него ;]дано съм ти била полезна!
![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
А бе мани...Първоначално написано от random_guy1
И на мен няколко пъти са ми писали бележка направо на блоков лист лепнат за вратата, че вдигам много шум със сексуалните си маратони![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама ко да напрая.... хуя до края - душата в рая!!![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
АаАаАа глупостиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
При нас не е точно така
Мацката,както казах е много пекана (мъжът й също де
)...Сядали сме заедно на маса (преди да забременее),излизали сме по клубове и дискотеки,говорили сме си и за секс и за какво ли още не (даже опит сме обменяли
),но просто сега има бебенце на 4 месеца (ако не ме лъже паметта) и стаята му е точно над спалнята на приятеля ми
(а както вече казах...почна ли да го дразня става като животно и после яко "ОХ-АХ"
)
Ооо, знаете ли как охка ако го изритам в топките...
Защо изобщо трябва да го тормозя, след като по този начин се тормозя и аз?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Жалко,че не рпавиш разлика между тормоз и онзи другия-сладък тормоз.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Smile!?
ами хитринки ... то си зависи от жената, имал съм приятелка която и трябваше 1 мнинута по тежко дишане до вратлето и беше готова да ме скъса от секс![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Абе казаха ми, че розови с пухчета по тях във Варна били по 6 лв ... между другото в Сс откриха ли секс-шопа?![]()
Ненормалника ли?!![]()
Нещо отсвирихте темата я пак към нея да се върнем, а?![]()