- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕЩО ХИТРО :)
при нас хитринки няма
всичко е спонтанно и естествено
![]()
Тайните на бабаПървоначално написано от sexita
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
хахах...даПървоначално написано от vaseto0o
Баба всичко знае
За да ви е ядПървоначално написано от Maskata
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
Правя разлика, повярвай ми. Но дори сладкия тормоз в един момент става изнервящ.Първоначално написано от ra4ence
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ae kyv ekstaz e vikash tam i kreshtish e te macitata se kefqt mu ji ji ji xaxxaax![]()
![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Наистина ли никой не може да даде СМИСЛЕН отговор?! Кат е "тайна" и "не казвам" не пишете бе алооо .....![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
страста е най-важна
поне така карам моя да ах-ка и пъшка :P качествени свирки ,хубава обстановка (ама може и да има малко адреналин ) давай му да прави каквото иска с теб :P и все пак пак ще повторя страста еЙй най-ефектното оръжие за ахкане и пъшкане
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Що питаш, като знаеш, че никой няма да ти даде смислен отговор? ... Аз ти дадох, както и доста друге потребители!!!
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
некакви хиринки не използваме с приятеля ми....![]()
всичко е ОК :P
#1 Я се успокойте възбудените
#2 Щом сте отговорили смислено Ок Но в момента моментално заличихте смислените си отговори с безмислени постове. Я дайте по темата или НЕ пишете!!!![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
ето малко трикчетамного са полезни и вършат страхотна работа :P http://www.teenproblem.net/s/1591.html
Телевизора ми е пред леглото и както сме си легнали аз не си правя усилието да ползвам дистанционното а се разкрачвам с колена около тялото му и задника пред него и се протягам да стигна бутоните.И така 1 мин се протягам и тая една минута вече го е възбудилаЯк трик е, ама след втория път изтърква се.
Свалям боксерки със зъби докато го гледам в очите.Облизвам му сичко сичко сичко без онова..или от време на време сама се пипамдокато той лежи безучастно и чете книга или гледа телевизия. и така
А за да четете триковете по интернет..я по сериозно..
А тия дето са им тайна се едно че нямат, да не си помпат мненията глупави комплексчета.
dope boyz in the buildin
хитринки, митринки, важното е да можеш да го праиш