- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Хванати в изневяра", ама друг път!
http://www.teenproblem.net/news/s/1220.html
Супер,ацки,много съм разочарован от това предаване,тъкмо започна да ми става интересно и се опитвах да се самонавивам че не е нагласено![]()
Защо всичко в нашата държава трябва да е пародия на действителността,много се съмнявам че в американският формат правят такива постановки и циркове.
![]()
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
Българската версия не съм я гледал и нямам намерение.Гледайте оригинала по реалити тв.
Аз знаех, че е нагласенобеше очевидно1
+1Първоначално написано от xpucuto
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
може и да е истина нишо не са знае по весниците пишат какво ли не а пак дори да е измислено пак е добре явно са решили да разберат какво ще направи човек в такива ситуации![]()
колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем
отговор: защото са се ориентирали доста добре в бг-твпазара. Българина обича да гледа сеир, интриги, нещастието на другия. Това си е безспорен факт. На какво мислиш иначе се дължи толкова високия рейтинг на предавания като "Big Brother"
бтв, научи се да пишеш грамотно
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Това тъпо предаване какво общо има с раздела?
Човече направи поне 10 мнения и тогава се вживявай в ролята на модераторПървоначално написано от Dartiq
![]()
![]()
вярно е че няма нищо общо с раздела но аз не съм никой и нямам право да виня автора на статията.По темата:предаването не е "Хванати в изневяра",а както от "Господари на Ефира" казаха:"Хванати в постановка".Не мога да разбера защо трябва да лъжат зрителите си с някакви измислени актьори,които уж са влюбени и да преувеличават само и само за да гледаме Диема +.Е няма да стане!!!!!От подобни изцепки се вижда и колко телевизията уважава зрителите си и не ги мисли за некви уроди,които нищо няма да заподозрят и ще се хванат на въдицата като малки деца.Е,ние обаче не сме такива и както се видя не се хващаме на тъпотийте им.От тази изцепка само си развалиха от части репутацията и името на телевизията...
Гледах само един епизод - с Красимира Захариева и Атанас Григоров. Нищо не може да ме убеди, че това нещо не е нагласено.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
гледала съм го сау 1 път и си казах тфаа не е възможно и тей
простотия
http://vbox7.com/play:6509d66b
Ето ви и "реалността" на Биг БрадърВ нашата държава има ли поне едно тв шоу, което да не е нагласено ?
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
еми нагласено е...
Първоначално написано от xpucuto
![]()
Лелеее,на мен ми е толкова кеф да го гледам това предаване![]()
Без да съм чела статията беше ясно,че е нагласено,ама въпреки всичко - пълен цирк![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
NATURE CANNOT BE ILLEGAL
Кое в България не е нагласено??
Stay up all night with the stars *
Защото телевизията печели от цялата работа за това лъжат. А колкото до актьорите - кой нормален човек ще подложи личния си живот на такъв показ ? Ти би ли го направил ? За това участват актьориПървоначално написано от FeNuT
Гледала съм Cheaters 2-3 пъти и не знам там как стоят нещата и дали е нагласено, но специално "Хванати н изневяра" си е постановка - то си личи просто... Най-малкото според теб как става така, че винаги този, който го разследват го хващат с любовника или любовницата? Чак пък такава случайност едва ли е възмогна, че всеки път при разкриване на случая изневеряващия е с любовника/любовницата
А относно уважението към зрителите - на никой не му пука за уважение, важното е да има сеир, интрига, простащина и селяния, защото както казаха по-нагоре на българина са му слабост тия неща и важното е да се пращат смс-и и да се правят парички
![]()
Най-голямата изцепка на тва предаване за мен е този епизод:
http://vbox7.com/play:6e776ed0
![]()
![]()
![]()
Честно казано ако и другите епизоди бяха подобни на този имаше по-голяма вероятност да се вържа, че не е нагласено, защото хора с поведението на въпросните индивиди има на всяка крачка![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
естествено,че е нагласено
+ 45441897574423156456213213Първоначално написано от IvJonas
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞