.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

"Хванати в изневяра", ама друг път!

http://www.teenproblem.net/news/s/1220.html
    Супер,ацки,много съм разочарован от това предаване,тъкмо започна да ми става интересно и се опитвах да се самонавивам че не е нагласено
    Защо всичко в нашата държава трябва да е пародия на действителността,много се съмнявам че в американският формат правят такива постановки и циркове.

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

Българската версия не съм я гледал и нямам намерение.Гледайте оригинала по реалити тв.

Повече от фен
    Аз знаех, че е нагласено беше очевидно1

Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    град добрич
    може и да е истина нишо не са знае по весниците пишат какво ли не а пак дори да е измислено пак е добре явно са решили да разберат какво ще направи човек в такива ситуации
    колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем

отговор: защото са се ориентирали доста добре в бг-твпазара. Българина обича да гледа сеир, интриги, нещастието на другия. Това си е безспорен факт. На какво мислиш иначе се дължи толкова високия рейтинг на предавания като "Big Brother"
    бтв, научи се да пишеш грамотно
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Това тъпо предаване какво общо има с раздела?

Цитирай Първоначално написано от Dartiq
    Това тъпо предаване какво общо има с раздела?
    Човече направи поне 10 мнения и тогава се вживявай в ролята на модератор

Град
    Sofia
    вярно е че няма нищо общо с раздела но аз не съм никой и нямам право да виня автора на статията.По темата:предаването не е "Хванати в изневяра",а както от "Господари на Ефира" казаха:"Хванати в постановка".Не мога да разбера защо трябва да лъжат зрителите си с някакви измислени актьори,които уж са влюбени и да преувеличават само и само за да гледаме Диема +.Е няма да стане!!!!!От подобни изцепки се вижда и колко телевизията уважава зрителите си и не ги мисли за некви уроди,които нищо няма да заподозрят и ще се хванат на въдицата като малки деца.Е,ние обаче не сме такива и както се видя не се хващаме на тъпотийте им.От тази изцепка само си развалиха от части репутацията и името на телевизията...

Град
    МОЗЪК
    НЕ ВЯРВАМ НА ВЕСТНИЦИ !!!!!!!
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Гледах само един епизод - с Красимира Захариева и Атанас Григоров. Нищо не може да ме убеди, че това нещо не е нагласено.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    гледала съм го сау 1 път и си казах тфаа не е възможно и тей

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    http://vbox7.com/play:6509d66b

Ето ви и "реалността" на Биг Брадър В нашата държава има ли поне едно тв шоу, което да не е нагласено ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    София
    еми нагласено е...

Цитирай Първоначално написано от xpucuto

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Лелеее,на мен ми е толкова кеф да го гледам това предаване
    Без да съм чела статията беше ясно,че е нагласено,ама въпреки всичко - пълен цирк
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    пълен цирк

NATURE CANNOT BE ILLEGAL

Кое в България не е нагласено??
    Stay up all night with the stars *

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от FeNuT
    вярно е че няма нищо общо с раздела но аз не съм никой и нямам право да виня автора на статията.По темата:предаването не е "Хванати в изневяра",а както от "Господари на Ефира" казаха:"Хванати в постановка".Не мога да разбера защо трябва да лъжат зрителите си с някакви измислени актьори,които уж са влюбени и да преувеличават само и само за да гледаме Диема +.Е няма да стане!!!!!От подобни изцепки се вижда и колко телевизията уважава зрителите си и не ги мисли за некви уроди,които нищо няма да заподозрят и ще се хванат на въдицата като малки деца.Е,ние обаче не сме такива и както се видя не се хващаме на тъпотийте им.От тази изцепка само си развалиха от части репутацията и името на телевизията...
    Защото телевизията печели от цялата работа за това лъжат. А колкото до актьорите - кой нормален човек ще подложи личния си живот на такъв показ ? Ти би ли го направил ? За това участват актьори Гледала съм Cheaters 2-3 пъти и не знам там как стоят нещата и дали е нагласено, но специално "Хванати н изневяра" си е постановка - то си личи просто... Най-малкото според теб как става така, че винаги този, който го разследват го хващат с любовника или любовницата? Чак пък такава случайност едва ли е възмогна, че всеки път при разкриване на случая изневеряващия е с любовника/любовницата А относно уважението към зрителите - на никой не му пука за уважение, важното е да има сеир, интрига, простащина и селяния, защото както казаха по-нагоре на българина са му слабост тия неща и важното е да се пращат смс-и и да се правят парички

Най-голямата изцепка на тва предаване за мен е този епизод:
    http://vbox7.com/play:6e776ed0

Честно казано ако и другите епизоди бяха подобни на този имаше по-голяма вероятност да се вържа, че не е нагласено, защото хора с поведението на въпросните индивиди има на всяка крачка
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

естествено,че е нагласено

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

един приятел ги беше видял в местно кафене как ги правят с гримиори и такова....и ги карат айде ся ти ше кажеш тва ти онова

п.п.информацията ми е достоверна
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Kyisi
    И аз мисля,че всичко е нагласено!

Цитирай Първоначално написано от IvJonas
    простотия
    + 45441897574423156456213213
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване