- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
За колко време долу- горе се възтановява косата, че да знам какво да очаквам. Защото съм спряла всичко, което вреди, но не знам колко време ще отнеме да се сгъсти наново и да спре да пада, и да е в малко по- жив вид..
![]()
+1Първоначално написано от varnen4e
Ами аз почти всеки ден си изправям косата!
Много е изтощена вече и просто не знам!![]()
Една приятелка ми каза някаква маска с рициново масло и жълтък,била за сгъстяване на косата...поне на нея и подейства.Мисля да започна и аз да я правя,та да видим дали ще има ефект!![]()
Използвам също и Икаров,наистина има ефект и мога да го препоръчам! :P
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Взех си днес спрея за коса на Шварцкопф с масло от дива роза, взех си бадемово масло, отделно имам Гарниер фруктис подхранваща маска, балсам-маска на Шварцкопф hair repair и жълтата маска Глис с арган и ший. Иначе съм си безкрайно доволна от кристалите, но фризьорката ми хвали извънредно косите на клиентките, ползвали спрея на Глис.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз имам проблем с нацъфтелите краища!Не мога да се справя с тях!![]()
Кристали за коса- cristalli liquidi на Биофарма. Точно те ме отърваха от тоя проблем!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
kato pusna temata 4etoh wsi4ki komentari ama sega sa mnojko i ne mi se 4eteama az w4era si kupih hininowa voda izkypah se vednyj s neq ...chela sm che kosata rastqla po burzo i se sgustqvala pyk i ne e skypa 1-2 lv maksimum probwai
![]()
![]()
Според мен доста неща си изпробвала...не е много хубаво,защото третираш косата си по този начин...Наскоро много ми се накъса косата и стана рядка,сплитаща се,трудно се разресва...ужас! и си поръчах по интернет продукти на loreal...Значи... шампоан,маска, спрей и крем за оформяне на къдрици.(за инфо моята коса попринцип е много къдрава,дълга,гъста) Малко скъпо ми излезе,но исках а ми се оправи косата,защото тя е много важна за една жена.Само косата ти прави 70% от визията.Това,което ти изброих по-горе ми излезе 120лв.
И резултатът е на лице!Косата ми е страхотна поне за сега на чукна на дърво!Прави си изводи вече какви неще ползваш...,защото има такива боклуци на пазара...
П.П Успех!
Продуктите ми са разпределени- една част от тях са в квартирата, а другите вкъщи- съвет от фризьорката. И не смесвам продуктите, като изхабя нещо, едва тогава купувам друго.Първоначално написано от Renky
Първоначално написано от kalpazanka
Кристалите не премахват цъфтежите,те само "замаскират" проблема,но не го решават трайно.
Единственото,което оправя нацъфтелите крайща е ножицата за съжаление.
Кристалите предотвратяват цъфтенето /поне при мен!/.
Първоначално написано от kalpazanka
Ако косата не е цъфнала-да,могат да го предотвратят до някаква степен,защото изграждат нещо като защитен филм около косъма,и не мъ позволяват да се разцепва.Но на вече нацъфтяла коса,няма какво да се направи освен да се подстриже.В тоя случай кристалите могат само да "слепят" крайщата,така че да не изглеждат нацъфтели,но не и да премахнат цъфтежа.Имат само козметичен ефект.![]()
къната много подхранва ако ти е изтощена косата
Имам чувството,че всеки чул-не дочул,пише без ВЪОБЩЕ да е чел темата.Не случайно има изписани 17 страници,прочетете ги и тогава задавайте въпроси...
Едва ли много мога да ти помогна,случайно ако искаш да ползваш пяна и лак за коса мога да ти препоръчам на Schwarzkoft има без алкохол който не вредят,толкова много,а и има и с термо защита ,така като гледам обичаш да си изправяш косата,значи може да има ефект.
Успех все пак![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Мерси за съвета с пяната и лака, но едва ли ще прибягна.
Иначе в момента си правя маска с алкохол, яйце, Стимулант закоса на "Икаров", кайсиево масло, розова вода, хининова вода, ампули витамин Е, Себорал форте и хума до сгъстяване.
След това мисля да сваря малко корени от коприва и да си залея косата след къпане.
![]()
Можеш да идеш да питаш до аптеката.
Аз имам проблем с косата и ходих на лекар и ми изписа едно за пръскане,но не знам дали да ти го кажа,щото проблема ми не е същия
Но на листовката пише:
Използва се за ускоряване на растежа на косъма и за увеличаване плътността на косата при леки възпалителни заболявания на окосмената част на главата.
Абе,в аптеката се ще намериш нещо![]()
Оф тея коси...И моята ме нерви напоследък.Освен че капе,изтощена е ами и трябва да я мия през ден,защото след това почва да ме сърби и боли скалпа и получавам ужасни главоболия...Смятам да си купя мас и да си правя маската с яйце,мас и газ...Знам че адски много помага,но какво да правя със миенето?Пробвала съм да издържам повече,нооо става мазало...Някакви идеи![]()