.
Отговор в тема
Страница 10 от 25 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 609
    За колко време долу- горе се възтановява косата, че да знам какво да очаквам. Защото съм спряла всичко, което вреди, но не знам колко време ще отнеме да се сгъсти наново и да спре да пада, и да е в малко по- жив вид..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Успявам да не ѝ правя нищо... много съм доволна..

За сега всичко върви по план...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Преди малко ми препоръчаха да си взена:
    1. Бадемово масло.. (нямам идея как се използва).
    2. Себорал форте... ( и с това не умея да боравя).
    3. Шампоан с хинин.
    4. Мерц
    5. Шампоан Прегайн или нещо такова..

Малко инфо за тези продукти може ли, че още не съм го ползвала..
    А иначе днес си мих косата, но мисля след малко да я намажа с тривитаминол и малко хума и да преспя с тях и утре сутринта пак да си я измия.

+1

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ами аз почти всеки ден си изправям косата!
    Много е изтощена вече и просто не знам!

Една приятелка ми каза някаква маска с рициново масло и жълтък,била за сгъстяване на косата...поне на нея и подейства.Мисля да започна и аз да я правя,та да видим дали ще има ефект!
    Използвам също и Икаров,наистина има ефект и мога да го препоръчам! :P
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Взех си днес спрея за коса на Шварцкопф с масло от дива роза, взех си бадемово масло, отделно имам Гарниер фруктис подхранваща маска, балсам-маска на Шварцкопф hair repair и жълтата маска Глис с арган и ший. Иначе съм си безкрайно доволна от кристалите, но фризьорката ми хвали извънредно косите на клиентките, ползвали спрея на Глис.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз имам проблем с нацъфтелите краища!Не мога да се справя с тях!

Град
    пространството на Дисе
    Кристали за коса- cristalli liquidi на Биофарма. Точно те ме отърваха от тоя проблем!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

kato pusna temata 4etoh wsi4ki komentari ama sega sa mnojko i ne mi se 4ete ama az w4era si kupih hininowa voda izkypah se vednyj s neq ...chela sm che kosata rastqla po burzo i se sgustqvala pyk i ne e skypa 1-2 lv maksimum probwai

...

Според мен доста неща си изпробвала...не е много хубаво,защото третираш косата си по този начин...Наскоро много ми се накъса косата и стана рядка,сплитаща се,трудно се разресва...ужас! и си поръчах по интернет продукти на loreal...Значи... шампоан,маска, спрей и крем за оформяне на къдрици.(за инфо моята коса попринцип е много къдрава,дълга,гъста) Малко скъпо ми излезе,но исках а ми се оправи косата,защото тя е много важна за една жена.Само косата ти прави 70% от визията.Това,което ти изброих по-горе ми излезе 120лв.
    И резултатът е на лице!Косата ми е страхотна поне за сега на чукна на дърво! Прави си изводи вече какви неще ползваш...,защото има такива боклуци на пазара...
    П.П Успех!

Град
    пространството на Дисе

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Renky
    Според мен доста неща си изпробвала...не е много хубаво,защото третираш косата си по този начин...Наскоро много ми се накъса косата и стана рядка,сплитаща се,трудно се разресва...ужас! и си поръчах по интернет продукти на loreal...Значи... шампоан,маска, спрей и крем за оформяне на къдрици.(за инфо моята коса попринцип е много къдрава,дълга,гъста) Малко скъпо ми излезе,но исках а ми се оправи косата,защото тя е много важна за една жена.Само косата ти прави 70% от визията.Това,което ти изброих по-горе ми излезе 120лв.
    И резултатът е на лице!Косата ми е страхотна поне за сега на чукна на дърво! Прави си изводи вече какви неще ползваш...,защото има такива боклуци на пазара...
    П.П Успех!
    Продуктите ми са разпределени- една част от тях са в квартирата, а другите вкъщи- съвет от фризьорката. И не смесвам продуктите, като изхабя нещо, едва тогава купувам друго.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кристали за коса- cristalli liquidi на Биофарма. Точно те ме отърваха от тоя проблем!

Кристалите не премахват цъфтежите,те само "замаскират" проблема,но не го решават трайно.
    Единственото,което оправя нацъфтелите крайща е ножицата за съжаление.

Град
    пространството на Дисе
    Кристалите предотвратяват цъфтенето /поне при мен!/.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кристалите предотвратяват цъфтенето /поне при мен!/.

Ако косата не е цъфнала-да,могат да го предотвратят до някаква степен,защото изграждат нещо като защитен филм около косъма,и не мъ позволяват да се разцепва.Но на вече нацъфтяла коса,няма какво да се направи освен да се подстриже.В тоя случай кристалите могат само да "слепят" крайщата,така че да не изглеждат нацъфтели,но не и да премахнат цъфтежа.Имат само козметичен ефект.

къната много подхранва ако ти е изтощена косата

Чела съм че жълтъка помагал?!Вярно ли е?!

Имам чувството,че всеки чул-не дочул,пише без ВЪОБЩЕ да е чел темата.Не случайно има изписани 17 страници,прочетете ги и тогава задавайте въпроси...

Цитирай Първоначално написано от PilaZaNokti
    Не мисля, че ако се каносам косата ми ще се оправи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от PilaZaNokti
    Не мисля, че ако се каносам косата ми ще се оправи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Варна
    Едва ли много мога да ти помогна,случайно ако искаш да ползваш пяна и лак за коса мога да ти препоръчам на Schwarzkoft има без алкохол който не вредят,толкова много,а и има и с термо защита ,така като гледам обичаш да си изправяш косата,значи може да има ефект.
    Успех все пак
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мерси за съвета с пяната и лака, но едва ли ще прибягна.

Иначе в момента си правя маска с алкохол, яйце, Стимулант закоса на "Икаров", кайсиево масло, розова вода, хининова вода, ампули витамин Е, Себорал форте и хума до сгъстяване.

След това мисля да сваря малко корени от коприва и да си залея косата след къпане.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Готово.. измих си косата и направих процедуратас корените от копривата.. надявам се да не се омазни бързо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Можеш да идеш да питаш до аптеката.
    Аз имам проблем с косата и ходих на лекар и ми изписа едно за пръскане,но не знам дали да ти го кажа,щото проблема ми не е същия
    Но на листовката пише:
    Използва се за ускоряване на растежа на косъма и за увеличаване плътността на косата при леки възпалителни заболявания на окосмената част на главата.
    Абе,в аптеката се ще намериш нещо

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Можеш да идеш да питаш до аптеката.
    Аз имам проблем с косата и ходих на лекар и ми изписа едно за пръскане,но не знам дали да ти го кажа,щото проблема ми не е същия
    Но на листовката пише:
    Използва се за ускоряване на растежа на косъма и за увеличаване плътността на косата при леки възпалителни заболявания на окосмената част на главата.
    Абе,в аптеката се ще намериш нещо
    Кажи ми как се казва и каква му е цената долу- горе, моля те.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ако си мия косата 1 път в седмицата проблем ли ще е?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Оф тея коси...И моята ме нерви напоследък.Освен че капе,изтощена е ами и трябва да я мия през ден,защото след това почва да ме сърби и боли скалпа и получавам ужасни главоболия...Смятам да си купя мас и да си правя маската с яйце,мас и газ...Знам че адски много помага,но какво да правя със миенето?Пробвала съм да издържам повече,нооо става мазало...Някакви идеи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си