- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
Уоу много неща си сложила и много изсушаващи съставки.3 жълтъка в една маска са много,1 е достатъчен.Водка,хининова вода,мед всичко това изсушава косъма.По-добре да слагаш по-вече масла и ампули и 1 суп.л алкохол,за после отмиване.Първоначално написано от varnen4e
![]()
Първоначално написано от varnen4e
Ами то косата ще си покаже.По принцип би трябвало да е достатъчно.Аз като го ползвах си правех маската 1 път в седмицата в продължение на 2 месеца и после 1 месеца почивах и беше добре първоначално.Но след 3-тото шишенце започна много да ми пада косата и го спрях и не се усмелих да го сложа по-вече.Имам обаче приятелки,които го ползват от година и са доволни,така че то си е до коса.Но не го използвай по-вече от 2 месеца без прекъсване
Първоначално написано от bibi90
колко тривитаминол с колко маска да смесвам горе долу ?
Първоначално написано от Xrisenceto
Незнам дали знаеш оригиналната маска по принцип е тривитаминол,газ,мас и оцет.Като газта не се слага на изрусена коса.Но ти може да прибавяш съставки,от които имаш нужда.Лично на мен най-добре ми действа като смеся Тривитаминола с масла(бадемово,жожоба,коко ово,зехтин) и алкохол.от всичко по 1 суп.л.То пак зависи и от дължината и гъстотата на косата...иначе може да прибавяш жълтък,кисело мляко,мед.Пробвай да видиш кое как ще ти се отрази.
Не само,но исках да кажа,че изсушаващите са много...Първоначално написано от varnen4e
нищо пиши дали има ефект![]()
но аз лично си мисля,че после по-бързо ше ти се омазни косата...![]()
1 път в седмицата?Първоначално написано от varnen4e
Не ти ли се омазнява?
Изненадах се защото съм свикнала през ден и направо ми се вижда невъзможно да издържа 1 път в седмицата да я мия..но щом ти се отразява добреПървоначално написано от varnen4e
![]()
май трябва да го пробвам това с бирата.Ама не става ли много твърда косата и не мирише ли на бира после?
Ако слагаш умерено количество бира не става твърда.Първоначално написано от bibi90
А иначе апоматът изчезва за 20-тина мин. Аз чакам 15- 20 мин, излизам малко на терасата да ме духне вятър и след това пръскам парфюм и така се справям с аромата.
Първоначално написано от varnen4e
Ще го пробвам някой път.Само,че мойта коса е много права и незнам дали ще се получи...
Дори мисля, че ефекта ще е по-хубав на права коса. Едно момиче с права коса се беше къдрило с ролки от дунапрен потопени в бира и косата й стана на много красиви вълни и някакси бляскава. Хубаво се беше получило.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Да,но с ролки... А само с бира незнам дали ще стане,тя моята коса по принцип не държи на накакви прически,застава си както иска общо-взето![]()
Zdraveite, ot 2 meseca se borq s kosopad i se opitvam da sgystq kosata si ,nz ot kakvo stana taka no mi se struva 4e sa mi izleznali malko kosym4eta kato brada sa qvno novaizniknali![]()
Ne moga da vi kaja ot kakvo sa za6toto maja kosata si s vsi4ko za koeto sm 4ula i vidqla.Ta iskah da vi kaja az kakvo pravq
1.Kypq se s shampoan s huma ili hinin (naistina pomagat)
2.napryskvam korenite s hininova voda ,no tyi kato tq izsu6ava slagam i balsam bez otmivana v krai6tata moje i kristali
3.na vtoriq ili tretiq den slagam seboral v korenite gledam da sedq pone 12 4asa s nego (ne go slagam sled kato se izmiq tyi kato mislq 4e omaznqva kosata)
A eto i nqkoi ne6ta koito neznaeh
1.Nedeite da re6ite kosata dokato e mokra
2.Ne qq vryzvaite za po dylgo ot 2 4asa
3.Ne topiraite kosata
4.Pravete maski i slagaite ampuli nai mnogo na 3 dni
Za sega za tova se se6tam ako imate nqkakvi vyprosi nadqvam se da moga da vi pomogna
uspeh na vsi4ki
Косопад и такива косъмчета- марш на гинеколог и виж тестостерона!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Абе тея косъмчета са и по главата.Дали щеше така да се радва ако бяха там където по принцип е брадата.
![]()
Разбрах, че косъмчетата са й като брада /т. е. по лицето/. На нейно място с косопад отдаааааааааавна да съм се изследвала!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!