.
Отговор в тема
Страница 13 от 25 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 609
    varnen4e,темата е пусната преди 2 месеца и половина и горе-долу.Айде кажи сега за това време има ли подобрение в косата ти?Какъв е ефекта от маските?

Цитирай Първоначално написано от bibi90
    varnen4e,темата е пусната преди 2 месеца и половина и горе-долу.Айде кажи сега за това време има ли подобрение в косата ти?Какъв е ефекта от маските?
    Ами честно казано не особено и не знам какво да правя... Вече се отчайвам...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

zna4i.tezi te4ni kristali koito si zela sa efikasni,no.....ne vqrvai na tezi koito ti kazvat da ne si mie6 kosata mn 4esto.....pitala sam frizior i toi mi kaza 4e kogato useti6 kosata si mrasna q mii.....e ne prez den ili seki den....ne vqrvam tolkova da ti e mrasna de......ta
    hininova vodari tvoq slu4ai ne q praskai ot neq kosata raste no korena otslabva i kosata zapo4va da kape,eto ti edni babini divetini koito naistina pone pri men pomagat
    ma6terka se vari vav voda(okolo edin golqm burkan) s edna laji4ka ocet dokato zavri,sled tova se precejda i sled kapane se izprlakva sas 4aq.....dano da sam ti pomognala

Това с мащерката не съм го чувала.. дали наистина има ефект?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Ами честно казано не особено и не знам какво да правя... Вече се отчайвам...
    Е как така
    Не може да няма никакъв резултат.Аз не говоря за някакви драстични промени за толкова кратко време,но все пак поне малко подобрение трябва да има.Ти може би мислиш само за това и не го забелязваш
    А някакви витамини пиеш ли?

Да... ама има много малък ефект....

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Пак се отпуснах малко и си изправях косата 3 сни подред, но мисля пак да се взема в ръзе, поне до Коледа да не я изправям, а след това до Нова година... защото... нещо не вървят нещата по план. Нито расте както ми се иска, нито се оправя както ми се иска.

Днес пак ще си направя маска, че миналата седмица пропуснах... пък ще видим.. поне още малко да порасне, за да мога на плитки да я правя...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Направих си отново оичайната маска с тривитаминол, алкохол, хума, жълтък, стимулант за коса на "Икаров", себорал, хининова вода, розова вода, мед, ампули витамин Е... и май е това.. надявам се вече да започне да расте по- бързо.. вече мина месец и половина.. почти два.. поне малък ефект в растежа да има..
    Чудя се дали ще е добре, ако стоя 1 час с маската, а не 2, както правя по принцип.. защото нямам много време...
    И накрая мисля пак... да си залея косата с вода, в която съм варила корени от коприва.. само че да не я отмивам (аз всъщност никога не я отмивам, не знам дали е вредно)...
    Дайте още някой съвет, който да мога да изпълнявам успоредно с тези неща.
    Шампоана ми е Себорал, но скоро свършва и мисля да си взема такъв с хинин...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Какви витамини пиеш и от колко време?

GNC Ultra Nourish- hair, всеки ден по една таблетка.. и ирена мая също пия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Бирената мая помага много.Но всички витамини действат на още непоникналата коса,така че трябва да ги пиеш поне 2-3 месеца,за да видиш ефекта.

Бирената мая помага много.Но всички витамини действат на още непоникналата коса,така че трябва да ги пиеш поне 2-3 месеца,за да видиш ефекта.
    Еми аз от толкова долу- горе ги пия.. Не знам.. вече тотално съм се отчаяла.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

zdrasti milichka.tyko shto se posavetvah s mama mi i tq kaza che ako iskash kosata ti da raste i da stava po dalga trqbva da hodish na frizior kogato e narastvashta lunata togava shte ima naistina efekt(izpitano sredstvo pri mamcheto) sushto taka za da ne ti pada kosata i da ti bade gusta trqbva da majesh kosata si s chesun kogato se kupesh a sled tova si izplakvash kosata s jultuk ot qice vmesto maska.mnogo e efikasno vapreki che zvuchi malko gadno uspeh i mi pishi ako postignesh efekt

Ако се намаже с чесън после като и се изпоти главата ще мирише месеци наред.Това с копривата е добро,аз също не я отмивам.Правя си маски с Тривитаминол,стимуланти и други,пия витамини непрестанно от една година.Ти какво искаш за два месеца?За този период от време косата ти е пораснала с два санта.По дължината си е същата,няма как как да видиш промяна.И все пак какво точно очакваш?

Град
    pleven
    moje li nqkoi da mi kaje za seboral forte az sum izvun bg i dali go ima izvun bg blagodarq predvaritelno
    jivei taka 4e kogato ymre6 i grobarq da pla4e za tebe

Майка ми имаше такъв проблем с косата... Оправи се с стимулант за коса на Икаров ( продава се в аптеките ) но според мен няма д ати нашреди и заедно с него да взимаш нещо от сорта на Мерц.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ако се намаже с чесън после като и се изпоти главата ще мирише месеци наред.Това с копривата е добро,аз също не я отмивам.Правя си маски с Тривитаминол,стимуланти и други,пия витамини непрестанно от една година.Ти какво искаш за два месеца?За този период от време косата ти е пораснала с два санта.По дължината си е същата,няма как как да видиш промяна.И все пак какво точно очакваш?
    Очаквам и се надявам косата ми да си възвърне стария вид...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Майка ми имаше такъв проблем с косата... Оправи се с стимулант за коса на Икаров ( продава се в аптеките ) но според мен няма д ати нашреди и заедно с него да взимаш нещо от сорта на Мерц.
    Да, аз както съм написала го ползвам в масите за коса.. аааа Мерц- не.. но пия други витамини.. специални за коса...

Ииии днес си взех направление за дерматолог, мисля другата седмица най- късно да отида да видим какво ще ми изпише.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Намазах си косата със Стимулант за коса на "Икаров". Мисля да постоя нпколко часа с него, след това ще си направя и маска и мисля в понеделник да отида до дерматолога да видим той какво ще ми каже. Преди време ми бяха изписали един лосион, от който ми се пооправи косата, но аз искам по- добър ефект и сега ще видим какво ще може да се направи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Пак си правих маска без хума, защото беше свършила. И сега... маската ми беше с тривитаминол, водка, жълтък, стимулант за коса, съвсем малко хума.. 1 ч.л., мед, хининова вода и Себорал форте. Надявам се да е имало ефект, защото освен, че не беше пълна не успях и да издържа 2 часа, а стоях около час и половина най- много.. и на всичкото отгоре прекалих с кристалите..

Оффф.. не знам вече какво да правя...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Маслото от хвойна какъв ефект казахте, че оказва на косата, че не разбрах точно...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз си правя ето тази маска с хвойна и съм много доволна
    Маска: за премахване на пърхот се препоръчва маска за коса – 50 мл бадемово масло с 40 к. хвойна. Вода за изплакване против мазна коса – 0,5 л вода с 10 к. хвойна.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Дерматолога ти какво каза?

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Дерматолога ти какво каза?
    Ами аз още не съм ходила, че нали сега са празници и чакам да минат, за да отида на спокойствие..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Добре ама плс, плс, плс после да кажеш, да знам има ли смисъл да ходя и аз или ще ти каже обичайните бабини рецепти
    въпреки, че една приятелка имаше мн сериозни проблеми е един особен пърхот и какво ли не опитва и като отиде на дерматолог и правиха изследвания някакви и се оказа, че било на нервна почва и и изписаха успокоителни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си