.
Отговор в тема
Страница 14 от 25 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 609
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз използвам триветаминола от миналата зима някъде и съм доволна,от начало самостоятелно след това към маска го добавях
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Добре ама плс, плс, плс после да кажеш, да знам има ли смисъл да ходя и аз или ще ти каже обичайните бабини рецепти
    въпреки, че една приятелка имаше мн сериозни проблеми е един особен пърхот и какво ли не опитва и като отиде на дерматолог и правиха изследвания някакви и се оказа, че било на нервна почва и и изписаха успокоителни...
    Ще кажа разбира се. Само чакам да минат празниците, за да отида, че сега не ми се занимава.. Щ ви разкажа задължително.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Ей това тривитаминол го пишеше в една тема и казваха че било много хубаво-косата растяла изкл. бързо, блястяла, сгъстявала се и т.н., обаче мен ме притиснява че се използва най вече за овци...и ако го използвам ...примерно Аз... (моята коса е нормално гъста и е дълга до средата на гърба)..таа ако аз го използвам дали няма да ми стане някоя мн "рунтава" или пък да ми опада..знам ли. Малко се отклоних от темата, но кажете какви са ви отзивите от тривитаминол-а за да не правя нова тема ...А по темата-ами не знам, но защо не пробваш със някое от тези на SUNSILK YsPeXx!!!
    Дам, знам.. ползвам го. Мерси.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз използвам триветаминола от миналата зима някъде и съм доволна,от начало самостоятелно след това към маска го добавях
    Аз го ползвам от 3-4 месеца, но да ти кажа няма кой знае какъв ефект. Да се надчвам, че е от сезона, защото и преди години го ползвах едно лято и имаше като че ли по- голям ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз отидох на дерматолог по принцип за акне, но споделих проблемите и с косата си и ми изписаха шампоан за косопад и омазняване..мисля че и от двата ще имаш нужда тъй като се къпиш пред 1 ден успех

Град
    българия
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Аз отидох на дерматолог по принцип за акне, но споделих проблемите и с косата си и ми изписаха шампоан за косопад и омазняване..мисля че и от двата ще имаш нужда тъй като се къпиш пред 1 ден успех
    какъв е този шампоан.напиши нещо за него

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз го ползвам от 3-4 месеца, но да ти кажа няма кой знае какъв ефект. Да се надчвам, че е от сезона, защото и преди години го ползвах едно лято и имаше като че ли по- голям ефект.
    Ами аз го слагам в маска и може би затова има ефект,маската е точно за растеж,блясък и някви такива
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

А ще кажеш ли кой е този шампоан?

Къпя си косата 1 път в седмицата... къде видя, че я мия през ден?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами аз го слагам в маска и може би затова има ефект,маската е точно за растеж,блясък и някви такива
    И аз го слагам в маска.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

аз имах същият проблем и си отрязах косата до раменете че и по-къса и от долу си оставих няколко кичура за тънки плитки да не е само неква къса коса ии сега ми е сякаш по-гъста и е по-сладка

Re: Подхранване, сгъстяване и растеж на косата.

Такам.. значи моя проблем е следния..
    Косата ми много лесно се изтощава и оредява от всичко- преса, сешоар, дори и от пяна за коса..
    А, когато не го ползвам косата ми на нищо не прилича.. в смисъл. много се разрошва и стои някакси.. никак..
    Бих си сменила прияческата, но гледам да не я подстригвам, защото тази година имам бал и искам да порастне малко..
    Дълга е малко под раменете (за инфо) и не знам какво да правя.. не искам да ходя като луда по улиците, но не искам и да оставам без коса..
    Пробвала съм всякакви неща- шампоани, тривитаминол, маски, балсами, ампули за косопад, но нищо не помага... Днес си взех едни кристали за коса, мисля и от тях да пробвам, но не знам какво да правя за да я укротя без да я изтощавам много..
    Направо ми се плаче.. не знам какво да правя.. в момента пия едни витамини и + това се пръскам и с хининова вода в корените, но много искам да намеря начин да я сгъстя, а не знам как да стане..
    Моля ви, ако някой знае някакъв метод да сподели стъпка по стъпка, защото явно не правя нещо като хората.. не може нищо да не ми действа..

Препоръчайте ми някакви шампоани, ако може, хапчета, ампули.. всичко което се сетите.. и някой ако знае някакъв метод.. кога и как се използват нещата за наи- добър ефект.. Аз иначе си мия косата през ден... не знам дали има значение, но да споделя..

Мерси предварително..

Град
    sofiq
    аиде тази тема е ве4е доста стара ,може ли някои да каже дали наистина му е пораснала косата ?

Моята порастна, но само на дължина.. На вид няма кой знае каква промяна. Пак изглежда рядка и пак не може да се подхрани като хората.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами.. Хах аз ползвам тва чудо от 1 месец и косата ми ако не друго доста живна. Не че някога е била изтощена, щото не ползвам преси и простотии.. Придоби по- голям блясък и така..
    Косата няма как да се сгъсти от Тривитаминола. Просто като се родим луковиците на космите по главата са си определен брой и не могат да станат повече. Иначе Тривитаминола укрепва косъма и наистина го заздравява. За дължината- да помага, след месец два ползване

Моята беше така ... Купи си маска за коса с костен мозък ,шампоан Pregaine ( от аптеката ) , хининова вода и лайка . Ползваш шампоана всеки път ,когато я миеш (слагаш по 2 пъти от него и втриваш хубаво в корените ) , маската за коса ползваш не повече от 2 пъти в седмицата , хининовата вода можеш да ползваш не повече от 3 пъти в седмицата ,но не с маската за коса .Лайката я ползвай ,за да отмиваш шампоана (сваряваш я ,прецеждаш я и отмиваш шампоана ,без да отмиваш нея ) ... надявам се да съм помогнала
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Повече от фен
    ami dano da ti pomogna: ima edna maska ot oriflame kazva se tratment mask i pri men oshte nqma efekt no tova e zashtoto mi e otskoro. a inache na etiketa pishe: maska za kosa s intenzivno hidratirane i zazdravqvane na kosyma. Tova pishe Nadqvam se da sym ti pomognala! UspeH !

Ходих на дерматолог.. общо зето не ми каза нищо, което да не знам.. нищо ново не ми изписа освен някакъв лосион на неизвестна марка. Препоръча ми и Герикапс, Себорал форте, както и фрикции с корени от копива.. това всеки фармацефт и въобще всеки човек можеше да ми го каже.. за жалост си тръгнах разочарована.. Аз все пак си продължавам да си се грижа и се надявам да си върна пак хубавата коса...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Купи си удължение .. и няма да имаш проблем

Ходих на дерматолог.. общо зето не ми каза нищо, което да не знам.. нищо ново не ми изписа освен някакъв лосион на неизвестна марка. Препоръча ми и Герикапс, Себорал форте, както и фрикции с корени от копива.. това всеки фармацефт и въобще всеки човек можеше да ми го каже.. за жалост си тръгнах разочарована.. Аз все пак си продължавам да си се грижа и се надявам да си върна пак хубавата коса...

Ревалид и Калмацин са по-добри за коса от Герикапс...
    а дерматологът можеше да ти изпише куп неща на стойност 100-200 лв.от които пак да няма ефект(в повечето случай) така че не виждам защо си разочарована

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Е точно Калмацин и Ревалид няма да пия никога Залагам на Герикапс- по-вероятно е да има ефект. А Калмацин-ът е с уловка- за видими резултати се пие минимум 3 месеца.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Е точно Калмацин и Ревалид няма да пия никога Залагам на Герикапс- по-вероятно е да има ефект. А Калмацин-ът е с уловка- за видими резултати се пие минимум 3 месеца.

И какво като се пие 3 месеца?
    А Ревалид за коса НАИСТИНА има ефект,докато за Герикапс немога да кажа същото
    и все пак при всеки е различно.При мен лично бирената мая ми помага за косата най-много от всички добавки...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При мен точно Герикапс е със светкавичен ефект
    Нямам търпение да чакам 3 месеца за ефект

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Възможно е.Аз лично от изброените съм пила само Ревалид и определено имаше видим ефект и то след първия месец още.Имам две приятелки,които са пили Герикапс и при двете нямаше никакъв ефект,а на едната дори кожата й на лицето стана ужасна докато го пиеше.. но все пак както казах един продукт на всеки действа различно

varnen4e, една коса, за да бъде здрава и красива, тя трябва да бъде подхранвана по правилния начин за съответния тип коса. Да, ти наистина полагаш грижи, но дали наистина са правилни за косата ти?
    Изтощената и третирана дълго време коса (каквато е твоята) не бива да се изсушава допълнително, а да се хидратира, за да възвърне своята жизненост. Когато правиш маска, защо ползваш толкова много изсушаващи съставки? Алкохолът, хумата, жълтъкът, медът ( и то на едно място ) допълнително изсушават, само тривитаминол и стимулант са приемливи в случая. Бих те посъветвала най-много да сложиш хума и нищо повече.
    Замисляш ли се, че ти вместо да я заздравяваш косата си, ти и вредиш? Дори на поначало мазни коси не се препоръчват толкова много изсушаващи... Накрая на нищо няма да заприличаш
    Наистина се грижиш доста, но не го правиш както трябва, защото използваш продукти, които изообщоо не са за теб, половината неща, които си написала, че си опитвала, не са подходящи.
    Защо не използваш предимно масла- бадемово, кокосово, пшеничен зародиш. Зехтинът съшо много помага.
    И не слагай 10 изсущаващи и само 2 подхранващи, защото те не компенсират останалите. Използвай неща, които са подходящи за теб, а не, каквито на другите са помогнали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си