- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
Аз използвам триветаминола от миналата зима някъде и съм доволна,от начало самостоятелно след това към маска го добавях
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз го ползвам от 3-4 месеца, но да ти кажа няма кой знае какъв ефект. Да се надчвам, че е от сезона, защото и преди години го ползвах едно лято и имаше като че ли по- голям ефект.Първоначално написано от billytalent
Аз отидох на дерматолог по принцип за акне, но споделих проблемите и с косата си и ми изписаха шампоан за косопад и омазняване..мисля че и от двата ще имаш нужда тъй като се къпиш пред 1 денуспех
какъв е този шампоан.напиши нещо за негоПървоначално написано от djudjulinkaa
Ами аз го слагам в маска и може би затова има ефект,маската е точно за растеж,блясък и някви такиваПървоначално написано от varnen4e
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А ще кажеш ли кой е този шампоан?Първоначално написано от djudjulinkaa
аз имах същият проблем и си отрязах косата до раменете че и по-къса и от долу си оставих няколко кичура за тънки плитки да не е само неква къса косаии сега ми е сякаш по-гъста и е по-сладка
![]()
![]()
Първоначално написано от varnen4e
аиде тази тема е ве4е доста стара ,може ли някои да каже дали наистина му е пораснала косата ?![]()
Ами.. Хах аз ползвам тва чудо от 1 месец и косата ми ако не друго доста живна. Не че някога е била изтощена, щото не ползвам преси и простотии.. Придоби по- голям блясък и така..
Косата няма как да се сгъсти от Тривитаминола. Просто като се родим луковиците на космите по главата са си определен брой и не могат да станат повече. Иначе Тривитаминола укрепва косъма и наистина го заздравява. За дължината- да помага, след месец два ползване![]()
Моята беше така ... Купи си маска за коса с костен мозък ,шампоан Pregaine ( от аптеката ) , хининова вода и лайка . Ползваш шампоана всеки път ,когато я миеш (слагаш по 2 пъти от него и втриваш хубаво в корените ) , маската за коса ползваш не повече от 2 пъти в седмицата , хининовата вода можеш да ползваш не повече от 3 пъти в седмицата ,но не с маската за коса .Лайката я ползвай ,за да отмиваш шампоана (сваряваш я ,прецеждаш я и отмиваш шампоана ,без да отмиваш нея ) ... надявам се да съм помогнала![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
ami dano da ti pomogna: ima edna maska ot oriflame kazva se tratment mask i pri men oshte nqma efekt no tova e zashtoto mi e otskoro. a inache na etiketa pishe: maska za kosa s intenzivno hidratirane i zazdravqvane na kosyma. Tova pisheNadqvam se da sym ti pomognala! UspeH !
![]()
![]()
Ходих на дерматолог.. общо зето не ми каза нищо, което да не знам.. нищо ново не ми изписа освен някакъв лосион на неизвестна марка. Препоръча ми и Герикапс, Себорал форте, както и фрикции с корени от копива.. това всеки фармацефт и въобще всеки човек можеше да ми го каже.. за жалост си тръгнах разочарована.. Аз все пак си продължавам да си се грижа и се надявам да си върна пак хубавата коса...
Първоначално написано от varnen4e
Ревалид и Калмацин са по-добри за коса от Герикапс...
а дерматологът можеше да ти изпише куп неща на стойност 100-200 лв.от които пак да няма ефект(в повечето случай) така че не виждам защо си разочарована
Е точно Калмацин и Ревалид няма да пия никогаЗалагам на Герикапс- по-вероятно е да има ефект.
А Калмацин-ът е с уловка- за видими резултати се пие минимум 3 месеца.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
И какво като се пие 3 месеца?![]()
А Ревалид за коса НАИСТИНА има ефект,докато за Герикапс немога да кажа същото![]()
и все пак при всеки е различно.При мен лично бирената мая ми помага за косата най-много от всички добавки...
При мен точно Герикапс е със светкавичен ефект![]()
Нямам търпение да чакам 3 месеца за ефект![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Възможно е.Аз лично от изброените съм пила само Ревалид и определено имаше видим ефект и то след първия месец още.Имам две приятелки,които са пили Герикапс и при двете нямаше никакъв ефект,а на едната дори кожата й на лицето стана ужасна докато го пиеше.. но все пак както казах един продукт на всеки действа различно![]()
varnen4e, една коса, за да бъде здрава и красива, тя трябва да бъде подхранвана по правилния начин за съответния тип коса. Да, ти наистина полагаш грижи, но дали наистина са правилни за косата ти?
Изтощената и третирана дълго време коса (каквато е твоята) не бива да се изсушава допълнително, а да се хидратира, за да възвърне своята жизненост. Когато правиш маска, защо ползваш толкова много изсушаващи съставки? Алкохолът, хумата, жълтъкът, медът ( и то на едно място) допълнително изсушават, само тривитаминол и стимулант са приемливи в случая. Бих те посъветвала най-много да сложиш хума и нищо повече.
Замисляш ли се, че ти вместо да я заздравяваш косата си, ти и вредиш? Дори на поначало мазни коси не се препоръчват толкова много изсушаващи... Накрая на нищо няма да заприличаш
Наистина се грижиш доста, но не го правиш както трябва, защото използваш продукти, които изообщоо не са за теб, половината неща, които си написала, че си опитвала, не са подходящи.
Защо не използваш предимно масла- бадемово, кокосово, пшеничен зародиш. Зехтинът съшо много помага.
И не слагай 10 изсущаващи и само 2 подхранващи, защото те не компенсират останалите. Използвай неща, които са подходящи за теб, а не, каквито на другите са помогнали![]()