- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
Калмацинът и Ревалидът са много пъти по-добре от Герикапс!И никаква уловка няма.Просто няма хранителна добавка за коса,за която да не се изизсква време.Все пак тя влияе на израстващата коса!Първоначално написано от bibi90
Права си.. явно прекалено мого съм се вманиячила и не съм се замисляла.. наистина ще понамаля малко изсушаващите съставки.Първоначално написано от peraly
Даже още сега ще си намажа косата с бадемово масло и ще я измия утре.![]()
Мисля и да си купя шампоан с хинин.. преди съм ползвала.. ставаше ми хубава косата, но не помня дали имаше кой знае какъв ефект...
Liar, не мисля като теб и затова не пия Ревалид и Калмацин, а си предписвам Герикапс. Защото, както казах, уловка има! За видим ефект се пие три месеца минимум! И е 12 лв опаковката!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Определено има ефект, след като си го предписвам. Косопадът спира, кожата ми става страхотна, а ноктите- още по-твърди. Но трябва да говориш с лекар все пак да ти назначи схема, по която да го пиеш. Не го вземай на своя глава, защото в една друга тема писах за последствията от ретинола.
П. С. Изрових примерна схена на прием от интернет:
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Препоръчителен прием на GERICAPS®:
За възрастни и деца над 6 години по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец. За поддържане на доброто здраве подновете приема след същия период на прекъсване. При необходимост и след консултация с вашия лекар дневният прием може да бъде увеличен.
Капсулите се приемат несдъвкани, с достатъчно течност по време или след хранене.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Калмацина наистина действа.Ползвах го преди известно време и имаше ефект.
Купих си Герикапс и започнах да ги пия (днес, де), също така ползвам и допълнително витамини за коса и бирена мая.. Продължавам си и с мачкането на косата с бира.. мисля, че малко по малко има ефект.
Купих си днес също и шампоан с хинин, защото се бях зарекла и него да ползвам, тъй като няма как да си пръскам косата с хининова вода редовно, а и ми свърши себорала (шампоана, от лосиона имам още половината, но и него не мога да ползвам всеки ден, както пише, просто останалите продукти не позволяват). Надявам се този път да има видим ефект, защото шампоана е на друга фирма.. не знам.. ще изчакам да проверя. Все пак си мия косата един път в седмицата и ще трябва да мине време за да подейства, дано наистина да започе косата да ми расте по- бързо. Малко се притеснявам да не нацъфти от него...
Иначе това е общ взето на този етап.
А като пиеш Герикапс да не би ефектът да идва веднага?Никаква уловка няма,просто хапчетата въздействат на растящата коса и за да видиш разликата от старата трябва да е поне 3см за да сравниш.Нокътната плочка за да се обнови напълно са и нужни 6м!За кожата също е нужно да да се натрупат веществата за да въздействат и клетките да се обновят.А и Герикапс съдържа само два витамина,докато косата се нуждае от много повече.Не че Ревалид ги дава абсолютно всички във високи дози,но предоставя на огранизма основните.Първоначално написано от kalpazanka
varnen4e,какви допълнителни витамини за коса пиеш?
^Да не си дистрибутор на хранителни добавки случайно? Я ми удари едни шамар, че не съм на твоето мнение!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма нужда да ти удря шамар.Това,което казва си е точно така,но всеки си преценява![]()
Не, имам кратуна на раменете и не се доверявам на подобни работи.Първоначално написано от Liar
Какви работи???
Това за дистрибуторството беше бъзикче,ако не си разбрала![]()
Liar само не разбирам защо се хабиш да й обясняваш?Тя явно иска да оспорва казаното от лекари и изпитано върху хора.Естествено,че трябват минимум 3 месеца за да подействат,които и да билo хранителни добавки и витамини.Но някои хора просто не приемат доказани и потвърдени неща,е нека тя да си пие герикапса от който аз нямах никакъв ефект,за разлика от анакапса на дюкре.![]()
Така е,права си =)
Иначе Анакапс и аз съм пила,но не съм сигурна как точно ми се отрази.Пих го само един месец,защото на опаковката пише,че е за възрастни,а аз съм такава.
Именно! Доверявам се на колегите, не на казал някой в тийнпроблъм.Първоначално написано от masal
П. С. За заядливката - ако не ти е ясно, Герикапс се пие за регулиране на цикъл и лечение на дисменорея. Нещо, за което Калмацин не помага! Сега светна ли ви защо го пия?! Ако не, пояснявам за бавнозагряващите- вместо да тъпча болкоуспокояващи, пия Герикапс, а едновременно с това кожата и косата ми се влияят благотворно и не е нужно да чакам 3 месеца, за да видя ефекта върху тях.
А аз защо си мисля,че темата е за коса и се обсъждат хранителни добавки за нея?Темата е за това,не за твоите проблеми с цикъла.Ти си пии каквото за каквото искаш.Става въпрос кое е по-добро за косата.И не съм заядлива.И все пак не разбирам защо е нужно лекар да ти каже,че се иска време,като е очевидно.Това беше от мен.Повече няма да обяснявам,защото виждам,че не ме разбираш.Това беше последен опит![]()
Potyrsi si tozi Phyto gel ALZEDA. Te sa cqla seriq konkretno tozi sydyrja ekstrakt ot hininova kora i ekstrakt ot latinka. Az polzvam produktite na tazi firma i sam dovolenПървоначално написано от varnen4e
Такам, прописах в темата, защото съм пила Калмацин за "красива коса, кожа и нокти"- ефект никакъв. Дойдоха проблемите с цикъла, започнах да пия Герикапс, а той се отрази страхотно върху косата ми. Не си решавам здравословните проблеми във форума, бъди спокойна! Дори не исках и да споделям причините да пия Герикапс, но ме подразни, че ми тикаш в носа хранителни добавкиСподелих опит. Това, че не успя да наложиш мнението си, е твой проблем.
БТВ Не си ме разбрала правилно- герикапсът ми е предписан от лекар. Подобни думи не съм чула от него.Първоначално написано от Liar
Целта ми не е да се налагам,а да помогна.
Аз казах кое е по-добре в зависимост от съставките.От там нататък вече всеки организъм се нуждае от различни вещества.