.
Отговор в тема
Страница 15 от 25 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 609
    Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Е точно Калмацин и Ревалид няма да пия никога Залагам на Герикапс- по-вероятно е да има ефект. А Калмацин-ът е с уловка- за видими резултати се пие минимум 3 месеца.

И какво като се пие 3 месеца?
    А Ревалид за коса НАИСТИНА има ефект,докато за Герикапс немога да кажа същото
    и все пак при всеки е различно.При мен лично бирената мая ми помага за косата най-много от всички добавки...
    Калмацинът и Ревалидът са много пъти по-добре от Герикапс!И никаква уловка няма.Просто няма хранителна добавка за коса,за която да не се изизсква време.Все пак тя влияе на израстващата коса!

Цитирай Първоначално написано от peraly
    varnen4e, една коса, за да бъде здрава и красива, тя трябва да бъде подхранвана по правилния начин за съответния тип коса. Да, ти наистина полагаш грижи, но дали наистина са правилни за косата ти?
    Изтощената и третирана дълго време коса (каквато е твоята) не бива да се изсушава допълнително, а да се хидратира, за да възвърне своята жизненост. Когато правиш маска, защо ползваш толкова много изсушаващи съставки? Алкохолът, хумата, жълтъкът, медът ( и то на едно място ) допълнително изсушават, само тривитаминол и стимулант са приемливи в случая. Бих те посъветвала най-много да сложиш хума и нищо повече.
    Замисляш ли се, че ти вместо да я заздравяваш косата си, ти и вредиш? Дори на поначало мазни коси не се препоръчват толкова много изсушаващи... Накрая на нищо няма да заприличаш
    Наистина се грижиш доста, но не го правиш както трябва, защото използваш продукти, които изообщоо не са за теб, половината неща, които си написала, че си опитвала, не са подходящи.
    Защо не използваш предимно масла- бадемово, кокосово, пшеничен зародиш. Зехтинът съшо много помага.
    И не слагай 10 изсущаващи и само 2 подхранващи, защото те не компенсират останалите. Използвай неща, които са подходящи за теб, а не, каквито на другите са помогнали
    Права си.. явно прекалено мого съм се вманиячила и не съм се замисляла.. наистина ще понамаля малко изсушаващите съставки.
    Даже още сега ще си намажа косата с бадемово масло и ще я измия утре.
    Мисля и да си купя шампоан с хинин.. преди съм ползвала.. ставаше ми хубава косата, но не помня дали имаше кой знае какъв ефект...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Нямах в наличност бадемово масло и си намазах косата със стимулант за коса... мисля да преспя с него и утре да я измия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Liar, не мисля като теб и затова не пия Ревалид и Калмацин, а си предписвам Герикапс. Защото, както казах, уловка има! За видим ефект се пие три месеца минимум! И е 12 лв опаковката!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Liar, не мисля като теб и затова не пия Ревалид и Калмацин, а си предписвам Герикапс. Защото, както казах, уловка има! За видим ефект се пие три месеца минимум! И е 12 лв опаковката!
    А има ли ефект от Герикапса? Кое има най- голям ефект? /На мен Ревалид не ми помага/

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    пространството на Дисе
    Определено има ефект, след като си го предписвам. Косопадът спира, кожата ми става страхотна, а ноктите- още по-твърди. Но трябва да говориш с лекар все пак да ти назначи схема, по която да го пиеш. Не го вземай на своя глава, защото в една друга тема писах за последствията от ретинола.

П. С. Изрових примерна схена на прием от интернет:
    НАЧИН НА УПОТРЕБА:
    Препоръчителен прием на GERICAPS®:
    За възрастни и деца над 6 години по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец. За поддържане на доброто здраве подновете приема след същия период на прекъсване. При необходимост и след консултация с вашия лекар дневният прием може да бъде увеличен.
    Капсулите се приемат несдъвкани, с достатъчно течност по време или след хранене.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Ясно.. еми не знам.. може и да го пробвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Калмацина наистина действа.Ползвах го преди известно време и имаше ефект.

Купих си Герикапс и започнах да ги пия (днес, де), също така ползвам и допълнително витамини за коса и бирена мая.. Продължавам си и с мачкането на косата с бира.. мисля, че малко по малко има ефект.
    Купих си днес също и шампоан с хинин, защото се бях зарекла и него да ползвам, тъй като няма как да си пръскам косата с хининова вода редовно, а и ми свърши себорала (шампоана, от лосиона имам още половината, но и него не мога да ползвам всеки ден, както пише, просто останалите продукти не позволяват). Надявам се този път да има видим ефект, защото шампоана е на друга фирма.. не знам.. ще изчакам да проверя. Все пак си мия косата един път в седмицата и ще трябва да мине време за да подейства, дано наистина да започе косата да ми расте по- бързо. Малко се притеснявам да не нацъфти от него...
    Иначе това е общ взето на този етап.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А като пиеш Герикапс да не би ефектът да идва веднага?Никаква уловка няма,просто хапчетата въздействат на растящата коса и за да видиш разликата от старата трябва да е поне 3см за да сравниш.Нокътната плочка за да се обнови напълно са и нужни 6м!За кожата също е нужно да да се натрупат веществата за да въздействат и клетките да се обновят.А и Герикапс съдържа само два витамина,докато косата се нуждае от много повече.Не че Ревалид ги дава абсолютно всички във високи дози,но предоставя на огранизма основните.
    varnen4e,какви допълнителни витамини за коса пиеш?

Град
    пространството на Дисе
    ^Да не си дистрибутор на хранителни добавки случайно? Я ми удари едни шамар, че не съм на твоето мнение!

Да,дистрибутор съм.Заинтересована ли си ???

Няма нужда да ти удря шамар.Това,което казва си е точно така,но всеки си преценява

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Да,дистрибутор съм.Заинтересована ли си ???
    Не, имам кратуна на раменете и не се доверявам на подобни работи.

Какви работи???
    Това за дистрибуторството беше бъзикче,ако не си разбрала

Liar само не разбирам защо се хабиш да й обясняваш?Тя явно иска да оспорва казаното от лекари и изпитано върху хора.Естествено,че трябват минимум 3 месеца за да подействат,които и да билo хранителни добавки и витамини.Но някои хора просто не приемат доказани и потвърдени неща,е нека тя да си пие герикапса от който аз нямах никакъв ефект,за разлика от анакапса на дюкре.

Така е,права си =)
    Иначе Анакапс и аз съм пила,но не съм сигурна как точно ми се отрази.Пих го само един месец,защото на опаковката пише,че е за възрастни,а аз съм такава.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Liar само не разбирам защо се хабиш да й обясняваш?Тя явно иска да оспорва казаното от лекари и изпитано върху хора.
    Именно! Доверявам се на колегите, не на казал някой в тийнпроблъм.
    П. С. За заядливката - ако не ти е ясно, Герикапс се пие за регулиране на цикъл и лечение на дисменорея. Нещо, за което Калмацин не помага! Сега светна ли ви защо го пия?! Ако не, пояснявам за бавнозагряващите- вместо да тъпча болкоуспокояващи, пия Герикапс, а едновременно с това кожата и косата ми се влияят благотворно и не е нужно да чакам 3 месеца, за да видя ефекта върху тях.

А аз защо си мисля,че темата е за коса и се обсъждат хранителни добавки за нея?Темата е за това,не за твоите проблеми с цикъла.Ти си пии каквото за каквото искаш.Става въпрос кое е по-добро за косата.И не съм заядлива.И все пак не разбирам защо е нужно лекар да ти каже,че се иска време,като е очевидно.Това беше от мен.Повече няма да обяснявам,защото виждам,че не ме разбираш.Това беше последен опит

Phyto gel alzeda

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Растежът май се ускорява от тривитаминол и хининова вода, нали така?
    Potyrsi si tozi Phyto gel ALZEDA. Te sa cqla seriq konkretno tozi sydyrja ekstrakt ot hininova kora i ekstrakt ot latinka. Az polzvam produktite na tazi firma i sam dovolen

Град
    пространството на Дисе
    Такам, прописах в темата, защото съм пила Калмацин за "красива коса, кожа и нокти"- ефект никакъв. Дойдоха проблемите с цикъла, започнах да пия Герикапс, а той се отрази страхотно върху косата ми. Не си решавам здравословните проблеми във форума, бъди спокойна! Дори не исках и да споделям причините да пия Герикапс, но ме подразни, че ми тикаш в носа хранителни добавки Споделих опит. Това, че не успя да наложиш мнението си, е твой проблем.
    И все пак не разбирам защо е нужно лекар да ти каже,че се иска време,като е очевидно.
    БТВ Не си ме разбрала правилно- герикапсът ми е предписан от лекар. Подобни думи не съм чула от него.

Целта ми не е да се налагам,а да помогна.
    Аз казах кое е по-добре в зависимост от съставките.От там нататък вече всеки организъм се нуждае от различни вещества.

varnen4e,какви допълнителни витамини за коса пиеш?
    На GNC Ultra nourish-hair... Така пише на опаковката, не знам дали ги знаеш, но е комплекс от витамини и са общо взето най- добрие доколкото знам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Малко по малко започвам да използвам на ново хининовата вода, не само шампоана... или поне докато имам.. защото не съм много сигурна, че има ефект от нея.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Phyto gel alzeda

Цитирай Първоначално написано от Lord
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Растежът май се ускорява от тривитаминол и хининова вода, нали така?
    Potyrsi si tozi Phyto gel ALZEDA. Te sa cqla seriq konkretno tozi sydyrja ekstrakt ot hininova kora i ekstrakt ot latinka. Az polzvam produktite na tazi firma i sam dovolen
    Благодаря, но това шампоан ли е?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си