.
Отговор в тема
Страница 16 от 25 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 609
    Значи вчера една приятелка каза, че някаква маска с чесън на ВЕЛА е ползвала и за по-малко 2 седмици бритона и от над веждите и е пораснал до почти края на носа ако искаш я потърси ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Значи вчера една приятелка каза, че някаква маска с чесън на ВЕЛА е ползвала и за по-малко 2 седмици бритона и от над веждите и е пораснал до почти края на носа ако искаш я потърси ..
    ехеее какво направи ти...

Я искай снимки на твойта приятелка бреди да се намаже и след това(като е пораснала)

Няма снимки, но няма да ме излъже пък и аз видях колко и беше къс бритона преди да започне да се маже.. а и фризиорка ми го препоръча )))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Еми кажи нещо повече за тази маска де... Колко струва?Колко пъти се маже? Мирише ли?

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    varnen4e,какви допълнителни витамини за коса пиеш?
    На GNC Ultra nourish-hair... Така пише на опаковката, не знам дали ги знаеш, но е комплекс от витамини и са общо взето най- добрие доколкото знам.
    Само като име съм ги срещала,не съм ги пила,но изглеждат добри като ги вдях в нета.
    Искам да те питам и още нещо...От колко време пиеш витамини за коса и виждаш ли разлика в корените на косата си?Например ако пиеш от 4 месеца-първите 4см от косата ти различни ли са от останалата?

не използвай Мерц не са подходящи за такива проблеми кой би могъл да си представи, че косата ти ще се сгъсти от хапчета не е възможно човек се ражда така разбери го ако искаш косата ти да изглежда гъста я топирай и после слагай лак, моята коса пък е гъста и никак не я харесвам ужасна е хвърчи навсякъде но хората казват че когато имаш едното страдаш по другото

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: Подхранване, сгъстяване и растеж на косата.

Такам.. значи моя проблем е следния..
    Косата ми много лесно се изтощава и оредява от всичко- преса, сешоар, дори и от пяна за коса..
    А, когато не го ползвам косата ми на нищо не прилича.. в смисъл. много се разрошва и стои някакси.. никак..
    Бих си сменила прияческата, но гледам да не я подстригвам, защото тази година имам бал и искам да порастне малко..
    Дълга е малко под раменете (за инфо) и не знам какво да правя.. не искам да ходя като луда по улиците, но не искам и да оставам без коса..
    Пробвала съм всякакви неща- шампоани, тривитаминол, маски, балсами, ампули за косопад, но нищо не помага... Днес си взех едни кристали за коса, мисля и от тях да пробвам, но не знам какво да правя за да я укротя без да я изтощавам много..
    Направо ми се плаче.. не знам какво да правя.. в момента пия едни витамини и + това се пръскам и с хининова вода в корените, но много искам да намеря начин да я сгъстя, а не знам как да стане..
    Моля ви, ако някой знае някакъв метод да сподели стъпка по стъпка, защото явно не правя нещо като хората.. не може нищо да не ми действа..

Препоръчайте ми някакви шампоани, ако може, хапчета, ампули.. всичко което се сетите.. и някой ако знае някакъв метод.. кога и как се използват нещата за наи- добър ефект.. Аз иначе си мия косата през ден... не знам дали има значение, но да споделя..

Мерси предварително..
    Недей да я тормозиш толкова, защото ще я изтощиш повече. По-добре не експериментирай повече. Ще се наложи на бала да си с по-къса коса..

Здравей мацко! Регистрирах се понеже виждам каква обърквация е при теб и искам да те посъветвам. Преди малко повече от година имах подобен проблем с разликата, че ти казваш че преди косата ти била гъста ,а моята си беше перушинеста. Много започна да пада , обаче се оправи.
    Първото което ще те посъветвам е да имаш воля да не я третираш с никакви пяни, лакове, преси, сешуари и каквото се сетиш.Свиква се.
    След това бъди последователна-не я мажи днес с едно Утре с друго. Избери си хубав продукт и ползвай него.От тривитаминола на мен косата ми пада....не го препоръчвам,а от хининова вода не очаквай чудеса-тя е за коса без особени проблеми. За да имат ефект тези неща,които ползваш трябва да се ползват дълго време-на опаковката на витамините които пиех пишеше че ефект има след месец-два. Това са употити проблеми и се иска постоянство.
    Аз пиех три месеца витамини Анаkапс-по един на ден и през ден и слагах по 1 ампула Ревалид. Шампоан си бях взела като витамините Анафаз май се казваше. Говоря ти че се оправи косопад от порядъка на 200-300 косъма на едно ресане. След час ако я срешех пак падаха по толкова-смятай колко са на ден щом се бях толкова шашнала че чак ги броях. Надявам се да съм полезна.

Град
    Wonderland
    Като за начало скъси косата повече,доколкото си склонна,не употребявай никаква пяна,лак,гел,вакса,както забрави пресата и сешуара.Има една маска,от баба ми от времето ама помага:яйце с кисело мляко мажи.Относно шампоана,той няма кой знае какво действие.Вземи си някой медицинкси,предназначен за този проблем

Такааам.. аз от известно време използвам един лосион против косопад, който преди време използвах и май имаше някакъв ефект. Иначе съм спряла пресите, сешоарите, лаковете и тн. Само преди няколко дни се намазах с един крем на Ейвън за изсветляване, не вярвам да е кой знае колко вреден, а ефект определено имаше.
    Мия я малко по- често от преди, през 2-3 дни. Ще видим какво ще стане.
    А иначе не виждам разлика в корените и краищата... но все още съм търпелива...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Варненче,защо не отидеш при друг дерматолог и не поискаш да ти направят изследвания?Не е нормално гъста коса да се разреди.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Варненче,защо не отидеш при друг дерматолог и не поискаш да ти направят изследвания?Не е нормално гъста коса да се разреди.
    Ами може и това да стане, но мисля че и от това лечение може би ще има някакъв ефект, защото лосиона, който ми изписаха преди малко ми помогна, мисля че и сега ми помага, защото днес след като си измих косата тя стана освен много обемна и лъскава изглежда и много жива, което преди липсваше. Може би малко по малко започва да се възтановява, но ако не се оправи със сигурност ще опитам и при друг дерматолог.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Кой лосион-Себорала ли?Тези физични качества,които е предал на косата ти няма да и върнат предишната дебелина на косъма.
    Иначе те питах дали има разлика между израсналата коса в корените и тази по дължината,защото ако проблемът за оредяването е бил липса на витамини,щеше да ти се възстанови косата след маски и добавки(нали и Пантогар беше пила,а не ти е помогнал,а него много го хвалят).Щом не се възстановява,значи проблемът е друг-вътрешен и са нужни изследвания.

Взимаха ми кръв преди няколко месеца и хормоналните ми нива са в нормите на въпросните 8 хормона, които влияят на косата, ходих и на гинекологичен преглед, имах малко проблеми, но сега всичко е наред. Не е от това. А относно лосиона, не е себоал, а е на Hegor- Lotion fortifiante anti-chute...
    А и моята коса расте много бавно, така че не е израстнало кой знае колко, за да може да се прецени.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Добре,щом хормоните са наред,тогава защо косата ти расте бавно?Значи растежа ти е генетично заложен...Самият косъм също.Щом всичко ти е наред,значи това е косата,която ти е определено да имаш.Маските и т.н. само ще спомогнат за добрия и вид.Поне така си мисля.А да те питам-назначиха ти изследване на хормоните,които влияят на косата,така ли?Какво трябва да кажа/направя,за да ми направят и на мен,за да видя дали всичко е наред?

Има една клиника Цебамед, там правят подобни изследвания (не знам от кой град си и дали я има при теб), срещу скромната сума от 180 лв можеш да си изследваш хормоните, които влияят на косата.
    А иначе растежа се определя не само от хормоните.
    А и при положение, че допреди няколко години имах много гъста и здрава коса, едва ли сегашното ѝ положение е това, което трябва да е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ми аз не съм от Варна...но ще проуча!А кое още влияе на растежа?
    Иначе щом си сигурна-надявам се да си върнеш косата.Успех!

И аз не живея вече във Варна.
    А иначе и аз се надявам вече няколко години, но уви- безрезултатно.. с много малки подобрения..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Добре,а растежа освен от хормоните от какво друго се определя?

Човекът получава основния „фонд“ космени фоликули при раждането. Растежът на косъма от фоликула е непрекъснат и със скорост 0,3-0,4 мм за ден.
    Цикълът на растежа включва три фази. Продължителността на всяка от тях е различна и зависи от възрастта и типа на фоликула:
    Анаген – фаза на продуциране на косъма.
    Катаген – междинна фаза, при която ядрото на космената луковица вроговява и се превръща в т.нар. „космена колба“, която постепенно изтиква косъма нагоре.
    Телоген – това е фаза, при която косъмът или сам опада, или се отделя при най-малко усилие. Именно космите, които са в тази фаза, падат при миене и разчесване. В края на живота си старият косъм съжителства с новия, който започва да се развива от същия фоликул.

Въпросът е коя от тези фази е най- активна или най- задържаща се.
    Различни грижи и продукти могат да спомогнат за стимулирането или забавянето на всяка от фазите, но при различните коси, кожи и нужди на организма са различни и необходимите продукти.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

аха
    ами според теб на какво се дължи промяната в косата?

Най- често влияние оказва липса на витамин А (бетакаротин) или предозиране с този витамин. Също липса на витамин Е, неправилно хранене, стрес, пубертет, бременност... Може да са венерически проблеми, проблеми с бъбреците, небалансирано хормонално ниво. Истината е, че никога не може да си сигурен, защото косата се влияе от състоянието на цялото тяло. Може много неща да не са наред в организма, за да имаш проблеми с косата...
    Затова и аз толкова съм се панирала, защото вече няколко години не мога да разбера на какво се дължи...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Подхранване, сгъстяване и растеж на косата.

Такам.. значи моя проблем е следния..
    Косата ми много лесно се изтощава и оредява от всичко- преса, сешоар, дори и от пяна за коса..
    А, когато не го ползвам косата ми на нищо не прилича.. в смисъл. много се разрошва и стои някакси.. никак..
    Бих си сменила прияческата, но гледам да не я подстригвам, защото тази година имам бал и искам да порастне малко..
    Дълга е малко под раменете (за инфо) и не знам какво да правя.. не искам да ходя като луда по улиците, но не искам и да оставам без коса..
    Пробвала съм всякакви неща- шампоани, тривитаминол, маски, балсами, ампули за косопад, но нищо не помага... Днес си взех едни кристали за коса, мисля и от тях да пробвам, но не знам какво да правя за да я укротя без да я изтощавам много..
    Направо ми се плаче.. не знам какво да правя.. в момента пия едни витамини и + това се пръскам и с хининова вода в корените, но много искам да намеря начин да я сгъстя, а не знам как да стане..
    Моля ви, ако някой знае някакъв метод да сподели стъпка по стъпка, защото явно не правя нещо като хората.. не може нищо да не ми действа..

Препоръчайте ми някакви шампоани, ако може, хапчета, ампули.. всичко което се сетите.. и някой ако знае някакъв метод.. кога и как се използват нещата за наи- добър ефект.. Аз иначе си мия косата през ден... не знам дали има значение, но да споделя..

Мерси предварително..

otnosno tova da ti kaja v bg edvali 6te nameri6 ka4estven 6ampoam.Ba6tata na fr-mi e v ispaniq i ot tam donese Хед енд шолдърс t1i kato i fr-mi ima petno padnala kosa ei taka ot gelove i drugi glupostii da ti kaja ima efekt i to glqm prii redovna upotreba. Taka 4e ako ima6 nqkoi poznat ot tam si vzemi ili da ti prati i 6te ostane6 dovolna \/

Същите шампоани ги има и тук, но не ми харесват. Иначе мерси.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Явно имаш опит с разни шампоани, може ли да ми препоръчаш някакъв против пърхут/от нз кое е правиното може и да е женски :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си